Filmozercy.com | Forum

Pełna wersja: Polskie sklepy internetowe - promocje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chyba poczuli potencjał sprzedaży czytając wątek Hasa na naszym forum i dali podobną cenę za cały pakiet Big Grin
Mechaniczna pomarańcza za 57 zł na UHD. Dzisiaj rano jeszcze była za 45 i w takiej cenie ją dorwałem, ale aktualna też jest niczego sobie..
Mechaniczna pomarańcza [Blu-Ray 4K]+[Blu-Ray] (Brak polskiej wersji) https://amzn.eu/d/emOgRUw

Edit: cena wróciła do poziomu 45 złSmile
MI: Dead Reckoning UHD (4K + 2BD) z Włoch za 86 zł na amazon.pl - od Lally store z dostawą amazon, chyba akceptowalna cena, PL prawdopodobnie tylko na płycie BD.
Spartacus UHD z włoskie wydanie (bez pl) na amazon.pl za 44,24 zł - jak wyżej od Lally i wysyłka amazon
Żądło UHD włoskie BEZ PL za 34,70 zł amazon.pl - jak wyżej Lally i amazon.
Mi chyba tylko na płycie blu ray jest pl

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
It chapter 2 UHD włoskie wydanie za 42,64 zł na amazon.pl - wersja PL na płycie BD oraz na płycie dodatkowej (klasycznie od Lally z wysyłka amazon)
To Kill Mockingbirg UHD włoskie wydanie z amazon.pl od Lally store z wysyłką amazon za 51,03 zł
Steelbook UHD Frankensteina 1931 włoskie wydanie też od Lally - 56,35 zł
Diuna UHD francuskie wydanie (powinna być polska wersja) na amazon.pl za 67,92 zł
^ PL na płycie UHD