Filmozercy.com | Forum

Pełna wersja: Polskie sklepy internetowe - promocje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jeśli kogoś interesuje - Shang Chi i legenda dziesięciu pierścieni 4K wyd hiszpańskie (bez PL) na amazon.pl za 39,99 zł
Mogę się mylić, ale taniej na BD chyba nie było. 18,37 PLN za Kobiety Mafii 1 i 2.

https://www.taniaksiazka.pl/autor/patryk-vega
Trochę sobie zażartuję: kompletny serial Batwoman XD (czyli wszystkiego dwa sezony) dostępne na amazon.pl za 30 zł.
nie wiem co by mnie musiało trafić by wziąc, ale z ciekaowsci chciałem zobaczyć... tylko nie widzę... link by sie przydał...
Raczej kiepska oferta... w europejskich amazonach chyba nawet to samo wydanie <200zł... We francuskim tak dokładniej. I swoją drogą ta cena ~200 to raczej norma bywało ze 20% taniej w promocjach.
(08-03-2024, 07:38)marioking napisał(a): [ -> ]Raczej kiepska oferta... w europejskich amazonach chyba nawet to samo wydanie <200zł... We francuskim tak dokładniej. I swoją drogą ta cena ~200 to raczej norma bywało ze 20% taniej w promocjach.
Ale nie napisałem, że jest obowiązek kupowania. Widziałem duuuużo gorsze oferty i nie komentuje, każdy ma swój rozum co kupować i co dla kogo jest korzystne. Dvdmax dało taką ofertę, jeden kupuje tylko wydania PL, drugi kupuje tylko w polskich sklepach itd itd.