Kolego nie oburzaj sie że okazja nie jest okazją. Zgadzam się że każdy ma swój rozum ale nie każdy zaraz jest zorientowany w cenach i jak się coś "promuje" to wypada by to miało chociaż jakieś znamiona okazji
Powiem szczerze raczej powinieneś być zobowiązany że w oparciu o Twoją polecajke ludzie nie umoczyli ~100, to wciaż trochę grosza. Ale jak ktoś jest ograniczony do polskich sklepów to od razu też wie że +100 i żadnych niedomówień. Co nie zmienia znowuż mojej opini że to żadna okazja i chyba można zwrócić na to uwagę na forum... w końcu nie jako dzielimy się tu wiedzą na korzystne nabywanie filmów...
Wątek:
Polskie sklepy internetowe - promocje. I jedno i drugie się zgadza.
Jak ktoś chce sprawdzić jakie są ceny na amazonie fr. it. es itd. może sobie sprawdzić i sprawdzić czy potrzebuje (ludzie wklejają jak leci) PL i czy np. na wszystkich płytach jest PL.
Dalej, niektórzy skarżą się na zakupy z zagranicy, bo czasami ktoś tam miał problemy z dostawą czy zgodnością towaru. Np. mi z takiej promocji amazon.fr anulowali jakiś box ot tak. Z Dvdmax nie miałem nigdy problemów, no i pewnie łatwiej by było u nich reklamować niż np. w Hiszpanii.
Widzę, że to jest wersja UK więc tytuły będą w oryginalne, jakie będą z Francji? Nie wiem, ale mam kilka i większość z nich jest w języku z kraju w jakim kupiłem: francuskim, włoskim, hiszpańskim czy czeskim. Wiesz ilu ludzi to wnerwia i chcą mieć, i dopłacić do wydań PL lub choćby UK.
Widziałem też, że ktoś wklejał promocje z amazona.fr a taniej było to samo na uk, zanim coś kupię sprawdzam czy to na pewno mi się opłaca.
O zakupach w polskich sklepach już wspomniałem.
Reasumując Polskie sklepy internetowe - promocje; wszystko się zgadza. Nie widzę nic złego w tym, że taki link wkleiłem. Z mojej strony koniec dyskusji.
Amazon.pl - 70 zł rabatu przy zakupie książek anglojęzycznych za min. 240 zł
Wrzucam link, bo jest trochę pozycji książkowo-albumowych dotyczących filmów (Nolan, Oppenheimer, Diuna, Blade Runner 2049) więc warto sprawdzić, czy czasem pozycja na którą się czailiście nie łapie się na promocję. W połączeniu z kodem na zakup w aplikacji mobilnej (wrzuconym w stosownym wątku) można zrobić naprawdę przyzwoite combo
Dzięki wielkie, w połączeniu z app40 mega