Filmozercy.com | Forum

Pełna wersja: Polskie sklepy internetowe - promocje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
(18-05-2024, 11:55)Diocletian napisał(a): [ -> ]pmmazz,
Wczoraj zamówiłem BD Chłopów z twojego linku i zaraz zasuwam do paczkomatu. No ekspresowo to załatwili ?

no i LUX, pzdr
Jutro w ramach tzw. "tanich czwartków" (nazywanych przeze mnie "tańszymi czwartkami") Galapagos w swoim sklepie zaoferuje 25% zniżki m.in. na steelbook "Oppenheimera", przywracając przelotnie jego cenę do poziomu 172 zł. Pytanie czy wystawią do sprzedaży więcej niż jedną sztukę pozostaje otwarte Wink
https://starstore.pl/4355--promocja-tanie-czwartki

===

Avatar cz. 1 4K UHD, wydanie 3 dyskowe niemieckie, brak wersji PL - 68 zł
https://www.amazon.pl/gp/product/B0C5X8QLTY?smid=A2R2221NX79QZP&psc=1
Właśnie otrzymałem "Chłopów" (2023) na BD. Płytka została kupiona w Bonito. To bodajże najtańsza oferta na rynku. Księgarnia zapakowała produkt w solidny kartonik z paskiem ułatwiającym otwieranie. Z kolei InPost zadbał o to, abym nie denerwował się choćby najmniejszym wgnieceniem / zagięciem opakowania. Polecam.

Cytat:
Perfection. Sony's 1080p/AVC-encoded video presentation could only feasibly impress more if it were released in 4K. The film's colors are dazzling and surprisingly lifelike (while still evoking the essence and qualities of turn-of-the-19th-and-20th-century paintings). Contrast is dialed in beautifully, with deep black levels that satisfy completely without ever interfering with delineation. Every inch of every frame is presented with exacting detail and fine textures. Brushstrokes are visible. Swirls of paint are convincing to the point of appearing tangible. A subtle canvas-like veneer is present in the image. And each exquisite touch of the artists' hands has been preserved. Moreover, the encode itself is proficient and more than sufficient, without anything in the way of macroblocking, banding or errant noise. This is The Peasants as it was meant to be seen; hanging on your wall like a framed piece of artwork, drawing you deeper and deeper into a living painting teeming with delights and devilry sure to leave a lasting impact on the viewer.

https://www.blu-ray.com/movies/The-Peasants-Blu-ray/358056/
Może ktoś chętny Baywatch 4K za 29,21 zł (dostawa za friko, sprzedaje DVD MAX UK, dostawa amazon).
Polski amazon:
Jaws 2 4k wydanie amerykańskie za 72,07 zł sprzedaż i dostawa amazon
Życie Carlita 4K wydanie francuskie za 61,57 zł sprzedaż dostawa amazon
Non stop blu-ray steelbook niemieckie wydanie za 32,85 zł sprzedaż lobigo, wysyłka amazon
Smokin' Aces 4K za 42,12 zł wydanie amerykańskie sprzedaż i wysyłka amazon
The Super Mario Bros. Movie 4K wydanie włoskie za 52,33 zł sprzedaż Lally store wysyłka amazon
E.T. the Extra-Terrestrial 4K nie wiem jakie to wydanie za 48,41 zł sprzedaż Lally, wysyłka amazon
Trylogia Mumii 4K wydanie amerykańskie bez PL za 69,71 zł sprzedaż i wysyłka amazon
(27-06-2024, 09:57)kulcikriu napisał(a): [ -> ]Trylogia Mumii 4K wydanie amerykańskie bez PL za 69,71 zł sprzedaż i wysyłka amazon

Czyli brak PL bo niestety kupiłem?
Wyslkę zmieniono na: M & L Polska.
Szybko poszło bo juz nieaktualne

@leszkkm, jak coś to ja chętnie przejme Big Grin
Oni nie wysyłają tych amerykańskich wydań. 2 razy kupiłem i 2 razy anulowali bo błąd techniczny. Życzę powodzenia.