Filmozercy.com | Forum

Pełna wersja: Polskie sklepy internetowe - promocje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zamawiałeś do paczkomatu? Zauważyłem, że jak przy "DARMOWA dostawa dla członków Prime" nie ma tego niebieskiego ptaszka, to przy dostawie do paczkomatu, zamówienie utyka w limbo do czasu, aż ja lub amazon anulują. Ale przy wyborze dostawy do domu, to bez problemu realizują.

EDIT: "Mumia" powróciła. Szkoda, że pół roku temu kupiłem za kilkadziesiąt złotych drożej.
Dzięki, myślałem że przegapiłem a cena bajka za trylogie 4k...
(28-06-2024, 01:14)Grievous napisał(a): [ -> ]Zauważyłem, że jak przy "DARMOWA dostawa dla członków Prime" nie ma tego niebieskiego ptaszka, to przy dostawie do paczkomatu, zamówienie utyka w limbo do czasu, aż ja lub amazon anulują. Ale przy wyborze dostawy do domu, to bez problemu realizują.
Ja zamawiałem raz amerykańskiego Criteriona i mi przysłali do paczkomatu bez problemów, ale coś w tym jest, że czasami anulują takie zamówienie.
"Ukryte życie" reż. Terrence Malick wydanie USA (Region Free) na polskim Amazon z darmową wysyłką za 48,87 PLN

Przy okazji chciałbym przypomnieć, że temat ten służy TYLKO do wstawiania ofert.
Masz pytania/uwagi do zamieszczonej oferty, wstaw je >>tutaj<<
Film kozak, więc brać!!!
Na polskim Amazonie Natural Born Killers 4K w wydaniu USA za 87,49 zł. Był też Usual Suspects w tej cenie, ale się zmył.
Był jeszcze Maratończyk chyba za 77 zł i Ucieczka z Alcatraz za 102 zł, ale za długo się zastanawiałem i wyżarli. Big Grin
"Amerykańskie graffiti" wydanie USA na polskim Amazon z darmową wysyłką za 59,24 PLN

Na wszelki wypadek przypominam, że ten remaster nie ma najlepszych ocen o czym można było też trochę poczytać u nas (tutaj i tutaj)