Zamawiałeś do paczkomatu? Zauważyłem, że jak przy "DARMOWA dostawa dla członków Prime" nie ma tego niebieskiego ptaszka, to przy dostawie do paczkomatu, zamówienie utyka w limbo do czasu, aż ja lub amazon anulują. Ale przy wyborze dostawy do domu, to bez problemu realizują.
EDIT: "Mumia" powróciła. Szkoda, że pół roku temu kupiłem za kilkadziesiąt złotych drożej.
Dzięki, myślałem że przegapiłem a cena bajka za trylogie 4k...
(28-06-2024, 01:14)Grievous napisał(a): [ -> ]Zauważyłem, że jak przy "DARMOWA dostawa dla członków Prime" nie ma tego niebieskiego ptaszka, to przy dostawie do paczkomatu, zamówienie utyka w limbo do czasu, aż ja lub amazon anulują. Ale przy wyborze dostawy do domu, to bez problemu realizują.
Ja zamawiałem raz amerykańskiego Criteriona i mi przysłali do paczkomatu bez problemów, ale coś w tym jest, że czasami anulują takie zamówienie.
"
Ukryte życie" reż. Terrence Malick
wydanie USA (Region Free) na
polskim Amazon z darmową wysyłką za
48,87 PLN
Przy okazji chciałbym przypomnieć, że temat ten służy TYLKO do wstawiania ofert.
Masz pytania/uwagi do zamieszczonej oferty, wstaw je
>>tutaj<<
Był jeszcze Maratończyk chyba za 77 zł i Ucieczka z Alcatraz za 102 zł, ale za długo się zastanawiałem i wyżarli.
"
Amerykańskie graffiti"
wydanie USA na
polskim Amazon z darmową wysyłką za
59,24 PLN
Na wszelki wypadek przypominam, że ten remaster nie ma najlepszych ocen o czym można było też trochę poczytać u nas (
tutaj i
tutaj)