Może faktycznie było to mniej niż 50% zniżki, ale nie zmienia to faktu, że cena była atrakcyjna.
Właśnie dostałem smsy z wiadomościami o możliwości odbioru paczek w księgarni.
U mnie w mieście nie ma opcji dostawy do księgarni, bo chyba nawet takowej nie ma.
Są jakieś punkty w kioskach ruchu, żabkach itp A brałem dostawę do paczkomatu, bo kiedyś nie miałem takiej opcji, że mogłem odebrać w domu, tak miałem wygodniej, nie musiałem się szarpać z kurierem, jak dostarczał przesyłkę, a ja byłem w pracy. A odnośnie przesyłek zagranicznych, to do ich odbioru zatrudniłem mamę, która jest na emeryturze i mi robi taką przysługę.
To pewnie teraz zrobię tak odnośnie przesyłek krajowych, bo jak w przypadku zamówienia ze świata książki znowu będzie taki cyrk z inpostem, to rezygnuję z paczkomatów.
Edit: Mam jednak te rekonstrukcje ze świata książki.
(13-12-2019, 15:02)Mefisto napisał(a): [ -> ] (12-12-2019, 14:11)Juhas napisał(a): [ -> ]Everest UHD za 28 zł z wysyłką w cenie
Dzięki. Kliknąłem - zobaczymy czy zrealizują i nie będzie żadnej lipy, bo sklep widzę pierwszy raz na oczy.
Ja dzisiaj dostałem film.
Ja zapłaciłem z wysyłką 9,38 zł status przetwarzanie. Pewnie i tak nic z tego nie będzie
Już poprawili, niby na tym podglądzie nadal jest 2,39 zł, ale jak wejdziesz w konkretną pozycję, to tam już cena jest normalna za wszystkie nośniki. Status mam również "przetwarzanie", ale i tak wiadomo, że anulują
(16-01-2020, 09:51)Marioo napisał(a): [ -> ]Już poprawili, niby na tym podglądzie nadal jest 2,39 zł, ale jak wejdziesz w konkretną pozycję, to tam już cena jest normalna za wszystkie nośniki. Status mam również "przetwarzanie", ale i tak wiadomo, że anulują
Merlin zrealizuje, przy ostatniej pomylce na toy story 4 za 2,39 zł mi wyslali
Bądźcie optymistami, na pewno wyślą i nie zbanują konta.
U mnie po dodaniu do koszyka było 2,39 zł i za taką cenę zamówienie jak na razie otrzymało status: przetwarzanie.
Na liście zamówień mam: w realizacji.
(16-01-2020, 10:06)Wolfman napisał(a): [ -> ]Bądźcie optymistami, na pewno wyślą i nie zbanują konta.
Jak wyślą już film to mogą i zbanować tyle co ja tam zamawiam