Filmozercy.com | Forum

Pełna wersja: Polskie sklepy internetowe - komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ręcznie to mi się nie bardzo uśmiecha Smile ,ale z drugiej strony news wrzucony na stronę już nie aktualny to co to za news ?
Za moment skończy się to szaleństwo pewnie jak MM wyprzeda(bardziej rozda)te filmy i będzie można ustawić powiadomienie w trybie 24h a nie 1h bo tam już nic nie będzie.
(16-09-2020, 07:43)Ethan napisał(a): [ -> ]Nie odwala wału tylko wyprzedaje stare rzeczy ograniczajac sprzedaz nieoplacalnych filmow. Maja sie ograniczyc do wspolpracy z galapagosem oraz do koszowki dvd z filmostrady. Z pozostalych tylko aktualne (glownie dvd, bo na blu rzadko wydawane) nowosci: galapagos, dasan, alterdystrybucja, czasem agora czy filmostrada.

Legitne info? Czyli praktycznie koniec Blu-ray i UHD w Media?
(16-09-2020, 19:47)KamilOnline napisał(a): [ -> ]
(16-09-2020, 07:43)Ethan napisał(a): [ -> ]Nie odwala wału tylko wyprzedaje stare rzeczy ograniczajac sprzedaz nieoplacalnych filmow. Maja sie ograniczyc do wspolpracy z galapagosem oraz do koszowki dvd z filmostrady. Z pozostalych tylko aktualne (glownie dvd, bo na blu rzadko wydawane) nowosci: galapagos, dasan, alterdystrybucja, czasem agora czy filmostrada.

Legitne info? Czyli praktycznie koniec Blu-ray i UHD w Media?

Panie, to już proces trwający od dłuższego czasu. Najbardziej widać po sklepach stacjonarnych, ile poświęcano regałów na wystawienie filmów na niebieskich krążkach kiedyś a teraz. W sklepie internetowym też się zmniejszyła pula filmów (pomimo tego, że przecież premiery na krążkach ciągle dochodzą do oferty).
Pewnie blad, jak wchodzisz w specyfikacje wydania to Pl juz nie ma.
DVDmax to jak się sprawuje w kwestii wysyłek i wiarygodności?
Jak nie zamówisz akurat czegoś, czego nie mają na stanie to się dobrze sprawuje Tongue
Ja wielokrotnie zamawiałem różne rzeczy, nawet takie, co do których podejrzewałem, że faktycznie ich nie mają, i nigdy nie było problemu. Wysyłają w podanych terminach lub wcześniej (raz się zdarzyło, że się spóźnili, ale to chyba przed którymiś świętami), porządnie zapakowane.
No u mnie jak ostatnio zamówiłem jeden film i nie zauważyłem, że go jednak nie mają (termin dostawy 15 dni roboczych), to po miesiącu dalej nie wiedzieli czy i kiedy będą mieć i zwrócili kasę.
Ja dostałem od nich film (Apollo 13) zapakowany firmowo, ale bez płyty w środku (sic). Opisałem im problem i dosłali mi płytę w parę dni bez dodatkowych pytań, bez dopłat za przesyłkę. Albo wiedzieli o jakichś problemach albo są w porządku (poza cenami).