Ręcznie to mi się nie bardzo uśmiecha
,ale z drugiej strony news wrzucony na stronę już nie aktualny to co to za news ?
Za moment skończy się to szaleństwo pewnie jak MM wyprzeda(bardziej rozda)te filmy i będzie można ustawić powiadomienie w trybie 24h a nie 1h bo tam już nic nie będzie.
(16-09-2020, 07:43)Ethan napisał(a): [ -> ]Nie odwala wału tylko wyprzedaje stare rzeczy ograniczajac sprzedaz nieoplacalnych filmow. Maja sie ograniczyc do wspolpracy z galapagosem oraz do koszowki dvd z filmostrady. Z pozostalych tylko aktualne (glownie dvd, bo na blu rzadko wydawane) nowosci: galapagos, dasan, alterdystrybucja, czasem agora czy filmostrada.
Legitne info? Czyli praktycznie koniec Blu-ray i UHD w Media?
(16-09-2020, 19:47)KamilOnline napisał(a): [ -> ] (16-09-2020, 07:43)Ethan napisał(a): [ -> ]Nie odwala wału tylko wyprzedaje stare rzeczy ograniczajac sprzedaz nieoplacalnych filmow. Maja sie ograniczyc do wspolpracy z galapagosem oraz do koszowki dvd z filmostrady. Z pozostalych tylko aktualne (glownie dvd, bo na blu rzadko wydawane) nowosci: galapagos, dasan, alterdystrybucja, czasem agora czy filmostrada.
Legitne info? Czyli praktycznie koniec Blu-ray i UHD w Media?
Panie, to już proces trwający od dłuższego czasu. Najbardziej widać po sklepach stacjonarnych, ile poświęcano regałów na wystawienie filmów na niebieskich krążkach kiedyś a teraz. W sklepie internetowym też się zmniejszyła pula filmów (pomimo tego, że przecież premiery na krążkach ciągle dochodzą do oferty).
Pewnie blad, jak wchodzisz w specyfikacje wydania to Pl juz nie ma.
DVDmax to jak się sprawuje w kwestii wysyłek i wiarygodności?
Jak nie zamówisz akurat czegoś, czego nie mają na stanie to się dobrze sprawuje
Ja wielokrotnie zamawiałem różne rzeczy, nawet takie, co do których podejrzewałem, że faktycznie ich nie mają, i nigdy nie było problemu. Wysyłają w podanych terminach lub wcześniej (raz się zdarzyło, że się spóźnili, ale to chyba przed którymiś świętami), porządnie zapakowane.
No u mnie jak ostatnio zamówiłem jeden film i nie zauważyłem, że go jednak nie mają (termin dostawy 15 dni roboczych), to po miesiącu dalej nie wiedzieli czy i kiedy będą mieć i zwrócili kasę.
Ja dostałem od nich film (Apollo 13) zapakowany firmowo, ale bez płyty w środku (sic). Opisałem im problem i dosłali mi płytę w parę dni bez dodatkowych pytań, bez dopłat za przesyłkę. Albo wiedzieli o jakichś problemach albo są w porządku (poza cenami).