(20-08-2021, 11:57)Lukop napisał(a): [ -> ]Jakby nie patrzeć, Empik bezkarnie łamie własny regulamin.
O, to tak jak rząd własną konstytucję i prawo
Empik wprowadził reasumpcję zamówień przyjętych do realizacji i pewnie mogę przedstawić opinię co najmniej pięciu prawników, że zrobili to zgodnie z regulaminem
Za każdym razem przy takich okazyjnych cenach wygląda to tak samo. Kto pierwszy ten lepszy. Nie jest też tak, że jak z zamówienia wypada jakaś pozycja to leci do anulacji całe zamówienie. Z mojego wypadły niektóre pozycje a te skompletowane wysłali i czekają na odbiór.
(20-08-2021, 11:27)fire_caves napisał(a): [ -> ] (20-08-2021, 10:53)frantic85 napisał(a): [ -> ]Jest sens iść z nimi na noże, czy wogóle dać sobie spokój?
Kiedyś mi się chciało i przez maila oferowali mi zniżkę chyba 10% na przeprosiny.
Mi również nie tak dawno anulowali preorder na Steelbooka 4K Ligi Sprawiedliwości Snyder’a (zamawiałem z miesiąc przed premierą, już miałem datę wysyłki i jak nie przychodził film to po tygodniu się do nich odezwałem). Po kontakcie anulowali mi zamowienie twierdząc, że towar nie jest dostępny, a jak się zacząłem z nimi użerać to mi napisali, że dadzą rabat 20% na wersję nie Steelbookową. Zgodziłem się ale żadnego rabatu nie dostałem tylko zwrócili mi kasę za zamówienie bez żadnych bonusów, łobuzy !
Dostałem przed chwila email od obsługi klienta z przeprosinami informujący o anulowaniu Bondów z uwagi na błąd systemu (lol) i w ramach rekompensaty kod na 30dni do jakiegoś Empik Music cokolwiek to jest, aha.
WW84 jeszcze w realizacji.
Mam to samo co Aradiel - mail z kodem na Music, którego nie używam i nie będę... Bondy 4k, WW84 (w tej cenie zdecydowałem, że wezmę) i Tenet anulowane w ramach jednego zamówienia. Pozostałe 2 (Bondy na BD, łącznie 12 filmów) przeszło do kompletacji więc wszystko się jeszcze może zdarzyć.
Tenet wysłany. Czekam co z bondami 4k
Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
(20-08-2021, 17:37)vandel napisał(a): [ -> ]Tenet wysłany. Czekam co z bondami 4k
Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Na 99,9% nie wyślą, wszystkim anulowali praktycznie... Co dziwne stany magazynowe Galapagos jeśli chodzi o Bondy spadły od wczoraj o kilkaset sztuk, więc rzeczywiście pojechały do Empika
Mi anulowali bondy na bd i Skyfall w 4k, reszta bondow w 4k skompletowane ale dalej czeka na realizacje. Wysmarowalem maila i dzwonilem zobaczymy jak sie ustosunkują.
U mnie Tenet i wszystkie bondy anulowane, a miało być tak pięknie..
Dali mi tylko jakiś badziewny kod do empik music..
Udało się komuś coś wywalczyć ?
Czy strata czasu?