Filmozercy.com | Forum

Pełna wersja: Polskie sklepy internetowe - komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
U mnie "Czarnoksiężnik" już jest skompletowany, więc raczej nic złego już nie powinno się stać.
Jak na razie to cenowo to Smyk com wymiata ,Bluedvd już ceny do góry podniósł na niektóre filmy,to już klasyka ,jak idzie to trzeba podnieść.
Dokładnie na smyku świetne ceny trochę za długo czekałem z decyzją i nie udało mi się już dostać Króla Lwa, Gnijąca panna młoda i Auta, ale zamówiłem w sumie 9 filmów Wink
Wczoraj na merlin.pl o 23 pojawiła się Trylogia Hobbita w edycji rozszerzonej za 138,99 zł kupiłem bez zastanowienia, bo w tej cenie to jak za darmo, ale niestety dzisiaj rano anulowali mi zamówienie. Ciekaw jestem, czy może komuś z was przeszło zamówienie?
I wykrakałem Smyk anulował mi Wielkie piękno na bd
Dziś rano zamówiłem na mediamarkt.pl Spectre za 25 zł, Walkirię za 15 i Quantum za 8. Niestety po kilku godzinach otrzymałem maila, że zamówienie zostało anulowane. Teraz pytanie jak długo muszę czekać na zwrot pieniędzy, bo nie było opcji zapłaty w sklepie, tylko musiałem online.
Nigdy się nie nauczycie Big Grin. Chcecie się robić w konia , bo system źle cenę poda, to chociaż zamawiajcie z odbiorem , albo za pobraniem. Tego tutaj powstaną setki stron i zero wyciągniętego wniosku.
(10-07-2019, 15:24)Sparrow64 napisał(a): [ -> ]Dziś rano zamówiłem na mediamarkt.pl Spectre za 25 zł, Walkirię za 15 i Quantum za 8. Niestety po kilku godzinach otrzymałem maila, że zamówienie zostało anulowane. Teraz pytanie jak długo muszę czekać na zwrot pieniędzy, bo nie było opcji zapłaty w sklepie, tylko musiałem online.

zwykle w ciagu 3 dni zwracają kase
(10-07-2019, 15:38)Wolfman napisał(a): [ -> ]Nigdy się nie nauczycie Big Grin. Chcecie się robić w konia , bo system źle cenę poda, to chociaż zamawiajcie z odbiorem , albo za pobraniem. Tego tutaj powstaną setki stron i zero wyciągniętego wniosku.
Przecież Sparrow64 napisał, że nie można było wybrać odbioru. Płatność w MM stacjonarnie możesz zrobić tylko jeśli mają produkt fizycznie w sklepie gdzie chcesz odebrać. Jeśli wybierzesz coś co chcesz odebrać w swoim MM blisko a wyśle to inny MM musisz zapłacić z góry. Jakie zatem chcesz z tego wyciągnąć wnioski?
Jeden prosty wniosek z "promocji polskich sklepów" czyli błędów systemowych. Nie zamawiać. Jeśli jest coś promocją, to macie to na głównej stronie i jest w promocji objętej regulaminem w danym sklepie. Bo co to za promocja, która znika po 2 minutach