Parę słów dotyczących niedawnej słynnej promocji w Empiku. Dobiegła końca moja walka o realizację bezprawnie anulowanych zamówień (Bondy 4K). Jak zawsze walka zwycięska
. Dostałem doładowanie, które pokryje różnicę pomiędzy aktualną ceną dwóch filmów a kwotą za jaką złożyłem zamówienie. Podsumowując mogę je kupić po 15 zł za sztukę. Jak już kiedyś pisałem, warto walczyć o swoje
.
(16-09-2021, 14:56)Reacher napisał(a): [ -> ]Dobiegła końca moja walka o realizację bezprawnie anulowanych zamówień (Bondy 4K). Jak zawsze walka zwycięska . Dostałem doładowanie, które pokryje różnicę pomiędzy aktualną ceną dwóch filmów a kwotą za jaką złożyłem zamówienie. Podsumowując mogę je kupić po 15 zł za sztukę. Jak już kiedyś pisałem, warto walczyć o swoje .
Nie wstyd Ci, krajowe przedsiębiorstwo na skraj bankructwa spychać? A serio - gratuluję. Ja po 5 takiej samej odpowiedzi udzielanej przez 2 różne osoby poddałem się.
Dziękuję
. U mnie też zamknęło się w 5 mailach, tylko bardzo się Empik ociągał z odpowiedziami więc tyle to trwało. Żadnych merytorycznych argumentów z ich strony tylko śpiewka o błędzie systemowym. Aż wczoraj odebrałem telefon: przeprosiny, konkretna propozycja formy rekompensaty i po sprawie.
W nawiązaniu do promocji na DC w Smyku - czy ktoś z Was jest w stanie coś napisać co może mnie skłonić do zakupu Supermana III i IV? Do tej pory nie planowałem zakupu tych trucheł i rozum mówi - nie kupować, ale moja dusza komplecisty nawołuje a wychodzi 26 zł za film w polskiej wersji. Ale może któryś z Was da mi jakąś wymówkę?
Jak filmy gówniane to po co marnować pieniądze
Lepiej je przeznaczyć na coś porządnego
Kupisz III i IV to będziesz miał komplet supermanów z Reevesem. Gówno czy nie gówno to mimo wszystko kawał historii kina superbohaterskiego przed dominacją Marvela i CGI.