Filmozercy.com | Forum

Pełna wersja: Polskie sklepy internetowe - komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
28 września MarianPaz wrzucił info o promocji na merlin.pl. Zamówiłem 8 steelbooków z kolekcji studia TOR, zapłaciłem z góry, wszystko szybko przyszło, w idealnym stanie.
A to dlatego przyszło od razu, bo mieli we własnym magazynie. Jeśli merlin.pl ma opis towaru "dostępny od ręki" to przyjdzie na pewno i szybko. Jeśli jest "dostępny 24h" i więcej, to... masakra, już kilka razy przerabiałem temat. Tylko cierpliwość lub anulowanie zamówienia, bo czeka się prawie w nieskończoność, a np. po 3 tygodniach są tłumaczenia, że u dostawcy brak towaru i zamówili u innego, więc czekają na dostawę. Już kiedyś zapytałem obsługę klienta, dlaczego opisana jest dostępność 24h skoro trzeba czekać prawie miesiąc? Oczywiście bez odzewu lub standardowy marketingowy bełkot.
(15-11-2021, 14:16)piti198 napisał(a): [ -> ]amazon.pl
007 James Bond Coll. ( Box 24 Br ) wyd. włoskie język/napisy pl za 205,54zł

Zgodnie z informacją z amazon.pl odnośnie daty premiery to jest to wydanie.
Taka drobna sugestia bo sytuacja występowała na forum już kilkukrotnie (u różnych użytkowników). Może zamiast wskazywać blu-ray.com, warto dać link do naszego filmoskopu, szczególnie w sytuacji gdy mamy w nim potwierdzoną informację o PL? Smile
Szkoda, że nie ma tam wolnego miejsca na płytę z najnowszym Craigiem. Pewnie już wtedy wiedzieli, że będzie jeszcze jeden. Byłoby to wtedy bardziej kompletne wydanie, ale coś się wykombinuje Tongue
(15-11-2021, 15:34)Kirek napisał(a): [ -> ]
(15-11-2021, 14:16)piti198 napisał(a): [ -> ]amazon.pl
007 James Bond Coll. ( Box 24 Br ) wyd. włoskie język/napisy pl za 205,54zł

Zgodnie z informacją z amazon.pl odnośnie daty premiery to jest to wydanie.
Taka drobna sugestia bo sytuacja występowała na forum już kilkukrotnie (u różnych użytkowników). Może zamiast wskazywać blu-ray.com, warto dać link do naszego filmoskopu, szczególnie w sytuacji gdy mamy w nim potwierdzoną informację o PL? Smile
To wydanie nie pokazuje się poprzez wyszukiwarkę w filmoskopie, to do czego miałem dać linka? A w wydaniach pokazuje się dla wszystkich nośników, a nie dla blu-ray.
Może zamiast się czepiać, to zróbcie z tym porządek.
(15-11-2021, 21:03)piti198 napisał(a): [ -> ]To wydanie nie pokazuje się poprzez wyszukiwarkę w filmoskopie, to do czego miałem dać linka?

Może zamiast jak zawsze marudzić lepiej sprawdzić dokładnie.

https://filmozercy.com/filmoskop/edition/19085187
Naucz się czytać, a potem wypisuj te swoje rewelacje. Wpisz w wyszukiwarkę w filmoskopie hasło "james bond kolekcja 24 filmów" i pokaż mi gdzie wyświetla się włoskie wydanie z włoskiego amazonu.
Link do wydania wstawiłem w swoim poście, jest również na liście z Twojego wyszukiwania.
Natomiast wyszukiwarka w filmoskopie z ofertami nie jest najlepszym rozwiązaniem do szukania konkretnego wydania ponieważ nie uwzględni wydań dla których nie ma dodanej choć jednej oferty (w ten sposób można przegapić sporo wydań które zostały dodane przez użytkowników) a dodatkowo w wynikach powiela to samo wydanie dla każdej oferty przez co wynik staje się mało czytelny (najlepszy przykład, że nie zauważyłeś wydania o którym rozmawiamy). Do wyszukiwania konkretnego wydania służy wyszukiwarka dostępna w wydaniach.

I nie czepiam się, zaznaczyłem to jako sugestię. Zwyczajnie jest przyjemnie gdy użytkownicy z forum korzystają z bazy która jest tworzona w ramach tego portalu.

(15-11-2021, 22:37)piti198 napisał(a): [ -> ]Wpisz w wyszukiwarkę w filmoskopie hasło "james bond kolekcja 24 filmów" i pokaż mi gdzie wyświetla się włoskie wydanie z włoskiego amazonu.
Tym wydaniem jest przedostatnia pozycja z Twojego wyszukiwania. Nie ma tam oferty z włoskiego amazona ponieważ filmoskop nie obsługuje tego sklepu.
(15-11-2021, 22:37)piti198 napisał(a): [ -> ]Naucz się czytać, a potem wypisuj te swoje rewelacje. Wpisz w wyszukiwarkę w filmoskopie hasło "james bond kolekcja 24 filmów" i pokaż mi gdzie wyświetla się włoskie wydanie z włoskiego amazonu.

Wystarczy w Filmoskopie w Wydaniach wpisać James Bond i to wydanie wyświetla się na 1 pozycji.

https://filmozercy.com/filmoskop/editions?sortby=added_desc&release_date_from=&release_date_to=&search=james+bond

Kirek odpisał Ci zaznaczając, że to drobna sugestia i na końcu umieścił przyjazną emotikonę, Ty oczywiście wziąłeś to za "czepianie się". Więcej luzu Smile .
(29-11-2021, 13:48)Reacher napisał(a): [ -> ]Cyber Monday w Dvdmax
Fajna te promocja, taka nie za bardzo interesująca.