Filmozercy.com | Forum

Pełna wersja: Polskie sklepy internetowe - komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Po czym wnioskujesz, że stare?
Rzuciłem okiem na Blu-ray.com i nasuwały się raczej inne wnioski.
Wg tyłu okładki wygląda na remastera z 2015 roku.
Remaster ma inne języki na płycie, obok PL min. niemiecki i włoski:

https://www.blu-ray.com/movies/Edward-Scissorhands-Blu-ray/146147/
Po prostu na okładce nie ma podanych wszystkich wersji językowych.
Z kolei są wyszczególnione m.in. napisy holenderskie, duńskie, fińskie, norweskie, których nie ma na polskiej starej płycie BD.
Poza tym jest podany rok "2015 Twentieth Century Fox" drobnym drukiem - nie widzę innej opcji aby to nie był remaster.
OK, w takim razie pewnie niepotrzebnie podniosłem alarm Smile
Jest może ktoś tutaj z Lublina kto dostał steelbook Top Gun: Mavercik w wersji Blue i chciałby się zamienić na wersję Gold (bo przykładowo sklep ma wyjebongo na zamianę)?
(06-11-2022, 17:46)fire_caves napisał(a): [ -> ]Nie wiem czy ktoś tu zbiera bajki, ale Paddington 2 na UHD (wyd brytyjskie) jest na amazon.pl za 31,46 zł.
Rozumiem że przyjęło się w Polsce nazywać filmy animowane bajkami, ale żeby tak powiedzieć o filmie aktorskim to już kuriozum Tongue
(06-11-2022, 17:59)Mierzwiak napisał(a): [ -> ]
(06-11-2022, 17:46)fire_caves napisał(a): [ -> ]Nie wiem czy ktoś tu zbiera bajki, ale Paddington 2 na UHD (wyd brytyjskie) jest na amazon.pl za 31,46 zł.
Rozumiem że przyjęło się w Polsce nazywać filmy animowane bajkami, ale żeby tak powiedzieć o filmie aktorskim to już kuriozum Tongue
[Obrazek: eyeroll.jpg]
Paddington 2 na 1 miejscu w bestsellerach Amazona, brawo ludziska Big Grin
(07-11-2022, 09:36)pearlzfan napisał(a): [ -> ]Le Mans. UHD, audio i napisy PL, do negocjacji, 65 zł.
Nowy w folii.
https://www.olx.pl/d/oferta/le-mans-ford-vs-ferrari-4k-uhd-bd-CID751-IDRJArP.html
Przecież to wciąż do wyrwania za 30zł na Amazonie, co wy macie tu innych za idiotów czy jak?  Dodgy
Jesteś pewny, że za te 30zł jest Le Mans UHD?
Przejrzałem Amazony i najtaniej wychodzi na UK w promo 2za20£ (~60 zł w tym koszty wysyłki).
Na polskim Amazonie jest Le Mans za 39 zł, ale nie ten z Balem.
Podziel się linkiem, bo może coś przegapiłem Smile