Filmozercy.com | Forum

Pełna wersja: Polskie sklepy internetowe - komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Od kilku do kilkunastu przy dobrych cenach.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
OK, osobiście nie widzę tam nic dla siebie więc zastanawiałem się czy to lista jest taka sobie czy ja jestem wybredny/niedoinformowany. Jednak to ostatnie, jak widzę.
Gwarantują poprawne czernie / kolory / proporcje obrazu / dźwięk / dodatki tożsame z zagranicznymi odpowiednikami? Bo jeśli nie to nie wiem jak ktokolwiek znający ich wcześniejsze dokonania mógłby chcieć się w ciemno pakować w wydania od nich Tongue
Gwarantują to czego nie ma w ich zagranicznych odpowiednikach: polskie napisy.
Eh, marzy mi się, żeby wydali dwa filmy : asterix i obelix misja Kleopatra i Nietykalnych. Ale nie ma na liście ?
Może w przyszłości w kolejnych edycjach się pojawią. Nigdy nie wiadomo.

(02-10-2024, 16:53)eldian napisał(a): [ -> ]Eh, marzy mi się, żeby wydali dwa filmy : asterix i obelix misja Kleopatra i Nietykalnych. Ale nie ma na liście ?
Nietykalni De Palmy? To Paramount, więc prawa do tego filmu ma Galapagos.
(02-10-2024, 16:57)Altair napisał(a): [ -> ]Nietykalni De Palmy? To Paramount, więc prawa do tego filmu ma Galapagos.
Nie, chodzi mi o film z 2011 roku, komedia z Omar Sy i François Cluzet.
Niestety w VOD niedostępna, a z chęcią bym obejrzał w dobrej jakości i z polskimi napisami.
To chyba wydał Gutek, potem sprawdzę czy nie ma tej pozycji na VOD Nowych Horyzontów (ostatnio kupiłem u nich dostęp do 15 filmów za 59zł - niestety nie ma aplikacji - oglądam przez przeglądarkę w tv). Co do listy od Monolithu może skorzystałbym z dwóch tytułów, a tak głównie jak to katalog od Monolithu, filmy na raz, idealnie nadające się na streaming.
Nietykalni z 2011 są na Allegro w wydaniu kopertowym między 20 a 50 zł.