Filmozercy.com | Forum

Pełna wersja: Apple TV+ 3 miesiące gratis dla LG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, przepraszam że zakładam nowy wątek ale nie znalazłem nigdzie wątku Apple TV+ na telewizory. Dzisiaj pojawiła mi się promocja abonamentu Apple TV+ z trzy miesięcznym okresem próbnym dla użytkowników telewizorów LG. Kiedyś już była taka promocja i z niej skorzystałem, mimo to mogłem ponownie skorzystać z obecnej. Polecam, na marginesie dodam że na tej platformie można też kupić Pulp Fiction w 4K HDR za 17,99 zł , ja skorzystałem. Pozdrawiam
Podpinam się pod wątek

Apple TV to usługa streamingowa, która w Polsce dostępna jest standardowo w cenie 34,99 złotych/miesiąc. Tymczasem teraz kwotę można obniżyć o ponad 50 proc. W ramach promocji udostępniono ją za 16,99 złotych/miesiąc i taka cena będzie obowiązywać aż przez pół roku.
Oferta dla nowych i powracających klientów.

https://geekweek.interia.pl/technologia/news-apple-tv-tnie-cene-na-black-friday-co-z-innymi-streamingami,nId,22459401
Działa Wam ta promocja? U mnie wyskakuje komunikat, że wykorzystano już okres próbny i pojawia się tylko opcja abonamentu za pełną kwotę.
Wykup jako dadatkowa subskrypcję w amazon prime video. Mi przeszło

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
U mnie reklamuje na głównej na urządzeniu Apple TV.
Jeśli się korzystało ostatnio z jakiejś u nich promocji to nie przechodzi

(26-11-2025, 13:23)vandel napisał(a): [ -> ]Wykup jako dadatkowa subskrypcję w amazon prime video. Mi przeszło

Super, dzięki za podpowiedź
(26-11-2025, 13:47)Reacher napisał(a): [ -> ]Wykup jako dadatkowa subskrypcję w amazon prime video. Mi przeszło
Rozumiem, że trzeba założyć nowe konto? Czy przechodzi Ci na tym samym? Bo jak próbuję skorzystać z promocji, to wyskakuje mi tylko komunikat, że już korzystam z apple tv.
Ja jeszcze nie próbowałem przez Prime. To vandel napisał.
Pewnie musi być inny email w prmie niż Apple tv

Stron: 1 2