Filmozercy.com | Forum

Pełna wersja: Netflix oficjalnie w Polsce!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Rzeczywiście. Na blurayu dałem Niemcy i też śmiga.
Panowie, to nie jest tak, że netflix przygotował się na wejście do polski. Oni po prostu otworzyli dostęp jednego dnia dla 130 krajów. Po założeniu konta polecam się zaopatrzeć w VPN i korzystać z netflixa bez barier. Na ten moment dla nas dostępne jest 570 filmów i 207 serii. 93 produkcje mają polski język (lektor/napisy, czasami same napisy, czasami sam lektor)
Chce się zarejestrować i muszę podawać nr karty albo zakładać konto PayU? I co po miesiącu ściągną mi kasę? można się jakoś zarejestrować bez tych danych?

Użytkownik usunięty64562

Post usunięty
co? Czyli nie ma za darmo? co to za ściema ;P
(13-01-2016, 22:06)poral napisał(a): [ -> ]Próbowałem nie da się, miesiąc free ale jak zapłacisz za kolejny.
Nie.
Rejestrujesz kartę, jeżeli do końca pierwszego miesiąca płatności (czyli jeżeli dziś zarejestrujesz to do 12 lutego) zawiesisz konto to nic ci nie pobiorą. Jeżeli nie zawiesisz to 13 lutego pobiorą ci za kolejny miesiąc.

Użytkownik usunięty64562

Post usunięty
Ponizsza wrzutke opublikowal u siebie na facebooku Rafal Otoka Frackiewicz (byly naczelny miesiecznika Uwazam Rze Historia, zalozyciel serwisu pitu pitu
)
Cytat:Skończyłem Narcos, a tu nagle Netflix explodował nowymi pozycjami. Nowymi w sumie umownie, bo większość to klasyki, ale za to jakie! Snatch, Alfred Hitchcock, Coralina, The Big Lebowski, kino azjatyckie etc. Wszystko z polskimi napisami lub dubbingiem.
Potwierdza się to co niedawno usłyszałem od chłopaków zawiadujących Netflixem w Polsce, że do końca roku cała oferta ma zostać spolonizowana.
Szkoda tylko, że baza jest mocno szczupła, a w niej głownie właśnie klasyki.
Ja jestem b.zadowolony z Netflixa. Mam najwyższą opcję wraz z 3ema znajomymi, więc wychodzi nas ok 13zł miesięcznie. Rzeczywiście nie można tu liczyć na nowości filmowe, za to można nadrobić sporo dobrych klasyków, no i baza seriali jest imponująca (ja akurat sporo z nich miałem do nadrobienia). Do tego produkcje Netflixowe typu Daredevil, Jessica Jones, Stranger Things, Bloodline, Narcos czy HoC to jedne z najlepszych seriali jakie oglądałem. Za 13zł, jak dla mnie, nie ma się nad czym zastanawiać.

Co do darmowych miesięcy udało nam się zgarnąć dwa. Najpierw na jedną osobę, później na drugą - za 3cim razem rozpoznał już urządzenia. Paypal nie wchodzi w grę. Karta kredytowa albo konto na iTunes.
Na polskim Netfliksie niedawno pojawiła się spora część katalogu Monolithu i w związku z tym mała ciekawostka - zdecydowana większość tych filmów, które były wydane na BD i DVD przekadrowane do 1.78:1 (i tak samo były puszczane w TV), w Netfliksie po raz pierwszy można je zobaczyć tak jak Bozia przykazała, czyli w OAR z polską wersją językową, np. Looper, Lawless, Taken, Expendables i wiele innych.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9