(26-09-2020, 00:13)Gieferg napisał(a): [ -> ]Reakcja na co?
Reakcja na chamstwo. Czy to forum posiada jakiś regulamin? Z resztą - posiada, czy nie - chamstwo to chamstwo.
(26-09-2020, 00:13)Gieferg napisał(a): [ -> ]Jakie trollowanie?
Trollowanie (odsyłam do definicji) zaczyna się tu:
(25-09-2020, 22:22)pred895 napisał(a): [ -> ]Już na etapie tarcia płyty o fartuch powinieneś mu powiedzieć "chyba cię pojebało" tak więc Zenek już zdążył napluć Ci w twarz niestety...
(25-09-2020, 23:46)Mefisto napisał(a): [ -> ]LOL, zostałeś właśnie wyruchany w dupsko bez gumki - powodzenia życzę.
(26-09-2020, 00:13)Gieferg napisał(a): [ -> ]Ale na pewno nie dałbym się odprawić z kwitkiem, ani nie olał sytuacji że gość porysował płytkę i taką mi oddał.
i trwa do teraz. Zero konstruktywizmu, pisanie dla nabijania postów plus chamskie teksty i przechwałki "ja, to bym im pokazał".
Jestem już duży chłopczyk i poradzę sobie i z tymi amatorami z MM bez niczyich chamskich uwag.
(26-09-2020, 00:01)Kubek napisał(a): [ -> ]Fakt, dawno tu nie byłem
Przy kasie w MM też chyba dawno nie byłeś, skoro nie umiesz rozmawiać z ludźmi i dałeś się skroić w biały dzień. Jeszcze było mu portfel oddać i przeprosić za zawracanie dupy
Gość zrobił Cię w jajo, a Ty przychodzisz na forum i się żalisz nam. I co byś chciał? Ciasteczko? Temat wątku, to "płyta nie chce się odtworzyć", a nie "frajerstwo"
No tak, tak. Rozpłacz się jeszcze i powiedz, że jesteś prześladowany za bycie mniejszością
Cyrk po prostu.
Kubek, ale może jednak nie przypisuj mi cudzych słów, co?
(26-09-2020, 01:37)Gieferg napisał(a): [ -> ]Kubek, ale może jednak nie przypisuj mi cudzych słów, co?
Przepraszam, poprawione - ZAiKS poszedł do autora.
Będę pobierał tantiemy zatem
Wymiana wadliwej płyty wygląda następująco,dzwonimy na warszawski nr 22 868 57 60 jest to bezpośredni tel.do działu handlowego zgłaszamy problem (przy okazji napomknąłem że nie jest to jedyny przypadek i parę osób zgłasza również usterkę ) ja tak zrobiłem,zostałem zaproszony do siedziby celem wymiany
. Płyta już jest.
Dzwońcie piszcie gość jest bezproblemowy myślę że jak dobrze pogadacie to i wam wyśle gdzie trzeba bez wizyty,,nie wiem jak wygląda sprawa z załatwieniem tego we Wrocławiu,magazyny mamy w Warszawie.
Interesuje mnie taki temat: małe pęknięcia na brzegach otworu w środku płyty. Na BD jeszcze nie natrafiłem nigdy na coś takiego, ale mam trochę starych DVD (z okresu, kiedy jeszcze najwyraźniej nie obchodziłem się z nimi aż tak ostrożnie), gdzie takie pęknięcia się pojawiają. Poszukałem trochę opinii w internecie i konsensus jest taki, że albo nic się z tym nie dzieje, albo płyta rozlatuje się w odtwarzaczu na drobny mak.
Więc nie bardzo mi to pomogło. Macie jakieś doświadczenia z czymś takim? Zastanawiam się, czy zostawić to w spokoju, czy zrobić kopie zapasowe i z nich korzystać, czy może spróbować maznąć to pęknięcie jakimś klejem, żeby się nie zwiększało?
Czy się rozleci to zależy od tego, jak duże są te pęknięcia. Na pewno bym niczym nie lepił, bo to może bardziej zaszkodzić płycie niż te pęknięcia.