![]() |
|
Kolekcja bluray - chrisdodis - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Kolekcja bluray - chrisdodis (/watek-kolekcja-bluray-chrisdodis) Strony:
1
2
|
Kolekcja bluray - chrisdodis - chrisdodis - 09-11-2017 Witam. Od kilku miesięcy kolekcjonuję filmy na płytach bluray. Niedawno też zakupiłem większy tv (50 cali, plus zestaw kina domowego 5.1) więc wrażenia z oglądania i słuchania na duży +. Kolekcja stale się powiększa ale filmy staram się kupować w promocjach - niestety ceny filmów na BD wg mnie są w Polsce za wysokie. Na dzień dzisiejszy 96 tytułów. ![]()
RE: Kolekcja bluray - chrisdodis - Mateusz - 09-11-2017 Witam na forum. Świetny początek kolekcji, oby szybko się powiększała.
RE: Kolekcja bluray - chrisdodis - chrisdodis - 26-11-2017 Kilka tytułów nabytych "po taniości" Zakupy z Media Markt, dvdmax i empik.PS: W MM Atrium Biała (czyli ty, gdzie kupuję filmy BD) zrobili sporą dostawę dla promocji od Monolith-a. Po kilka sztuk Sicario, H8, Nice Guys, filmy Bessona, Wilk z Wall Street i inne. Warto było poczekać. RE: Kolekcja bluray - chrisdodis - chrisdodis - 22-12-2017 Dziekuję użytkownikowi pred895 za Dekalog. W święta będzie co oglądać.
RE: Kolekcja bluray - chrisdodis - chrisdodis - 08-03-2018 Doczekałem się regału więc filmy nie będą walać się już po szufladach. Kolekcja trochę się powiększyła ![]()
RE: Kolekcja bluray - chrisdodis - Juby - 09-03-2018 Szacun, prezentuje się obłędnie. 96 tytułów w listopadzie i blisko 230 w marcu?! :O Matko, ile ty zarabiasz? RE: Kolekcja bluray - chrisdodis - Gieferg - 09-03-2018 Istotniejsze pytanie - ile z tego obejrzał i ile po obejrzy po raz drugi ![]() (choć patrząc po tytułach widać w tym jakiś zamysł, więc nie spodziewam się raczej kolejnej kolekcji do której tematu nie ma po co zaglądać) RE: Kolekcja bluray - chrisdodis - Mateusz - 09-03-2018 Świetnie prezentują się te serie Premium Collection, Monce kino akcji i Ikony kina w tekturowych nakładkach. RE: Kolekcja bluray - chrisdodis - Wolfman - 09-03-2018 Gief jakiś zamysł? Rambo, Kieślowski, Smerfy czyli Avatar, nie ma w tym żadnego zamysłu. Ogląda przeróżne gatunki, zbiera serie do końca, nawet jeśli kolejne to crapy i nie wróci do nich. RE: Kolekcja bluray - chrisdodis - chrisdodis - 09-03-2018 Dzięki panowie za komentarze i spostrzeżenia. Odnosząc się do waszych wypowiedzi to po kolei: Juby - Osatnio nawet nie liczyłem ile tego mam więc dzięki, że zrobiłeś to za mnie. Co chodzi o zarobki to odpowiem krótko: za mało Patrząc na kolekcje innych użytkowników sam jestem ciekaw skąd biorą kasę na te wszystkie 4K czy steelbooki.Gieferg - Około 2/3 to filmy obejrzane. Trudno powiedzieć jak to jest z tym ponownym oglądaniem. Są filmy, które puszczałem po kilka razy i będę do nich wracał bo nigdy się nie znudzą. Są też takie, które poczekają albo i nie na kolejny seans. Mój zamysł chyba nie trudno rozszyfrować - różnorodność gatunkowa, sporo oscarówek, trochę akcji, dramatu, s-f czy komedii. Większość tytułów raczej wszystkim znana. Mateusz - Jestem tego samego zdania. Szkoda, że w Polsce tylko Galapagos wydaje jakieś kolekcjonerki. Docelowo planuję uzupełnić jeszcze Ikony Kina. Co do Premium Collection to myslę, że też jeszcze coś przybędzie. wolfman - Dobrze prawisz. Czasem w jakiejś promocji trafi się taki crap więc już kupuję, żeby na półce stało (F&F). Ale np. Szklana pułapka dla mnie skończyła się na 3-ciej cześci (i wystarczy) więc jakieś wyjątki są
|