![]() |
|
Dziel - Kolekcja 4K/BD - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Dziel - Kolekcja 4K/BD (/watek-dziel-kolekcja-4k-bd--2819) |
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 17-07-2020 Ostatnie nabytki Harry Potter z Włoch - 5€ sztuka ![]() ![]() Jumanji Next Level również włoskie wydanie z PL na płycie UHD ![]() ![]() ![]() ![]() Endgame i American Psycho z Zavvi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Glaeken - 18-07-2020 (03-07-2020, 18:59)Dziel napisał(a): Przyszedł Mad Max TOC. Wszystko fajnie, steelbook wygląda bardzo ładnie, ale niestety ma na froncie małe wgniecenia po mini steelbookuMoj tez juz doszedl i all ok. Nie wiem jakim cudem twój wgniotł się skoro ten mini steelbook byl dobrze zabezpieczony. Jedyne co mi sie nie podoba to okropny kolor steelbooka - sraczka niemowlaka. RPO TOC juz w drodze ![]() Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 18-07-2020 Ja zamawiałem z amazonu i może był za bardzo sciśnięty w tej tekturce, albo po prostu już taki był. Mnie się bardzo podoba ten steelbook. Minimalistyczny wygląd z bardzo fajnym wykończeniem. Trzymając w rękach, aż chce się go obmacać ![]() Ready Player One dla odmiany zamówiłem z Zavvi. Może tym razem przyjdzie bez uszkodzeń
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Glaeken - 19-07-2020 (18-07-2020, 16:29)Dziel napisał(a): Ja zamawiałem z amazonu i może był za bardzo sciśnięty w tej tekturce, albo po prostu już taki był.Hm... to trochę mnie zmartwiłeś bo mam mam odyseje z toc zamówiona w amazonie oraz na zavvi i teraz sie zastanawiam czy nie zrezygnować z nieco tańszego zamówienia na amazonie na rzecz droższego zavvi. Wszystkie tocy które mi doszły (jak i inne filmy w grubszych, niestandardowych opakówkach) były świetnie zapakowane i nieuszkodzone. RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 19-07-2020 Ja też zamówiłem Odyseje na amazonie, bo miałem wtedy te 5£ rabatu do wykorzystania a RPO wziąłem z Zavvi z dodatkowym 12% rabatem ![]() Zavvi wysłało komuś RPO w takim pudełku Może teraz tak będą wysyłać filmy, które się nie mieszczą do tych białych tekturowych opakowań. Dziel - Kolekcja 4K/BD - Glaeken - 19-07-2020 W takim wlasnie dostałem Mad maxa. Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - CivilWar - 19-07-2020 Też Mad Maxa dostałem w takim kartonie od Zavvi. RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 19-07-2020 Czyli pewnie po tych negatywnych komentarzach na temat wysyłki kolekcjonerki Jaws postanowili zacząć wysyłać podobne edycje w takich pudełkach ![]() Teraz już wiem, gdzie dla bezpieczeństwa będę zamawiać TOC
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 20-07-2020 Właśnie odebrałem ze skrzynki. Lenti robi robotę ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - MasterThief - 20-07-2020 Fakt, w Avangers Endgame jest to wyjątkowo mocno widoczne (też odebrałem w piątek)
|