Filmozercy.com | Forum
Filmarena Collection - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Dział ogólny (https://forum.filmozercy.com/dzial-dzial-ogolny)
+--- Wątek: Filmarena Collection (/watek-filmarena-collection)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Filmarena Collection - Haqu - 23-03-2016

(23-03-2016, 09:42)wolfman napisał(a):  Swoją drogą, dlaczego większość tych filmów co oni wydają to jakieś crapy? Spoko jak wydają nowość od razu na rynku. Ale ten FF to crap i dość stary film

Bo się i tak sprzeda ze względu na ładne wydanie. Filmy z FAC to masówka, a limitowana ilość sztuk ma na celu tylko i wyłącznie podniesienie ekskluzywności towaru.
Chociaż takie Black Mass sam bym kupił chętnie. No i pozostaje jeszcze kwestia dogadania się ze studiem posiadającym prawa do filmu. Nie mogą sobie wydawać czego chcą tak jak chcą Big Grin

RE: Filmarena Collection - Wolfman - 23-03-2016

Mi się jedno wydanie tak naprawdę podobało, bo ten zeszycikowy artbook , kilka pocztówek są uja warte (które tam dają w tych małych pudełkach). Ale Elysium z artbookiem (plus soundtrack , którego nie było) za 250 to bym szarpał jak Reksio szynkę.

RE: Filmarena Collection - robsonm1978 - 23-03-2016

Osobiście steelbooki z filmarena od czasu do czasu kupuje ale filmy w amaray jakoś mi nie podchodzą , szczególnie te po czesku na froncie np Rychle A Zbesile 7 czy Sileny Max :-)

RE: Filmarena Collection - meaner - 12-04-2016

Jakby ktoś chciał jeszcze kupić film Everest w wersji nienumerowanej to ma ku temu okazję. Edycja ponownie pojawiła się na stronie jako dostępna.
Link

RE: Filmarena Collection - Wolfman - 15-04-2016

Ja mam pytanie odnośnie tej Filmareny, to już trzeci steel po Iron man3, G.I.Joe i teraz Black mass bez j-card. Też macie te filmy bez tego i jeszcze jakieś inne?
Mam wrażenie , że te filmy to "produkcja" od nich. Przełożyli płytki do steelów i nawet się nie wysilili o tylne tekturki. Szczerze jak mam wywalić 120 zł na steel w tak drogim sklepie z nietanią przesyłką , to wolę kupić sam steel bez płyty za grosze na Ebay.
Możecie wrzucić listę takich średnich wydań?

RE: Filmarena Collection - Horvath - 16-04-2016

(15-04-2016, 13:34)wolfman napisał(a):  Ja mam pytanie odnośnie tej Filmareny, to już trzeci steel po Iron man3, G.I.Joe i teraz Black mass bez j-card. Też macie te filmy bez tego i jeszcze jakieś inne?
Mam wrażenie , że te filmy to "produkcja" od nich. Przełożyli płytki do steelów i nawet się nie wysilili o tylne tekturki. Szczerze jak mam wywalić 120 zł na steel w tak drogim sklepie z nietanią przesyłką , to wolę kupić sam steel bez płyty za grosze na Ebay.

Nie wiem jak u innych ale na trzy steelbooki i trzy futerpacki  które mam z filmarena wszystkie mają j-cards.  

RE: Filmarena Collection - Wolfman - 16-04-2016

(16-04-2016, 11:27)Horvath napisał(a):  
(15-04-2016, 13:34)wolfman napisał(a):  Ja mam pytanie odnośnie tej Filmareny, to już trzeci steel po Iron man3, G.I.Joe i teraz Black mass bez j-card. Też macie te filmy bez tego i jeszcze jakieś inne?

Nie wiem jak u innych ale na trzy steelbooki i trzy futerpacki  które mam z filmarena wszystkie mają j-cards.  

Nie napisałeś jakie, czy któreś z tych co wymieniłem?

RE: Filmarena Collection - Horvath - 16-04-2016

Steelbooki: Django Unchained,  2 Guns,  The Last  Stand
Futerpacki: Godzilla, 300 Rise of the Empire, Edge of Tomorrow

RE: Filmarena Collection - meaner - 26-04-2016

Do kolekcji na niebieskim krążku również dołączy wydany po raz pierwszy w Czechach "Forrest Gump"
Premiera pod koniec roku.

Tam mogą wydać a u nas nie... Sad

Filmarena Collection - Montana - 26-04-2016

[Obrazek: 041a81c8d7e4a798cea3d28182054575.jpg]