![]() |
|
Shaman72 - BD & UHD Collection - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Shaman72 - BD & UHD Collection (/watek-shaman72-bd-uhd-collection) |
RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - misfit - 19-02-2021 Fajny ten Aleksander. Można wyłączyć francuskie napisy przy wyborze angielskiej ścieżki dźwiękowej ? RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - shaman72 - 19-02-2021 Podobało mi się to wydanie.Sprawdzę wieczorem po pracy i dam info. RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - Mefisto - 19-02-2021 DISC ONE *The Film (Final Cut) "The Making of Alexander" documentary (79:27) DISC TWO *The Film (Theatrical Cut) DISC THREE *The Film (Ultimate Cut) "The Real Alexander and the World He Made" featurette (29:42) "Perfect Is the Enemy of Good" featurette (28:51) "Vangelis Scores Alexander" featurette (4:29) "Resurrecting Alexander" featurette (26:40) "The Death of Alexander" documentary (31:14) French Trailer (1:44) Subtitles:Final Cut / Theatrical Cut: French (optional) Ultimate Cut: French (forced) Aspect Ratio:2.35:1 Picture Format:1080p 24fps VC-1 Soundtrack(s):Final Cut: English DTS-HD Master Audio 5.1 English DTS 2.0 Surround Theatrical Cut: English DTS-HD Master Audio 5.1 French DTS-HD Master Audio 5.1 Ultimate Cut: English DTS-HD Master Audio 5.1 Case type:Special Case Notes:The "Final Cut" and "Theatrical Cut" are in the VC-1 codec while the "Ultimate Cut" is in the AVC MPEG-4 codec. The DISC ONE documentary is in standard definition, in English with optional French subtitles. The DISC THREE extras are in English with forced French subtitles. Back cover incorrectly states region B only. RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - shaman72 - 19-02-2021 @Mefisto - Dzieki
RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - shaman72 - 13-03-2021 Mały Update Dopadło i mnie, kolekcja się rozrasta wypadało nabyć regalik.Padło na Billy z Ikei.Docelowo będą dwa takie dwu metrowe słupki po obu stronach TV. ![]() ![]() Na półeczki wskoczyły także nowe filmy. ![]() ![]() ![]() ![]() Film do którego podchodzę z wielkim sentymentem - uwielbiam klimat.
RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - pred895 - 13-03-2021 (13-03-2021, 15:20)shaman72 napisał(a): Mały Update Mi już nie wystarczają dwa duże słupy i dwie połówki. Będę musiał niedługo wymienić te dwa środkowe na wyższe Tak czy inaczej od samego początku trzymam kolekcje w tych regałach. Trochę głębokie, ale w ogólnym rozrachunku to bardzo dobrze się prezentują. Hm styknie ci Das Boot tylko wersji Dir Cut
RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - shaman72 - 13-03-2021 @pred895-Szczerze mówiąc nie zastanawiałem się zbytnio nad wersją.Brałem w pakiecie.Prędzej zakup w UHD jeśli wyjdzie Miałem zawaloną filmami szafkę pod TV i mały słupek, czas było na zmianę.Do Twojej kolekcji mam jeszcze lata świetlne
RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - Wolfman - 13-03-2021 Unikaj w miarę możliwości tłustych brytyjskich wydań, to półek szybko nie zapełnisz. Zajmują tyle co steelbook, a wyglądają ohydnie. Swoje wymieniłem w70%. RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - shaman72 - 13-03-2021 @Wolfman-Kurczę, a coraz więcej kupuje w GB
RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - pred895 - 14-03-2021 shaman72 to nie znasz jeszcze złotej zasady forum filmożerców >> Nigdy nie słuchaj się wolfmana i uzupełniaj swoją kolekcję czym chcesz i jak chcesz
|