Filmozercy.com | Forum
Arrow Video - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Dystrybutorzy (https://forum.filmozercy.com/dzial-dystrybutorzy)
+--- Wątek: Arrow Video (/watek-arrow-video)

RE: Arrow Video - Ash-9001 - 25-06-2026

(25-06-2026, 20:29)Ethan napisał(a):  A jak z zabezpieczeniem, bo bede zamawial Stranger things?

Jeszcze śmieci nie wywaliłem Smile W takim czymś przysłali dwa zwyklaczki. Przeważnie tak właśnie wyglądają ich przesyłki, ale ostatnio przysłali też w kopercie (takiej grubszej). Czym wyślą takiego wielkiego pustaka jak Stranger Things, nie mam pojęcia Tongue

[Obrazek: nWY7BjQ.jpeg]

RE: Arrow Video - slavekg - 26-06-2026

(21-06-2026, 08:45)misfit napisał(a):  Arrowy z USA nie przechodzą przez meksykańskie rączki - były i chyba wciąż są tłoczone w Europie, więc nie ma co się martwić, że znaczny ich procent przyjdzie porysowany.

A czy ktoś próbował z oficjalnego sklepu Arrow kupić te amerykańskie wydania?

RE: Arrow Video - kulcikriu - 26-06-2026

(25-06-2026, 21:16)Ash-9001 napisał(a):  Ethan napisał(a):  
A jak z zabezpieczeniem, bo bede zamawial Stranger things?

Jeszcze śmieci nie wywaliłem W takim czymś przysłali dwa zwyklaczki. Przeważnie tak właśnie wyglądają ich przesyłki, ale ostatnio przysłali też w kopercie (takiej grubszej). Czym wyślą takiego wielkiego pustaka jak Stranger Things, nie mam pojęcia

Z mojego doświadczenia, porządnie pakują, ale nie zamawiałem od nich nigdy większych boxów.

RE: Arrow Video - sydney33 - 26-06-2026

Ja zamówiłem „Blue Thunder” 16.06 ze sklepu Arrow USA. Dzisiaj wiadomość ,że kurier Dpd ma dla mnie paczkę. Dam znać jak dostarczą czy są jakieś dodatkowe opłaty i jaki był czas oczekiwania. Zapewne na początku przyszłego tygodnia.

RE: Arrow Video - slavekg - 26-06-2026

(26-06-2026, 08:30)sydney33 napisał(a):  Ja zamówiłem „Blue Thunder” 16.06 ze sklepu Arrow USA. Dzisiaj wiadomość ,że kurier Dpd ma dla mnie paczkę. Dam znać jak dostarczą czy są jakieś dodatkowe opłaty i jaki był czas oczekiwania. Zapewne na początku przyszłego tygodnia.

I z jakiego kraju nastąpiła wysyłka, jeśli da się to rozpoznać.

RE: Arrow Video - paniron - 26-06-2026

Pierwsze przecieki na wrzesien

[Obrazek: Misery-LE-4K-(UK).jpg][Obrazek: TS-LE-4K.jpg][Obrazek: FP-LE-4K.jpg][Obrazek: ABTT-LE-4K-(UK).jpg]

RE: Arrow Video - pearlzfan - 26-06-2026

O! Nice! Box Better Tomorrow przygarnę chętnie dla pierwszych 2 części. Dobry news!

RE: Arrow Video - paniron - 26-06-2026

Niektore pozycje juz dodalem do filmoskopu, calosc ponizej:

[Obrazek: mv3sAIc.jpeg]

RE: Arrow Video - HAL 9000 - 26-06-2026

"Zakazana planeta"  Heart

RE: Arrow Video - Ash-9001 - 26-06-2026

Mocarny miesiąc. Chcą mnie zrujnować ale trudno Tongue Biorę:

A Better Tomorrow Trilogy
Go (zajebisty film)
Tequila Sunrise (Zdjęcia Hall'a w 4K  Heart  Michelle w 4K  Heart  )
... i pewnie kiedyś dokupię Misery jak się okaże, że obrazek jest wybitny Wink