Filmozercy.com | Forum
Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy)
+--- Wątek: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze (/watek-zagraniczne-sklepy-internetowe-komentarze)

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - misfit - 23-03-2024

Zdecydowanie odradzam Big Grin

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - prodarek - 23-03-2024

Z tego co pamiętam czasem można poczekać i wjeżdżają nowe tytuły, Ciemny kryształ i ewentualnie Dystrykt 9 biorę pod uwagę.

Dystrykt 9 na UHD ma małego, kilkusekundowego babola, jeśli dobrze pamiętam z powtarzającym się ujęciem.
Całkiem możliwe, że Sony za jakiś czas wypuści nowe wydanie z DV i przy okazji bez tego babola...

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - pearlzfan - 23-03-2024

D9 lub Hellboy. Gits na UHD nie robi za bardzo wrażenia. Niestety, klasyki anime z lat 90tych nie mają szczęścia do wersji UHD. Akira, Street Fighter II, GITS nie wygladają dobrze. Szkoda przpłacać zwlaszcza, jeśli masz na BD.

Dodam, że GITS na UHD dość znacząco różni się pomiędzy różnymi krajami. Obrazowo najlepsze opinie zbiera edycja niemiecka - nie wiem czy słusznie, jeszcze jej nie widziałem. Jedno jest pewne, cena zabija Wink

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Kirek - 24-03-2024

(23-03-2024, 12:50)misfit napisał(a):  Na to czekałem.
Pod tym linkiem można sprawdzić czy promocja dotyczy naszego konta.

Promocja mi wskoczyła więc zacząłem wybierać co kupić i taka sytuacja się wydarzyła Smile
[Obrazek: attachment.php?aid=1922]
Czyli naliczyło mi dwa razy po £5 ale robiło to tylko w przypadku gdy ta druga pozycja była sprzedawana przez firmę trzecią i nie przy wszystkich ofertach ją widziałem.

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - pred895 - 24-03-2024

Sprawdzałem na trzech kontach i lipa, nie działa Sad

EDIT: ok chwyciło w aplikacjiBig Grin

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Mefisto - 24-03-2024

Czyli Mean Streets jest od innego sprzedawcy czy jakimś cudem masz dostępne wydania od SS?

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Kirek - 24-03-2024

Przecież widać to na zrzucie ekranu "Sold by: Chalkys UK".
Sprzedaż przez Amazon była niedostępna ale kliknąłem w cenę w kolumnie 'New from' i po wyskoczeniu panelu bocznego przy ofertach była informacja o promocji £5 off £15, dodałem ją do koszyka a przy finalizacji okazało się, że liczy mi promocję dwukrotnie. Do pełni szczęścia brakło 'Dispatches from Amazon' Smile

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Mefisto - 24-03-2024

(24-03-2024, 18:06)Kirek napisał(a):  Przecież widać to na zrzucie ekranu "Sold by: Chalkys UK".

Pora na okulistę Big Grin