Filmozercy.com | Forum
MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: MasterThief - kolekcja filmów i seriali (/watek-masterthief-kolekcja-filmow-i-seriali)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Wolfman - 02-10-2018

Zakupy u nas pokrywają się w 80%, kupisz Matrix steele z Usa, to samo seria The purge 4k, Christine 4k? Polecam Ash vs Evil dead serial. Na BB będzie nowy steel Atomic blonde ładniejszy w 4k, oraz cała seria Harrego Poyeba za 225 dolara 4k co to za steele to nie wiadomo.

RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 03-10-2018

Mam Matrixa 4K zwykły box i raczej następne filmy też wezmę w zwykłych opakowaniach. Nie zawsze mam parcie na steelbooki Smile Przymierzam się natomiast do zakupu Christine, Halloween, Hereditary i X-Men Trilogy w UHD. Widziałem też tego steelbooka Atomic Blonde z BB i przyznam, że zaciekawiło mnie to wydanie (wcześniej nie kupowałem Atomic Blonde). Na pewno w tym miesiącu będę brał Ant-Man and the Wasp Steelbook UHD.

RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Wolfman - 03-10-2018

Mnie wkurza fakt, że film wychodzi w steelu blu, a 4k dają zwykłą. Zamiast dać mniejszy nakład 4k i tak ten sam steelbook. Mniej znane filmy, które chcę zobaczy biorę wtedy w zwykłym 4k pudełku

RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 11-10-2018

Październikowy update, część 2, wyłącznie nośnik UHD Blu-ray. Halloween, Hereditary i trylogia X-Men w digi-packu Smile

[Obrazek: IMG1569JP_qeqsare.jpg]

[Obrazek: IMG1570JP_qeqsarw.jpg]

[Obrazek: IMG1571JP_qeqsars.jpg]

[Obrazek: IMG1572JP_qeqsara.jpg]

[Obrazek: IMG1573JP_qeqsarq.jpg]

[Obrazek: IMG1574JP_qeqsaxp.jpg]

[Obrazek: IMG1575JP_qeqsaxh.jpg]

RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Wolfman - 11-10-2018

Ponoć niewielkie różnice między hereditary bd I uhd to prawda? Jak X-Men? Warto?

RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - pmmazz - 11-10-2018

Ten X-men to z UK? Czy na BD jest PL?

RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 11-10-2018

(11-10-2018, 13:52)wolfman napisał(a):  Ponoć niewielkie różnice między hereditary bd I uhd to prawda? Jak X-Men? Warto?

(11-10-2018, 15:11)pmmazz napisał(a):  Ten X-men to z UK? Czy na BD jest PL?

@wolfman

Obejrzałem właśnie Hereditary na UHD BD i film wygląda znakomicie, dobre użycie Dolby Vision. Niestety nie porównam ze zwykłym BD, ponieważ płyta ma blokadę na region A tylko. X-Men z kolei obejrzę dopiero za tydzień, jak wrócę z podróży do Korei Południowej Smile

@pmmazz

X-Men Trilogy jest z Wielkiej Brytanii (a raczej tam było zamawiane, bo wysyłka szła z Hiszpanii), ale na płytach Blu-ray nie ma polskiego języka. PL ścieżki są wyłącznie na płytach UHD BD.

RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 19-10-2018

Ostatni update w tym miesiącu - Jurassic World: Fallen Kingdom 4K Steelbook z francuskiego Amazona. Polska wersja na płycie UHD plus w zestawie Blu-ray i płyta DVD.

[Obrazek: IMG1807JP_qwprnwh.jpg]

[Obrazek: IMG1808JP_qwprnwr.jpg]

[Obrazek: IMG1809JP_qwprnwx.jpg]

[Obrazek: IMG1815JP_qwprnwn.jpg]

Ant-Man and the Wasp odpuściłem obecnie, bo eBay sobie ze mnie stroi żarty i nie pozwala złożyć zamówienia Tongue

RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Gieferg - 19-10-2018

Steelbook ładny (choć sam lubię mieć jednak tytuł na froncie), ale grzbietu na fotkach nie widać.
Z ciekawości - w ciemno, czy podobał ci się ten film?

RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Mateusz - 19-10-2018

No ładnie się prezentuje ten steelbook, nie to, co te czarne półprodukty. Big Grin Trzeba będzie kiedyś sprowadzić.