![]() |
|
CivilWar - Kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: CivilWar - Kolekcja (/watek-civilwar-kolekcja) |
RE: CivilWar - Kolekcja - Wolfman - 26-05-2020 Wysłałem zapytanie czy sprzedajesz gre o tron 8 sezon RE: CivilWar - Kolekcja - Reacher - 05-07-2020 Cześć CivilWar. Jeżeli to nie problem to prosiłbym o kontakt na mojego maila. Jestem zainteresowany kupnem dwóch filmów od Ciebie. RE: CivilWar - Kolekcja - CivilWar - 06-07-2020 Cześć, Napisałem na maila. RE: CivilWar - Kolekcja - Reacher - 07-07-2020 Nie mam żadnej wiadomości na mailu. Po napisaniu 10 postów powinienem mieć możliwość wysyłania i otrzymywania prywatnych wiadomości to najwyższej wtedy się odezwę. RE: CivilWar - Kolekcja - Mateusz - 07-07-2020 (07-07-2020, 05:45)Reacher napisał(a): Nie mam żadnej wiadomości na mailu. Już powinieneś mieć możliwość pisania PW. RE: CivilWar - Kolekcja - Reacher - 07-07-2020 Działa. Wielkie dzięki Mateusz. RE: CivilWar - Kolekcja - CivilWar - 07-07-2020 Update z ostatniego okresu. Po drodze miałem urodziny, więc pozwoliłem sobie na uzupełnienie wydań, które ciężko mi było znaleźć, w tym dwa przepiękne wydania Gladiatora i Braveheart od Filmareny i Black Barons ![]() Na początek dla mnie dwa święte Graale Od premiery chciałem je mieć, ale zagapiłem się i były wyprzedane.Gladiator Filmarena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Braveheart Black Barons ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alita: Battle Angel Black Barons ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nowo nabyte edycje od Filmareny/BlackBarons + Weet Collection. ![]() Mission: Impossible – Fallout Filmarena ![]() ![]() ![]() Rocketman, Inception Filmarena ![]() ![]() ![]() Bohemian Rhapsody Filmarena ![]() ![]() ![]() Avengers: Infinity War Weet Collection ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dances with Wolves steelbook niemiecki. Szkoda, że tytuł i tekst w ich języku, a nie po angielsku. Mimo wszystko pięknie się prezentuje na żywo ![]() ![]() ![]() ![]() Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest Pirates of the Caribbean: At World's End Czyli steelbooki jednej z moich ulubionych trylogii. Zdania są podzielone, ale dla mnie druga część najlepsza, piękne widoki, fabuła, bohaterowie, jeden z najlepszych villainów Davy Jones i muzyka (przygodowa, podniosła i zapadająca w ucho suita z połączenia chyba pozytywki i organów, grana przy scenach z Davym i Latającym Holendrze). Chciałbym by w końcu Disney w przyszłym roku wydał te części w 4K... ![]() Blade, 1917 steelbooki z Zavvi ![]() Space Jam, Matrix Reloaded, Bad Boys For Life steelbooki ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: CivilWar - Kolekcja - shaman72 - 07-07-2020 Konkret!!!Graty
RE: CivilWar - Kolekcja - pred895 - 07-07-2020 Updejt fajny, jak będziesz sprzedawać za trzy lata i będą jeszcze w foli to biorę
RE: CivilWar - Kolekcja - Mister Tadeo - 07-07-2020 Wydanie Braveheart cudne. Skoro jest już OOP, nawet nie chcę wiedzieć, ile kosztowało. |