![]() |
|
piti198 - kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: piti198 - kolekcja (/watek-piti198-kolekcja) |
RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 31-05-2024 MAJ Mała zmiana. Stwierdziłem, że będę wrzucał ogółem za cały miesiąc, bo nie chce mi się kilka razy. amazon.de ![]() ![]() ![]() ![]() amazon.co.uk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rarewaves ![]() ![]() ![]() ![]() powerhouse ![]() ![]() ![]() ![]() eureka ![]() ![]() ![]()
RE: piti198 - kolekcja - pred895 - 31-05-2024 (31-05-2024, 19:25)piti198 napisał(a): Mała zmiana. Stwierdziłem, że będę wrzucał ogółem za cały miesiąc, bo nie chce mi się kilka razy. Rób jak Adrian Gawor i wrzucaj codziennie, będzie śmieszniej. Oczywiście brudne paluchy i rozmyte fotki robione na odpierdol też mile widziane. Resztę pozostawiam twojej inwencji twórczej ![]() A tak na serio, to naprawdę spoko updejcik i kolekcja, fajnie że inwestujesz też w nieco niszowe i zróżnicowane pozycje. State of Grace to mój sentymentalny gangsterski film, co roku odświeżam go w dzień Świętego Patryka. Ciągle uważam że rola Garego Oldmana w tym filmie była preludium do tego co pokazał w LEONIE. Besson przed castingiem na bank widział ten film i specjalnie obsadził go w tej roli. RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 29-06-2024 CZERWIEC amazon.de z promocji 3 za 18€ i inne: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() amazon.it ![]() ![]() ![]() ![]() amazon.co.uk z promocji Radiance 2 za 20£ i inne: ![]() ![]() ![]() vinegar syndrome ![]() ![]() "Furore" to jest "Grapes of Wrath". Kupiłem takie, bo nie mogłem już znaleźć wyd. angielskiego. Kupiłem ponownie "Ostatniego sprawiedliwego" i "Wyspę psów", bo stwierdziłem, że niepotrzebnie sprzedałem. RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 27-07-2024 LIPIEC rarewaves ![]() ![]() ![]() ![]() amazon.de ![]() ![]() ![]() ![]() amazon.co.uk ![]() ![]() amazon.it ![]() ![]() ![]() arrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: piti198 - kolekcja - Mefisto - 28-07-2024 Belmondo pewnie bez ludzkich napisów? RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 28-07-2024 Niemieckie napisy. Zapomniałem napisać, że ten "Sleep" to w drugim zamówieniu sobie dobrałem za darmo, bo całość kosztowała powyżej jakiejś kwoty i można było sobie wybrać jakiś prezent. Za pierwszym razem tego nie zauważyłem. Z trailera widziałem, że gra tam A. Buzek. RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 31-08-2024 SIERPIEŃ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak skromnie w tym miesiącu. Z promocji na 101 films: Na początek Don Johnson w komedii s-f, ten drugi to jakiś kryminał, trzeci film o jakichś subkulturach, wziąłem głównie ze względu na S. Stalone, dwa ostatnie to wydania limitowane: pierwsze to komedia kryminalna o facecie, który ma niewiarygodnego pecha, a drugi to jakiś horror. RE: piti198 - kolekcja - Mefisto - 31-08-2024 Into the night bynajmniej kryminałem nie jest, to bardziej komedia. Brain dead również jest bardziej komediowe/satyryczne niż straszne. Tak czy siak dobry zestaw. RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 30-09-2024 WRZESIEŃ rarewaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() amazon.co.uk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() amazon.pl ![]() ![]() ![]() ![]() amazon.de ![]() ![]() ![]() 101 films ![]() ![]() ![]()
RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 30-10-2024 PAŹDZIERNIK second sight ![]() rarewaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() amazon.de ![]() ![]() ![]() amazon.uk ![]() starstore
|