Filmozercy.com | Forum
piti198 - kolekcja - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: piti198 - kolekcja (/watek-piti198-kolekcja)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 31-05-2024

MAJ
Mała zmiana. Stwierdziłem, że będę wrzucał ogółem za cały miesiąc, bo nie chce mi się kilka razy.

amazon.de

[Obrazek: 38qdD5wm.jpg][Obrazek: nyz96z9m.jpg][Obrazek: oTqCvYIm.jpg][Obrazek: LLxZ2OZm.jpg]

amazon.co.uk

[Obrazek: d8T0hXvm.jpg][Obrazek: azsARDYm.jpg][Obrazek: irOlGMBm.jpg]

[Obrazek: 8GerMWnm.jpg][Obrazek: yVRUfNKm.jpg]

rarewaves

[Obrazek: fcAcnxFm.jpg][Obrazek: 9R9n1JEm.jpg][Obrazek: mi5O4Wam.jpg][Obrazek: j7bNmq1m.jpg]

powerhouse

[Obrazek: WfoVK7Wm.jpg][Obrazek: tPi01pum.jpg][Obrazek: 3eQK3iQm.jpg][Obrazek: W5oA7jQm.jpg]

eureka

[Obrazek: 2gDhH7wm.jpg][Obrazek: LfzHdMhm.jpg][Obrazek: ot0b3zmm.jpg][Obrazek: by2OvHdm.jpg]

RE: piti198 - kolekcja - pred895 - 31-05-2024

(31-05-2024, 19:25)piti198 napisał(a):  Mała zmiana. Stwierdziłem, że będę wrzucał ogółem za cały miesiąc, bo nie chce mi się kilka razy.

Rób jak Adrian Gawor i wrzucaj codziennie, będzie śmieszniej. Oczywiście brudne paluchy i rozmyte fotki robione na odpierdol też mile widziane. Resztę pozostawiam twojej inwencji twórczej Big Grin
A tak na serio, to naprawdę spoko updejcik i kolekcja, fajnie że inwestujesz też w nieco niszowe i zróżnicowane pozycje. State of Grace to mój sentymentalny gangsterski film, co roku odświeżam go w dzień Świętego Patryka. Ciągle uważam że rola Garego Oldmana w tym filmie była preludium do tego co pokazał w LEONIE. Besson przed castingiem na bank widział ten film i specjalnie obsadził go w tej roli.

RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 29-06-2024

CZERWIEC

amazon.de

z promocji 3 za 18€ i inne:

[Obrazek: CYjTveXm.jpg][Obrazek: JcJTaB6m.jpg][Obrazek: 1YAoonVm.jpg][Obrazek: wZepQ7Cm.jpg][Obrazek: frHtlbJm.jpg][Obrazek: FQYPO3Xm.jpg][Obrazek: N1CAdhEm.jpg][Obrazek: 3OvnQMOm.jpg][Obrazek: pF2r87hm.jpg]

amazon.it

[Obrazek: vjkyH8mm.jpg][Obrazek: GvIpPhem.jpg][Obrazek: DCDdOrPm.jpg][Obrazek: BzqDA2Zm.jpg]

amazon.co.uk

z promocji Radiance 2 za 20£ i inne:

[Obrazek: Ueqkdzmm.jpg][Obrazek: jU6AzwRm.jpg][Obrazek: URN40Elm.jpg]

vinegar syndrome

[Obrazek: Vz6WeGXm.jpg][Obrazek: RZxoDG5m.jpg]

"Furore" to jest "Grapes of Wrath". Kupiłem takie, bo nie mogłem już znaleźć wyd. angielskiego.
Kupiłem ponownie "Ostatniego sprawiedliwego" i "Wyspę psów", bo stwierdziłem, że niepotrzebnie sprzedałem.

RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 27-07-2024

LIPIEC

rarewaves

[Obrazek: IO4QKgpm.jpg][Obrazek: Et2006km.jpg][Obrazek: vBv505bm.jpg][Obrazek: xIpVz7Mm.jpg]

amazon.de

[Obrazek: WIk67p5m.jpg][Obrazek: KAhFRbHm.jpg][Obrazek: kEHPG92m.jpg][Obrazek: QP07P0wm.jpg]

amazon.co.uk

[Obrazek: Qrr2Jhpm.jpg][Obrazek: OtYZkGum.jpg]

amazon.it

[Obrazek: Z9jYbfbm.jpg][Obrazek: lhdIX2Vm.jpg][Obrazek: dYzV8vcm.jpg]

arrow

[Obrazek: YgnRi1dm.jpg][Obrazek: YTUPCMDm.jpg][Obrazek: th8SAoXm.jpg][Obrazek: m8c9obHm.jpg][Obrazek: suD4F9vm.jpg][Obrazek: dOyMeCgm.jpg][Obrazek: fUyQKIem.jpg][Obrazek: JW1ZUYTm.jpg][Obrazek: GG0ndP9m.jpg]
[Obrazek: QWUlsMxm.jpg][Obrazek: xJxizgfm.jpg]

RE: piti198 - kolekcja - Mefisto - 28-07-2024

Belmondo pewnie bez ludzkich napisów?

RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 28-07-2024

Niemieckie napisy.
Zapomniałem napisać, że ten "Sleep" to w drugim zamówieniu sobie dobrałem za darmo, bo całość kosztowała powyżej jakiejś kwoty i można było sobie wybrać jakiś prezent. Za pierwszym razem tego nie zauważyłem. Z trailera widziałem, że gra tam A. Buzek.

RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 31-08-2024

SIERPIEŃ

[Obrazek: LmwFOWdm.jpg][Obrazek: Ey2aYMjm.jpg][Obrazek: kdHdsgMm.jpg]
[Obrazek: m40C78wm.jpg][Obrazek: wuIdWJ7m.jpg]

Tak skromnie w tym miesiącu.

Z promocji na 101 films:

Na początek Don Johnson w komedii s-f, ten drugi to jakiś kryminał, trzeci film o jakichś subkulturach, wziąłem głównie ze względu na S. Stalone, dwa ostatnie to wydania limitowane: pierwsze to komedia kryminalna o facecie, który ma niewiarygodnego pecha, a drugi to jakiś horror.

RE: piti198 - kolekcja - Mefisto - 31-08-2024

Into the night bynajmniej kryminałem nie jest, to bardziej komedia. Brain dead również jest bardziej komediowe/satyryczne niż straszne. Tak czy siak dobry zestaw.

RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 30-09-2024

WRZESIEŃ

rarewaves

[Obrazek: C9Mvt8Am.jpg][Obrazek: NYYuSRrm.jpg][Obrazek: xnd4KLbm.jpg]

[Obrazek: PpQ5kLgm.jpg][Obrazek: Avi7pJsm.jpg][Obrazek: iwCmEgrm.jpg]

amazon.co.uk

[Obrazek: srjOUzFm.jpg][Obrazek: dUBF7Rsm.jpg][Obrazek: h6xkrc5m.jpg][Obrazek: 9EsKPrDm.jpg][Obrazek: D8aIiqIm.jpg][Obrazek: gTpG090m.jpg][Obrazek: bjX6xQnm.jpg][Obrazek: QSjItw0m.jpg][Obrazek: 4YrMvstm.jpg]

amazon.pl

[Obrazek: mmkigXwm.jpg][Obrazek: BnJJhnXm.jpg][Obrazek: yw1lbGbm.jpg][Obrazek: m7N2Klym.jpg]

amazon.de

[Obrazek: DvIyKtdm.jpg][Obrazek: sbIlATQm.jpg][Obrazek: e1bG8XSm.jpg]

101 films

[Obrazek: TfaWFSEm.jpg][Obrazek: CacrDvSm.jpg][Obrazek: T8r8yMtm.jpg][Obrazek: UPtG1K0m.jpg]

RE: piti198 - kolekcja - piti198 - 30-10-2024

PAŹDZIERNIK

second sight
[Obrazek: Hj3LwQQm.jpg]

rarewaves
[Obrazek: 7kPfIk0m.jpg][Obrazek: 0aTqKMcm.jpg][Obrazek: C1U2BABm.jpg][Obrazek: GYp1DKtm.jpg][Obrazek: SDeHYKUm.jpg][Obrazek: CzpBzFNm.jpg][Obrazek: SSjaOmum.jpg][Obrazek: kxBssRBm.jpg]

amazon.de
[Obrazek: iD7G4gom.jpg][Obrazek: Xi6DVZBm.jpg][Obrazek: MrX6ZQXm.jpg]

amazon.uk
[Obrazek: 8cVkqiUm.jpg]

starstore
[Obrazek: a17HXDnm.jpg]