![]() |
|
Półeczki Jubego - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Półeczki Jubego (/watek-poleczki-jubego) |
RE: Juby [skromna kolekcja] - Juby - 24-02-2018 Moja półeczka Sorry jeśli niektóre tytuły są mało czytelnie, ale taka pogoda, że musiałem cykać z fleszem. Na dole trochę Bat-kolekcji (komiksy, książki, gry), poza tym kilka DVD i innych bzdetów, które pójdą na sprzedaż / do brata / na śmieci, w tym zestaw do karaoke (prezent od znajomych - nieudany), które stoją tam jako zapychacze, żeby regał nie wyglądał na "w połowie pełny". Ułożenie filmów nie jest ostateczne. Może dodam też jakieś gadżety filmowe (w końcu mam szklaneczkę z Samem z "Dwóch Wież" i action figures Obcego i Terminatora 2 od NecaToys). No nie wiem, zobaczymy. Zdaję sobie sprawę, że to nie jest najlepsza ekspozycja na forum, ale na dziś dzień jestem zadowolony
RE: Juby [skromna kolekcja] - Mefisto - 24-02-2018 Ano, szósta by się zdecydowanie zmieściła. RE: Juby [skromna kolekcja] - Gieferg - 24-02-2018 Spoko, ale zdecydowanie za dużo miejsca nad filmami zostało. RE: Juby [skromna kolekcja] - Juby - 24-02-2018 Oczywiście. Pierwsi komentatorzy "luzu" to ci co mają największy ścisk na półkach. ![]() Już i tak umieściłem na niej zapychacze, dojdzie przez rok więcej filmów to się dołoży szóstą przegródkę, wszystkie są zdejmowane, więc nie ma problemu. EDIT: Zaktualizowałem nazwę wątku, bo przestaję uważać swój zbiór za taki "skromny". Trochę się już tego uzbierało
RE: Juby i jego półeczka - Gieferg - 24-02-2018 Cytat: Między Blu-ray'ami trzymam jeszcze w amarayach "Star Wars: Despecialized Edition" w 720p [EDIT: Już nie]. A co się zmieniło w tym zakresie? RE: Juby i jego półeczka - paniron - 24-02-2018 (24-02-2018, 16:45)Juby napisał(a): Zaktualizowałem nazwę wątku W pierszej chwili pomyslalem, ze ktos ''zyczliwy'' Ci zmienil temat. Ten nowy powoduje usmiech na mojej twarzy (w pozytywnym sensie oczywiscie ;-)). RE: Juby i jego półeczka - Juby - 24-02-2018 (24-02-2018, 16:45)Gieferg napisał(a):Cytat: Między Blu-ray'ami trzymam jeszcze w amarayach "Star Wars: Despecialized Edition" w 720p [EDIT: Już nie]. Nie miałem czasu na dokończenie swoich okładek, a w tych które miałem wyglądały brzydko. Dlatego wyjąłem płyty i schowałem je w pokrowiec, a w pudełkach wysyłałem sprzedane płytki 3D. RE: Juby i jego półeczka - Pablosss - 24-02-2018 A sam robisz okładki? RE: Juby i jego półeczka - Juby - 24-02-2018 Kiedyś robiłem, teraz nie mam czasu. ![]() A z tymi Gwiezdnymi wojnami to było też tak, że robiły za sztuczny tłum, bo miałem malutko filmów. Od jakiegoś czasu przybywa mi ich tyle, że już nie ma takiej potrzeby. RE: Juby i jego półeczka - Juby - 25-03-2018 Marzec Powtarzam część MCU przed nowymi Avengersami i nie mogłem się powstrzymać przed kupnem filmów z ulubionym bohaterem uniwersum. Pierwsza i druga część z promocji na bonito w wersji z lepszymi okładkami (płyty 3D na sprzedaż), dwójka z olx za 35 zł - udało się upolować wydanie CDP z dwustronną okładką! ![]() EDIT: Po sprzedaniu płyt 3D wyszło mi po 26,81 zł za pierwszego i trzeciego Capa.
|