Filmozercy.com | Forum
Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16)
+--- Dział: O stronie i forum (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-stronie-i-forum)
+--- Wątek: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze (/watek-nowa-odslona-filmozercow-opinie-i-komentarze)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Wolfman - 06-10-2016

(06-10-2016, 17:41)Mierzwiak napisał(a):  Jak kolekcjonerstwo (kolejna nisza, również dla "starych wyżeraczy" cytując ciebie) ma się do argumentu, że strona ma teraz dotrzeć do jak największej grupy ludzi? Bo na moje oko to jedno z drugim się kłóci.

To wcale nie było do strony Filmożercy, ale sprzedaży nośników blu ray, wiemy starzy wyżeracze , że to padnie, ale kolekcjonerki zostaną póki istnieć będą ludzie, którzy będą je kupować. To samo tyczy nośników blu. Są coraz tańsze. Na Amazonie masz nowości po 10 funta. W promocji nawet po 5-6. Też więc szybko nie znikną.

(06-10-2016, 17:41)Mierzwiak napisał(a):  Nie uważam. Gdzie tak napisałem?
Nigdzie, to miało być pytanie.

(06-10-2016, 17:41)Mierzwiak napisał(a):  Byłbym również wdzięczny gdybyś przestał mylić mnie z Giefergiem, ponieważ

Nie wiem na czym oglądasz, nigdy nie wnikałem, burzyłeś się kiedyś o krytykę oglądania filmów bez kina domowego. Doszukiwał się już tego nie będę obecnie, bo nie ma to znaczenia dla mnie , tak tylko wspomniałem, bo wiele rzeczy krytykujesz.

(06-10-2016, 17:41)Mierzwiak napisał(a):  To dlatego po każdym zdaniu tej "recenzji" widać, że ma na to wy******. Wszystko jasne.

Nie oznacza to też, że w sposób chamski musisz to mu wytykać. Krytykiem łatwo zostać na Filmożercach, bo jest to przecież amatorski serwis - więc posiada dużo niedociągnięć, ale nie trzeba wynosić chamówy z domu na serwis. Poza tym autor przyjął krytykę i będzie się starał. Mniej lub więcej czas pokaże.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mefisto - 06-10-2016

(06-10-2016, 17:23)wolfman napisał(a):  Ale kolekcjonerstwa od tak nie zabiją.

For the last time: OT TAK, bo od to się można odpierdolić co najwyżej Big Grin

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Wolfman - 06-10-2016

Racja miszczu

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - legolas91 - 06-10-2016

A dla mnie jako początkującego strona bardzo się podoba. Mogę sobie znaleźć promocje , poczytać podstawowe rzeczy o wydaniu i w sumie nic więcej mi nie potrzeba . Wizualnie też jest bardzo ładnie Wink

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Gieferg - 07-10-2016

A może by tak zacząc temat soundtracków od utworzenia działu na forum dla wydań muzyki filmowej?
Miałbym w temacie sporo do powiedzenia (choć głównie o starszych filmach), a są tu i tacy, którzy mieliby do powiedzenia znacznie więcej.

Who's with me?

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mister Tadeo - 07-10-2016

Nic nie stoi na przeszkodzie. Chodzi Ci o osobny dział "Muzyka filmowa", w którym każdy soundtrack będzie omawiany z osobna czy wszytko razem? Zgaduję, że to pierwsze.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Gieferg - 07-10-2016

Chodzi mi o to, żeby dodać do kategorii WYDANIA czwarty dział "Muzyka filmowa" (bo POZOSTAŁE tyczy się jednak DVD/BD, a koncerty to jednak co innego niż soundtracki) i omawiać ja na tej samej zasadzie, na jakiej się omawia wydania filmów. Wiadomo, że nie o każdym jest sens zakładać temat bo jest po prostu jedna płyta i tyle, ale już np dla serii, czy niektórych filmów, które dostawały kolejne wersje deluxe/ultimate spokojnie tematy można by w takim dziale założyć (i sam bym takich kilka na starcie założył).

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mister Tadeo - 07-10-2016

Ok, i teraz już wszytko jasne. Żeby stworzyć taki dział to trzeba mieć uprawnienia administratora Forum. Czyli należy poprosić Mateusza aby w wolnej chwili takowy utworzył i wtedy będzie można zakładać tematy o poszczególnych soundtrackach.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Wolfman - 07-10-2016

Ok, ale chcecie pisać o nowościach, fotki , recenzje i itp. Czy też myślicie o cofnięciu się w czasie i pisaniu o starych wydaniach? Czy w ogóle chcecie zamieszczać recenzje??

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mateusz - 07-10-2016

Dział już zrobiłem.