![]() |
|
Gry komputerowe & konsolowe - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie) +--- Wątek: Gry komputerowe & konsolowe (/watek-gry-komputerowe-konsolowe) |
RE: Gry - Artur - 06-01-2015 Właśnie ukończyłem trylogię Dead Space. Szczególnie polecam każdej osobie która lubi takie filmy jak Alien , Sunshine i The Thing. Plusy: Filmowy klimat Wciągająca, zaskakująca oraz epicka fabuła Fantastyczna muzyka podkreślająca nastrój i dramatyzm Genialni aktorzy którzy podkładali głos Bardzo dobra grafika (w 3 części świetne widoki np. Widok Planet w przestrzeni kosmicznej czy gór zrobiły na mnie olbrzymie wrażenie) Świetny pomysł ze skafandrami i ciekawy arsenał. RE: Gry - Jaszczomp89 - 06-01-2015 Nowe „Call of Duty” poznamy w tym miesiącu Jeśli faktycznie powrócą do klimatów II wojny to może być ciekawie. RE: Gry - Inuki - 06-01-2015 Czemu w ankiecie nie ma konsol Nintendo? Serio pytam, bo ja np. gram na Wii. RE: Gry - Mateusz - 06-01-2015 Nintendo dodane do ankiety. RE: Gry - bananek - 21-01-2015 Właśnie zabieram się za Obcy Izolacja i na początku w ustawieniach znalazłem coś takiego. Mistrzostwo ![]() (sorki za średnią jakość, nie mogłem złapać ostrości padem)
RE: Gry - ashka - 21-01-2015 (21-01-2015, 14:37)bananek napisał(a): Właśnie zabieram się za Obcy IzolacjaPowodzenia. Make Peace With Your Death. (więcej złotych rad na kotaku )
RE: Gry - szpynda - 26-01-2015 Gram od czasu ZX Spectrum i zielonych monitorów Neptuna. Ostatnio coraz mniej, człowiek stał się wybredny, gry już nie takie - stary człowiek ale jeszcze może. No i właśnie chyba z racji wieku preferuję przygodówki i Tomb Raidera Gry poin and click aktualnie przeżywają swój ponowny rozkwit i co najlepsze - zmieniły się delikatnie i to na plus, wiadomo grafika. Niedawno skończyłem Klątwę wron, a teraz gram w kontynuację pt. "Memoria". W międzyczasie przeszedłem 4 etapy dostępne w early access gry The Book of Unwritten Tales 2. Już dziś mogę śmiało powiedzieć, że ładniejszej i lepszej przygodówki w 2015r nie będzie. Rzecz jasna nie ograniczam się tylko do jednego gatunku. Moja ukochana gra wyścigowa: NFS Porsche 2000 - ograne co Święta. Serie to Mass Effect - moim zdaniem lepsze Universum niż Star Wars, Dead Space, Tomb Raider czy Uncharted. Zacząłem też Metro 2033 Redux ale... Jakoś odwykłem od FPS. RE: Gry - Jaszczomp89 - 03-02-2015 Ok, Playstation 4 męczę już jakieś 1,5 miesiąca i w dalszym ciągu nie żałuje zakupu ![]() Doszła jeszcze do tego subskrypcja Ps Plus + COD Advanced Warfare i...w sumie w nic innego póki co nie gram Sam nie przypuszczałem, że będę grał w fpsy na padzie i to jeszcze w muti! I gra się naprawdę świetnie! No i mówię to jako gracz, który do tej pory grał na pecetach. Gra jest naprawdę dynamiczna (miejscami chyba aż za bardzo) i wymagająca. Co do single player w tej grze to pograłem może z jakieś 15 min. i wróciłem do multi A wracając do pada (analogi w dualshocku 4 jeszcze się nie rozpadły ) to widzę, że coraz więcej graczy, którzy grają na piecach używa jako kontrolera pada od xbox'a, w sumie gra na padzie jest naprawdę wygodna.Co do The Last of Us podtrzymuje, że jest to jedna z najlepszych gier w ogóle. Nawet multi jest całkiem sympatyczne i nastawione bardziej na pracę w grupie i taktykę. GTA V jakoś poszło w odstawkę, jakiś czas po pojawieniu się Trevora w fabule misje zaczęły nudzić i póki co nie chce mi się do tego wracać, a o multi już w ogóle nie myślę. Jeśli chodzi o Tomb Raider Definitive Edition to gra jest naprawdę miodna, nowe podejście do samej postaci Lary na wielki plus, no i grafika chyba jedna z lepszych na ps4 póki co. EDIT. Testuje ktoś bętę Battlefield Hardline? Jak coś od dzisiaj do pobrania dla wszystkich posiadaczy ps4 Trzeba przygotować 11 gb na dysku i beta trwa chyba przez pięć dni.
RE: Gry - bananek - 03-02-2015 Nie testuję, bo dla mnie to nie jest żaden Battlefield tylko jakaś popierdółka z doklejoną nazwą BF mam dość bycia beta testerem EA, moich pieniędzy gnoje nie zobaczą po tym co odwalili wespół z Dice przy okazji BF4.W międzyczasie ograłem Prototype 2 na ps3 - bardzo przyjemny klon InFamous, do tego do jutra dostępny za darmo w ramach plusa. Zdecydowanie warto spawdzić. RE: Gry - Jaszczomp89 - 03-02-2015 A co odwalili z bf4? Chodzi o to, ze byl praktycznie niegrywalny dlugo po premierze czy, ze to odgrzewany kotlet po bf3? Pytam bo nie jestem za bardzo w temacie gdyz dopiero teraz mam konsole, ktora uciagnie ich produkcje ![]() Ja sciagam hardline ale poki co idzie dosyc wolno. Obadam z samej ciekawosci, te kilka dni starczy zeby sobie wyrobic jakies zdanie o tej grze. |