Filmozercy.com | Forum
Transformers - seria - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy)
+--- Wątek: Transformers - seria (/watek-transformers-seria)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Transformers - seria - Wolfman - 21-05-2019

(21-05-2019, 18:24)KaMario napisał(a):  Nie wiem, czy mam to zwrócić, czy cała partia wyszła tak zapakowana.
Jaka różnica jeśli wszystko jest w stanie idealnym. Jeśli porysowane to oddaj.

RE: Transformers - seria - KaMario - 21-05-2019

(21-05-2019, 20:03)Wolfman napisał(a):  Jaka różnica jeśli wszystko jest w stanie idealnym. Jeśli porysowane to oddaj.
Z filmami jest tak, że jeżeli rozfoliuję, to już zwrotu nie przyjmą. A reklamacja porysowanej płyty jest praktycznie nierealna, bo zawsze mogą stwierdzić, ze to ja sam porysowałem.

RE: Transformers - seria - ifeelveryblah - 21-05-2019

(21-05-2019, 20:03)Wolfman napisał(a):  Jaka różnica jeśli wszystko jest w stanie idealnym. Jeśli porysowane to oddaj.
Czytaj uważnie. Film ma uszkodzone pudełko.

RE: Transformers - seria - Dżem - 22-05-2019

Miałem odebrać film rano z Empiku ale po otworzeniu i zobaczeniu jak jest zapakowany plus przetarte pudełko nie odebrałem filmu i zamówiłem po raz drugi.
Byłem przekonany że ktoś już go używał...jeżeli jednak wyszła cała taka partia to niezła fuszerka.
Ciekawe w jakim opakowaniu przyjdzie drugie zamówienie...

RE: Transformers - seria - robsonm1978 - 22-05-2019

Mam pytanko o Bumblebee UHD steelbook z Czech. Czy na pewno jest polska wersja na 2 płytach czyli UHD i BluRay.

RE: Transformers - seria - truvneeck - 22-05-2019

(22-05-2019, 15:49)robsonm1978 napisał(a):  Mam pytanko o Bumblebee UHD steelbook z Czech. Czy na pewno jest polska wersja na 2 płytach czyli UHD i BluRay.

BD (za dvdpremiery)
Zvuk: anglický Dolby Atmos
český 5.1  Česká
japonský 5.1
maďarský 5.1
německý 5.1
polský 5.1
ruský 5.1
thajský 5.1

UHD (za martinus.cz i poral.eu)
česky DD 5.1 /
anglicky Dolby Atmos /
japonsky DD 5.1 /
maďarsky DD 5.1 /
německy DD 5.1 /
polsky DD 5.1 /
rusky DD 5.1 /
thajsky DD 5.1

RE: Transformers - seria - KaMario - 22-05-2019

(22-05-2019, 11:21)Dżem napisał(a):  Miałem odebrać film rano z Empiku ale po otworzeniu i zobaczeniu jak jest zapakowany plus przetarte pudełko nie odebrałem filmu i zamówiłem po raz drugi.
Byłem przekonany że ktoś już go używał...jeżeli jednak wyszła cała taka partia to niezła fuszerka.
Byłem dziś w MM, mieli na półce 4 egzemplarze Bumblebee na blu-ray. Wszystkie były zapakowane w folię termokurczliwą i wszystkie miały zniszczone pudełka (pofałdowana folia). Także na 100% to fuszerka Imperiala. Zapewne kolejne zamównenie przyjdzie też w takim opakowaniu.
Swój egzemplarz z bonito.pl postanowiłem zatem otworzyć. Płyta w stanie idealnym, także nikt w tym paluchów nie maczał. Wychodzi na to, że wyłącznie foliowanie jest do kitu, zamiast folii z paskiem z napisem blu-ray.
Steelbook po rozfoliowaniu też był w porządku.

RE: Transformers - seria - Larkin - 23-05-2019

Włoski Amazon poinformował mnie że cena "Bumblebee (4K+Br)" (sprzedawanego i wysyłanego przez Amazon) trzymanego w koszyku od paru dni spadła z 29,90E do 19,92E więc kupiłem bez zawahania:
https://www.amazon.it/Bumblebee-4K-Br-Hailee-Steinfeld/dp/B07LC488KR
Cena Blu-ray  (także sprzedawanego i wysyłanego przez Amazon) spadła z 19,99 na 15,73:
https://www.amazon.it/Bumblebee-Hailee-Steinfeld/dp/B07LC52F89

Teraz jednak wchodząc w link z ofertą to nie wiem co kupiłem...Pod tytułem jest teraz samo "4K Ultra HD", na okładce (angielskiej?) dwie płyty, w opisie jedna, sama pozycja oznaczona na liście formatów (tej klikalnej) jako "Blu-ray"... Ma ktoś pomysł co kupiłem? Smile

W potwierdzeniu zamówienia mam "Bumblebee (4K+Br)" i tej wersji chyba wypadałoby się trzymać...
[Obrazek: B1m62T9_d.jpg?maxwidth=640&shape...ity=medium]

RE: Transformers - seria - Dżem - 23-05-2019

(22-05-2019, 16:47)KaMario napisał(a):  
(22-05-2019, 11:21)Dżem napisał(a):  Miałem odebrać film rano z Empiku ale po otworzeniu i zobaczeniu jak jest zapakowany plus przetarte pudełko nie odebrałem filmu i zamówiłem po raz drugi.
Byłem dziś w MM, mieli na półce 4 egzemplarze Bumblebee na blu-ray. Wszystkie były zapakowane w folię termokurczliwą i wszystkie miały zniszczone pudełka (pofałdowana folia). Także na 100% to fuszerka Imperiala. Zapewne kolejne zamównenie przyjdzie też w takim opakowaniu.
Swój egzemplarz z bonito.pl postanowiłem zatem otworzyć. Płyta w stanie idealnym, także nikt w tym paluchów nie maczał. Wychodzi na to, że wyłącznie foliowanie jest do kitu, zamiast folii z paskiem z napisem blu-ray.
Steelbook po rozfoliowaniu też był w porządku.

Dzisiaj idę odebrać drugie zamówienie ,jeżeli będzie zapakowanie tak samo ale reszta będzie ok to biorę,nie ma wyjścia.

RE: Transformers - seria - Juhas - 27-05-2019

Włoski Amazon mnie zaskoczył zamówiłem u nich w/w wydanie 4K z filmem Bumblebee i wysłali mi go z Szczecińskiego magazynu, który jest ode mnie 8 minut jazdy samochodem ale nigdy nie miałem okazji nic stamtąd dostać Big Grin