![]() |
|
Dziel - Kolekcja 4K/BD - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Dziel - Kolekcja 4K/BD (/watek-dziel-kolekcja-4k-bd--2819) |
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 31-07-2020 Dzięki Hal Wezmę się za oglądanie dopiero jak już będę miał wszystkie steelbooki SW Wczoraj wysłali do mnie Empire Strikes Back, a dzisiaj pobrali mi pieniądze za Return of the Jedi. Mam status Awaiting Dispatch, ale wyślą pewnie i tak najwcześniej w poniedziałek
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 07-08-2020 Ostanie zakupy ![]() Powoli zaczynam uzupełniać swoją kolekcje steelbooków Marvela i przyszły 3 z 4, które zamawiałem. Ciągle czekam jeszcze na Doctor Strange, który wysłali jako pierwszy i miał przyjść najpóźniej do 4 sierpnia. Mam nadzieję, że paczka przyjdzie w przyszłym tygodniu. Steelbook Guardians of the Galaxy przyszedł z przecięciem na grzbiecie. Udało mi się dostać od Zavvi zwrot 30% wartości stelbooka ![]() ![]() ![]() Men in Black trilogy przyszedł bez j-card, więc prawdopodobnie pochodził ze zwrotu, ale nie kontaktowałem się z amazonem, bo nie było na nim żadnych uszkodzeń. ![]() Pierwszy serial w kolekcji. Obydwa steelbooki razem świetnie się prezentują ![]() ESB jednak przyszedł z rysami na froncie. Ewidentnie coś musiało się stać podczas pakowania, bo sporo osób pisało o tym problemie na zagranicznych forach. Ciekawe co zrobi Zavvi w tej sprawie, bo nie mam zamiaru przyjmować od nich zwrotu 15% wartości, który pewnie mi zaoferują ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - woj woj - 07-08-2020 Gdzie zamówiłeś bad boys? Jest PL? RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 07-08-2020 Bad Boys kupiłem z włoskiego amazonu. Nie sprawdzałem jeszcze, ale na j-card są podane napisy PL na płycie UHD. RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Wolfman - 07-08-2020 Po kiego grzyba ściągasz folię. Normalny jesteś? Jak chcesz reklamowac to wysyłaj fotkę z uszkodzeniem. Przecież to widać bez zdzierania folii. Mi wysyłają zawsze kolejny steelbook. No i choć jeden docenił ten zajebisty serial, który wciąga jak bagno i ryje beret zakończeniem
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 07-08-2020 Wolfman jeżeli chodzi o GOTG to wysłałem im zdjęcie przecięcia jak steelbook był jeszcze w folii, ale musiałbym im zwrócić ten steelbook, dlatego nie chciałem się w to bawić i przyjąłem zwrot 30% wartości, bo nie jest to aż tak bardzo widoczne uszkodzenie. Black Sails obejrzałem kilka lat temu 3 sezony na netflixsie i pomimo tego, że dość wolno się rozkręcał to dałem mu szansę i uważam że jest to jeden z najbardziej epickich seriali jakie kiedykolwiek widziałem. Teraz w końcu będę miał okazję żeby obejrzeć całość w najlepszej jakości
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 18-08-2020 Wpadło kilka filmów ![]() ![]() ROTJ piękny steelbook i na całe szczęście bez uszkodzeń ![]() ![]() ![]() Invisible Man bardzo ładny matowy steelbook. Na zdjęciu kolor wyglada na biały, ale na żywo jest to bardziej kremowy odcień ![]() Na płycie UHD jest dostępna polska wersja językowa. ![]()
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - pearlzfan - 18-08-2020 Dzisiaj dostałeś ROTJ? Ja wciąż czekam :/ Invisible Man faktycznie ładnie się prezentuje. RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - HAL 9000 - 18-08-2020 No to OT w komplecie, gratuluję, widać TESB od początku miało pecha do tego wydania ![]() A Flasha Gordona nie zamawiałeś? RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 18-08-2020 (18-08-2020, 14:14)pearlzfan napisał(a): Dzisiaj dostałeś ROTJ? Wczoraj przyszło. (18-08-2020, 14:55)HAL 9000 napisał(a): A Flasha Gordona nie zamawiałeś? Miałem zamówiony preorder, ale zrezygnowałem, bo nigdy wcześniej nie widziałem tego filmu i wydawał mi się za bardzo kiczowaty Teraz jak tak czytam zachwyty nad tym nowym remasterem to chyba jednak zmówię w najbliższym czasie
|