![]() |
|
Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD (/watek-moja-kolekcja-4k-blu-ray-dvd) |
Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 27-05-2024 (27-05-2024, 19:31)Bondp napisał(a): Mega to pudełko od "Pierwsza Liga" super film i jaka obsada! Nawet nie zliczę ile razy VHS (piracki oczywiście, sam zgrywałem ) był grany na moim odtwarzaczu za młodu. UwielbiamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Haters gonna hate ? ![]() Diunka z robalem z rodzimego Starstore, pozostałe dwie z włoskiego amazona i niestety jedna docisneła drugą i zrobił się mega wgniot na jednej (chyba). Po kontakcie z makaronami na czacie, w którym delikatnie przekazałem, żeby w dupę sobie wsadzili to ich pakowanie, postanowili Mi zwrócić całą kasę za oby dwa wydania. Reszta haulu z Diuny w późniejszym czasie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - fire_caves - 27-05-2024 Jak widzę zamierzasz obejrzeć ten film 3 razy?
RE: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - Juby - 28-05-2024 (27-05-2024, 20:23)RylandGrace napisał(a): Haters gonna hate ?Na tym forum już mnie nic nie zdziwi, a zbieraczy pudełek ci u nas dostatek (dopiero co ktoś inny też wrzucił kupione dwa steelbooki Diuny: Części drugiej).
RE: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - Mierzwiak - 28-05-2024 Co kto kupuje to jego sprawa, kolega przynajmniej chwali się zdjęciami konkretnych zakupów, a nie tylko masturbuje swoimi zapewnieniami na temat tego co zamówi. (tak, to aluzja do pewnego bardzo irytującego spamera z tego forum) Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 28-05-2024 Ja wychodzę z założenia, że każdy na tym forum który wstawia to co ma nowego w swojej kolekcji chce odrobinę żeby połechtać swoje ego. Niestety ale tak to działa. A mój komentarz do mojej ostatniej wstawki miał być lekko prześmiewczy, bo widziałem ostatnio dosyć sporo krytycznych komentarzy na temat „Diuny” na forum. RE: Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - Juby - 28-05-2024 Po rozmowie ze starszym bratem, który tak mi wszystko wytłumaczył, że teraz wiem, że nawet większość moich przytyków względem finałowej bitwy była przesadą, a także po wczorajszym seansie Furiosy, moja opinia o drugiej Diunie już nie jest taka negatywna
Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 28-05-2024 (28-05-2024, 09:23)Juby napisał(a): Po rozmowie ze starszym bratem, który tak mi wszystko wytłumaczył, że teraz wiem, że nawet większość moich przytyków względem finałowej bitwy była przesadą, a także po wczorajszym seansie Furiosy, moja opinia o drugiej Diunie już nie jest taka negatywna Każdy ma prawo do swojej opinii. Na tym to polega. Każdy interpretuje po swojemu. A gdybyś jeszcze książkę przeczytał też Twoja optyka mogła by się zmienić. A Furiosa… no cóż, wizualnie ładnie, Hemaworth genialny, Anyi trochę mało no i coś mi nie zagrało. Do końca nie wiem co. A najbardziej wkrzały mnie momentami efekty specjalne, animacje… słodki Jezu w morelach jakby nie można było nakręcić dublera który wskakuje na konia. No dramat Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 07-06-2024 Up ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 09-06-2024 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moja kolekcja 4K/Blu-Ray/DVD - RylandGrace - 13-06-2024 Nowe przyjechało ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |