![]() |
|
Fajna kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Fajna kolekcja (/watek-fajna-kolekcja) |
RE: Fajna kolekcja - Filmożerca Alan - 03-05-2017 Nie zapomnę jak robiłem listę co chcę kupić. Był zodiak i Dracula (chodzi o Finchera i Coppoli) byly jakieś koszmarki od monolithu, a na stronie okladki od tamtych, więc jak chcesz kupic coś co ma tytul jak inny film to nie kupuj przez internet. No chyba ze lubisz ryzyko : D RE: Fajna kolekcja - kew97 - 03-05-2017 Ja akurat nie mam wyboru i muszę kupować przez internet, bo najbliższy CeX mam we Wrocławiu (190 km) i w Łodzi (240 km). Jak byłem w Toruniu na wystawie Cronenberga, to wstąpiłem do CeX i dużo lepiej się przegląda stacjonarnie, ale niestety nie mam takiej możliwości. RE: Fajna kolekcja - mk1976 - 03-05-2017 Przegladam wlasnie witryne polskiego cexu i od razu co sie rzuca w oczy to ceny. Drogo, jak na uzywane plyty. Dla przykladu, film 8 czesci prawdy, dvd 5 zl, blu 15 zl. Przeskakujemy na wersje uk i ten sam film dvd 50 pensow, blu 75 pensow. RE: Fajna kolekcja - Wolfman - 03-05-2017 Ja natomiast dziś byłem też w cexie za granicą, blu tyle samo i dvd tyle . Ot płacisz za licencję filmu, nawet promocja w MM ma te same ceny dla blu ray i dvd. Więc jak masz różnice o 25 pensów to się ciesz. RE: Fajna kolekcja - Filmożerca Alan - 14-06-2017 Ale fajny UP wjeżdża na rejon Tutej mam wygraną z konkursu forum film poland. Taki fajny głośniczek za około 800 zł i Rycerz pucharów (8/10) ![]() kra kra kraj za 29.99 z biedronki przełęcz i upadek z empiku na Krupówkach (jak już tam byłem to nie moglem się powstrzymać żeby nie wejść do empiku ) po 19.99![]() Social network 2-płytówka za 4 z CeX Święci z bostonu 10 z CeX Nieodwracalne w digi (ale się cieszę) za 15 CeX ![]() A tu foty Digipacku ![]() ![]() Te 3 po 9.99 z biedry ![]() Prometeusz 9.99 z Lidla Star trek 14.99 z Lidla Człowiek w ogniu 8 z CeX ![]() Mały budda CeX 2 Pianistka CeX 15 Good bye Lenin! CeX 5 ![]() I to z czego się cieszę najbardziej... 3xLynch, każdy po 15 z CeX ![]() Ona 6.48 tesco EKRANy 12 Empik Kino 9.99 Kiosk w tesco ![]() I to na tyle. Jou RE: Fajna kolekcja - matwiko - 15-06-2017 Pianistka, Nieodwracalne... nie jesteś za młody na takie filmy? :p RE: Fajna kolekcja - Wolfman - 15-06-2017 (15-06-2017, 08:28)matwiko napisał(a): Pianistka, Nieodwracalne... nie jesteś za młody na takie filmy? :pTylko tyle zauważyłeś? Z tego wszystkiego mógłby oglądać Star treka , Smerfy i Gumisie , ale tych dwóch ostatnich to nawet nie kupuje (nie ma gołych cycków) .
RE: Fajna kolekcja - Filmożerca Alan - 15-06-2017 Matwiko na razie kupuję, ale obejrzę jak podrosnę
RE: Fajna kolekcja - matwiko - 15-06-2017 Tylko nie pokazuj zakupów mamie Nieodwracalne miały w kinach kategorie wiekową od 21 lat. Nie widziałem, i raczej nie mam ochoty oglądać. Ale digipack łądny. RE: Fajna kolekcja - Wolfman - 15-06-2017 (15-06-2017, 12:23)Filmożerca Alan napisał(a): Matwiko na razie kupuję, ale obejrzę jak podrosnęZa kilka lat młody to te filmy kupisz za 0,50 funta na blu ray, lub trochę drożej na uhd z większą ilością dodatków. (kino polskie czy rosyjskie to trochę inna bajka, ale i tak coraz więcej remaster`ów wychodzi). Angielski również nie będzie problemem jeśli spał w szkole nie będziesz .
|