![]() |
|
Shaman72 - BD & UHD Collection - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Shaman72 - BD & UHD Collection (/watek-shaman72-bd-uhd-collection) |
RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - Dziel - 14-03-2021 Ja tam dla odmiany wolę te grube pudełka z UK. Obecnie większość starszych wydań z USA jest już sprzedawana bez narzut w tych gównianych pudełkach eco elite, które rozlatują się w rękach Wydania z innych krajów nawet nie biorę pod uwagę, bo zależy mi na okładkach w języku angielskim. Wyjątkiem są tutaj tylko steelbooki
RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - Mefisto - 14-03-2021 Wydania brytyjskie są OK. Duże tytuły na grzbiecie pozwalają szybciej film odnaleźć - niektórym na starość się to przyda
RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - shaman72 - 14-03-2021 (14-03-2021, 13:17)Mefisto napisał(a): Wydania brytyjskie są OK. Duże tytuły na grzbiecie pozwalają szybciej film odnaleźć - niektórym na starość się to przyda@Mefisto - O to to!!!
RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - Wolfman - 14-03-2021 (14-03-2021, 12:06)MoviePsycho napisał(a): Jak osiągniesz pewien pułap nauczysz się ile wart jest każdy centymetr przestrzeni na półce ;PI tu Psycho ma rację, im szybciej zaczniesz tym lepiej. Potem to tylko koszta wymiany, więc ucz się na błędach innych. Poza tym Uk to paszkwile, choc na pewno wolę tytuł po angielsku, aniżeli po mongolsku by było trochę taniej. No i jak problem ze wzrokiem będzie to okulista pomoże, a nie grube grzbiety z uk. Które wcale nie oznaczaj tytułów dużymi literami. (14-03-2021, 12:22)Dziel napisał(a): Obecnie większość starszych wydań z USA jest już sprzedawana bez narzutTrza polować na ebay, lub kupować premierowe. RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - MoviePsycho - 14-03-2021 Przykład jak prezentują się wydania w "slimach", chociaż określiłbym je raczej standardowym rozmiarem (slimy kojarzą mi się z tymi cieniasami DVD) RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - shaman72 - 14-03-2021 @MoviePsycho - sympatycznie wygląda
RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - djgromo - 14-03-2021 (14-03-2021, 12:06)MoviePsycho napisał(a): Jak osiągniesz pewien pułap nauczysz się ile wart jest każdy centymetr przestrzeni na półce ;P Znaczy u mnie też słabo z miejscem, w moich półkach Ikea Billy muszę układać filmy w 2 rzędach na jednym poziomie. Jak się będę przeprowadzał wtedy pomyślę o większych regałach. RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - Wolfman - 15-03-2021 @Psycho śliczności. Na początku dystrybucji z Uk filmów 4k, to myślałem, że wycałuję ich królową za te normalne pudełka z UK z filmami 4k uhd . W dodatku w błyszczących slipcoverach., szczęście długo nie trwało wydali chyba kilkanaście filmów, by wrócić do paskudztw. Steelbooki i tak są najpiękniejsze, ale to każdy normalny wie. RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - Mr.Hankey - 15-03-2021 Jak dla mnie grubasy też wyglądają ok. RE: Shaman72 - BD & UHD Collection - pred895 - 15-03-2021 Jop na cieniasach często odbija się światło z daleka i nie widać tytułu, grubasy są zgrabniejsze pod tym względem i roba większe, czytelniejsze wrażenie w ogólnej prezentacji kolekcji. |