![]() |
|
MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: MasterThief - kolekcja filmów i seriali (/watek-masterthief-kolekcja-filmow-i-seriali) |
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Mefisto - 28-11-2018 Ładny up. Fajne wnętrze Skyskrapera. Przełęcz z USA na blu - swego czasu była burza o banding mocny, ale rozumiem, że będziesz leciał 4K i tam go nie ma? 2001 - nawet nie wiedziałem, że takie fajne wydanie. Za tą cenę można było wziąć, no ale - nie jest to film do niewiadomo ilu powtórek, także z pewnością jeszcze wyjdzie 16K zanim mnie najdzie ochota, żeby znowu obejrzeć ![]() A ten stolik, to jak często musisz czyścić?
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 28-11-2018 W Japonii, w nowo otwieranym kanale NHK BS8K będzie puszczana Odyseja Kosmiczna w natywnym 8K, wersja specjalnie przygotowana przez Warnera W sumie ciekawe czy kiedyś pojawi się na jakimś kolejnym nośniku Przełęcz jeszcze nie obejrzałem na UHD (tylko ten nośnik mnie interesuje, BD nawet nie tykam), ale opinie o wersji UHD są lepsze z tego co czytałem.Co do stolika - czyszczę go zdecydowanie częściej niż bym sobie tego życzył
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Mefisto - 28-11-2018 (28-11-2018, 18:31)MasterThief napisał(a): W Japonii, w nowo otwieranym kanale NHK BS8K będzie puszczana Odyseja Kosmiczna w natywnym 8K, wersja specjalnie przygotowana przez Warnera No ja akurat miałem w tym roku przyjemność i zaszczyt oglądać ten film po remasterze w Cannes, także lepszego wrażenia już nie będzie i do zakupu mi nie spieszno. Niemniej wydanie na pewno ciekawsze w środku od innych UHD. RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - misfit - 28-11-2018 Widzę, że tą Odyseję zamiast do mnie to do Ciebie wysłali - zamawiałem 21.11 o 7:41am i wciąż czekam na realizację zamówienia ![]() Przełęcz w UHD jest ok poza kilkoma krótkimi chwilami. Na BD z UK ponoć też, przynajmniej jeśli chodzi o banding. RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 28-11-2018 (28-11-2018, 18:51)misfit napisał(a): Widzę, że tą Odyseję zamiast do mnie to do Ciebie wysłali - zamawiałem 21.11 o 7:41am i wciąż czekam na realizację zamówienia To jest Amazon, tego nie zrozumiesz
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Mr.Hankey - 28-11-2018 Oj zacny update. Daj znać jak prezentuje się American Psycho. RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Wolfman - 02-12-2018 Wyspa tajemnic - warta update? RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 02-12-2018 IMO nawet bardzo warte update
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 05-12-2018 Jedyny update w grudniu i zarazem ostatnia kupiona pozycja UHD w 2018 roku to Westworld sezon 2 z UK z PL językiem (napisy, dźwięk). Wydanie udało mi się nabyć za nieco ponad połowę ceny aktualnej (czyli jakieś 26 funtów, dzięki 20 funtom rabatu jaki Amazon dał mi za zwłokę przy wysyłce poprzedniego zamówienia) i przyznam, że wizualnie prezentuje się świetnie. Grube kartonowe opakowanie zbiorcze przywodzące na myśl Batmana TAS, elegancki digipack z 6 płytami i papierowe streszczenie odcinków 2 sezonu.
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Wolfman - 05-12-2018 Ja się skusiłem na steelbook z BB, nie mogłem znaleźć tej puszki. W Usa to panuje burdel z wydawaniem czegoś po ludzku do końca tak jak się zaczęło. |