Filmozercy.com | Forum
Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16)
+--- Dział: O stronie i forum (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-stronie-i-forum)
+--- Wątek: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze (/watek-nowa-odslona-filmozercow-opinie-i-komentarze)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mister Tadeo - 11-10-2016

Gieferg pewnie w swoim czasie założy temat o muzyce z Władcy Pierścieni bo jest wielkim fanem trylogii Jacksona. Ale problem leży gdzie indziej: on rozpoczyna dyskusję, ja mu odpisuję. Później jego post, następnie mój. A gdzie reszta użytkowników?

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Gieferg - 12-10-2016

LOTR (razem z Hobbitem) czeka w kolejce, podobnie jak Rocky, Lethal Weapon (o których na razie zbieram dane) Transformers i inne filmy/serie (raczej nie będę pisał o tych, które mają wydany tylko jeden soundtrack).

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - legolas91 - 12-10-2016

Bardzo chętnie bym się również udzielał lecz nie jestem za bardzo w temacie Soundtracków , nie chcę pisać głupot ani postów w takich tematach zbędnych. Nie zmienia to faktu że lubię przeczytać co Gieferg napisze , bo czytam to z przyjemnością i nawet mam zamiar wzbogacać kolekcję o muzykę filmową Wink

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - meaner - 12-10-2016

Również nie mam nic ciekawego do powiedzenia w świecie soundtracków. Obecnie posiadam tylko 1 sztukę (najnowsze star warsy). Sad Chociaż chodzą mi po głowie plany zakupu soundtracków do Gladiatora, Transformersów i Piratów z Karaibów.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Gieferg - 12-10-2016

Ok, skoro ktoś to czyta, to będzie więcej.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Wolfman - 12-10-2016

Gieferg, czytać na pewno czytają. Problem jest , że nie piszesz o nowych soundtrackach - nowościach. Problem w takim znaczeniu, że te są znane od lat i ludzie je już odsłuchali i może dlatego nikt nic nie pisze?
Spróbuj o Avengers , Iron-man Wink, ale to tylko sugestia nic więcej.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mister Tadeo - 12-10-2016

Nowości też się pojawią. Wszystko w swoim czasie. Dział o muzyce filmowej na stronie i forum ma dopiero niecały tydzień. We dwójkę nie da rady wszystkiego obskoczyć w tak krótkim czasie. A te starsze soundtracki też warto prezentować - raz, że muzyka dobra, dwa - że często pojawiają się w edycjach kolekcjonerskich.

(12-10-2016, 07:44)meaner napisał(a):  Chociaż chodzą mi po głowie plany zakupu soundtracków do Gladiatora, Transformersów i Piratów z Karaibów.

Jeśli chodzi o Gladiatora - to jest info na stronie głównej gdzie można kupić w niezłych cenach. Piraci z Karaibów - zbiorę dane i zamieszczę te najlepsze oferty jeśli jest takie zapotrzebowanie.

(12-10-2016, 02:03)Gieferg napisał(a):  LOTR (razem z Hobbitem) czeka w kolejce, podobnie jak Rocky, Lethal Weapon (o których na razie zbieram dane) Transformers i inne filmy/serie

Jeśli możesz, to czy mógłbyś mi zostawić Lethal Weapon? Jestem fanem tych soundtracków, mam kilka wydań (w tym kolekcjonerskie 8CD) więc pojawiłyby się fotki jak ten box wygląda w realu. To tylko sugestia - ale byłbym wdzięczny.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Grześ58 - 12-10-2016

Czekam na Rocky'ego. Zdecydowanie mój ulubiony filmowy soundtrack.
Szacunek za to, że rozpoczęliście dział OST. Ja zazwyczaj nie mam nic do napisania, ponieważ nie posiadam na półce oryginalnych sountracków z filmów, ale lubię czasem sobie je przesłuchać, więc teraz przynajmniej będę miał w pigułce informacje o wszystkich wydaniach Wink

PS Może warto by było pod okładkami dodawać listę utworów?

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Monica_Geller - 12-10-2016

(12-10-2016, 08:38)wolfman napisał(a):  Gieferg, czytać na pewno czytają. Problem jest , że nie piszesz o nowych soundtrackach - nowościach. Problem w takim znaczeniu, że te są znane od lat i ludzie je już odsłuchali i może dlatego nikt nic nie pisze?
Spróbuj o Avengers , Iron-man Wink, ale to tylko sugestia nic więcej.

Bzdury pleciesz. Dobrze, że pisze o tych starych, bo to często unikaty, istne "białe kruki". A nowe z łatwością można dostać w większości sklepach internetowych czy to stacjonarnych. A poza tym Gieferg piszę pewnie o tych soundtrackach, które lubi najbardziej, bo nie koniecznie musi być to soundtrack do przywołanych przez ciebie choćby Avengersów.

A tak na marginesie - ja też chętnie czytam o tych soundtrackach. Sama kilka posiadam, a tych o których piszesz ja osobiście nie bardzo kojarzę, ale zawsze chętnie posłucham. Pomijając oczywiście Dirty Dancing. Smile

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Wolfman - 12-10-2016

(12-10-2016, 11:28)Monica_Geller napisał(a):  Bzdury pleciesz.

Wiesz co to żart prawda?