Filmozercy.com | Forum
Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy)
+--- Wątek: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze (/watek-zagraniczne-sklepy-internetowe-komentarze)

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - misfit - 13-07-2026

(13-07-2026, 00:01)Piotrek P napisał(a):  Myślę, że jak na wolumen tych zamówień to i tak idzie im raczej dość szybko - na Reddicie było naprawdę sporo osób które pisały że zamówiły 20+ filmów.

Widzę właśnie, że info o akcji było już dzień wcześniej na forum.blu-ray.com, czyli 06.07. Więc faktycznie, nienajgorzej wyszło w naszym przypadku.
U mnie finalnie przesyłka została dziś nadana (w piątek dostałem maila z DHL o zarejestrowaniu przesyłki, ale może już się nie zmieściła u kuriera Wink ) i ponoć jutro ma dotrzeć.

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Piotrek P - 13-07-2026

Do mnie paczka dotarła już dziś rano, zgodnie z wczorajszą deklaracją DHLa.
Paczka kompletna - wszystkie 8 pozycji które zamówiłem było w środku i do tego kapitalnie zapakowane: solidny karton, dwa worki z grubej folii bąbelkowej z dużymi bąblami (po 4 filmy każdy) dodatkowo zabezpieczone warstwą kartonu w środku żeby nie latały. Amazon i inne sklepy mogłyby wziąć u nich lekcje jak pakować filmy Wink
Po otrzymaniu paczki mam do siebie żal, że jednak się nie skusiłem na jakieś steelbooki - miałem obawy jak to będzie wyglądać z pakowaniem, a tu takie miłe zaskoczenie Cool

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Essewissa - 13-07-2026

(13-07-2026, 13:07)Piotrek P napisał(a):  Po otrzymaniu paczki mam do siebie żal, że jednak się nie skusiłem na jakieś steelbooki
ja się skusiłem, po 5 eur za sztukę Mission Impossible, normalnie bym tego nie kupił bo aż tak wielkim fanem nie jestem, ale 5 w cenie jednego Smile
Tylko, że moja przesyłka już prawie tydzień nie zmieniła statusu Sad

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - paniron - 13-07-2026

(13-07-2026, 02:10)Grievous napisał(a):  Tych pakietów Universal Monsters chyba nigdy nie odżałuję

Na pocieszenie dodam, ze w momencie zapodania info na naszym forum, tylko jeden zestaw byl dostepny. Tez sie nad nim zastanawialem, ale jednak odpuscilem.

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Altair - 13-07-2026

Gratulacje dla wszystkich zakupowiczów Smile

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - misfit - 14-07-2026

Dotarła dziś przesyłka z fanfactory - wszystko ok, profesjonalnie zapakowane, tak jak wcześniej pisał Piotrek P.
Na pocieszenie napiszę tym, którzy wciąż czekają na swoje filmy, że po tym pierwszym zamówieniu zrobiłem jeszcze drugie (mniejsze), ponad godzinę później i te wciąż jest niezrealizowane.

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Lukop - 14-07-2026

Tak, wciąż wysyłają. Przed godziną otrzymałem mailowe potwierdzenie wysyłki zamówienia (13 pudełek) złożonego wieczorem 7 lipca.

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - fire_caves - 17-07-2026

Fan Factory nie zawiodło. Bezpieczne pakowanie. Łączny wydatek €46 z przesyłką.
Kolekcjonerka Belle z okrągłym numerem 100.
[Obrazek: j9fK8gg.jpeg]

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - misfit - 17-07-2026

Graty, moje drugie zamówienie też wysłane, ale jeszcze nie dotarło.

Nie wiem czy zdążyłeś, ale na Fan Factory był też Star Trek: The Picard Legacy Collection za 30 EUR. Z tego wszystkiego nawet Blu-ray'ów nie przeglądałem. Może następnym razem... Smile

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - HAL 9000 - 17-07-2026

(17-07-2026, 17:14)fire_caves napisał(a):  Łączny wydatek €46 z przesyłką.

Dobra cena, kibicowałem wam, żeby się udało - niestety, ja zazwyczaj nie mam czego szukać na takich promocjach Sad