Filmozercy.com | Forum
Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy)
+--- Wątek: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze (/watek-zagraniczne-sklepy-internetowe-komentarze)

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - fire_caves - 17-07-2026

(17-07-2026, 17:31)misfit napisał(a):  Nie wiem czy zdążyłeś
Widziałem, ale już było wyprzedane. Kompletny szał.
(17-07-2026, 18:01)HAL 9000 napisał(a):  Dobra cena, kibicowałem wam, żeby się udało - niestety, ja zazwyczaj nie mam czego szukać na takich promocjach
Ja się chyba po raz pierwszy od czasu promocji na Bondy w Empiku, gdzie wychodziło kilka złotych na film, załapałem na takie cudo. Ale tez się łapię coraz częściej na tym, że w promocjach typu 3 za 2 mam problem co dobrać do trójki.

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - pearlzfan - 17-07-2026

Moja paczka też dzisiaj dotarła. Za takie wydanie kolekcjonerskie Craw (solidny twardy box, plakat, pocztówki ze zdjęciami z planu) 6€, to ja mogę płacić zawsze Wink

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - leszekm - 17-07-2026

Dzisiaj także DHL dostarczył mi 9 filmów UHD z Fan Factory.Duże pudło bardzo dobrze zabezpieczone.

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Mefisto - 17-07-2026

(17-07-2026, 18:28)fire_caves napisał(a):  Ale tez się łapię coraz częściej na tym, że w promocjach typu 3 za 2 mam problem co dobrać do trójki.

Bo to właściwie cały czas te same filmy Big Grin

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - kulcikriu - 17-07-2026

Super, gratulacje dla wszystkich nabywcówSmile!

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - fire_caves - 18-07-2026

(17-07-2026, 21:05)Mefisto napisał(a):  Bo to właściwie cały czas te same filmy
Nie do końca,. Przecież co kilka miesięcy systematycznie dochodzą tzw. nowości (pewnie po roku-dwóch od premiery). Osobiście dla mnie aspekt cenowy jest bardzo ważny przy decyzjach zakupowych, dlatego nie kupuję filmów na premierę (z bardzo rzadkimi wyjątkami - najbliższy to będą Oczy Kubricka) więc teoretycznie byłbym częstym klientem takich promocji. Sęk w tym, ze studia już chyba opublikowały większość swoich najlepszych/najpopularniejszych filmów z lat 60-2000 co najmniej w formacie BD. Z koleich tych "mniejszych" tytułów na promocjach np. na Amazonie - brak. Trzeba bedzie zmienić strategię zakupową Smile

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Mefisto - 18-07-2026

(18-07-2026, 09:46)fire_caves napisał(a):  Przecież co kilka miesięcy systematycznie dochodzą tzw. nowości

Ale to jest kilka tytułów na kilkaset.

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - Mierzwiak - 22-08-2026

(22-08-2026, 00:24)pred895 napisał(a):  Są też TRONY 4k z pl, po 13/12 euro Wink
TRON
TRON - Legacy
TRON - Ares
Tron Ares to Blu-ray a nie 4K i nie ma tam polskiej wersji.

RE: Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze - pred895 - 22-08-2026

Przepraszam, mój błąd. Na starość gubię się już w tych okładkach.