![]() |
|
Kolekcja Ethana - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Kolekcja Ethana (/watek-kolekcja-ethana) |
RE: Kolekcja Ethana - sebas - 11-08-2026 @Ethan Podziwiam, za zakup Stranger Things i do tego w wypasionym boxie. Ja z trudem przebrnąłem pierwszy sezon i na tym zakończyła się moja przygoda z tym serialem. To w sumie dziwne, bo takie Super 8 bardzo mi się spodobało. Ładnie się ta "instalacja" box+Lego prezentuje. Zakładam, że ten dom którego budowanie Cię tak pochłonęło, że zaniedbałeś swoją obecność na Forum, to nie ten dom na załączonych fotkach.
RE: Kolekcja Ethana - Ethan - 11-08-2026 Mnie totalnie kupiło, jako jedna z nielicznych produkcji Netflixa i ogólnie epoki streamingu i do końca śledziłem. W sumie nie mogąc się doczekać powrotu do Hawkins za kilka lat z moimi Córkami. Sezon pierwszy to dla mnie absolut. Chętnie kupiłbym też ten jedyny sezon Ciemnego Kryształu, ale pewnie nie ma szans. Super 8 pamiętam, że była bardzo w porządku, ale bliżej ST i moim zdaniem lepiej było w takiej trochę pominiętej produkcji z roku 2018 zatytułowanej Lato 84. Musze w końcu kupić na niebieskiej płycie. Czy zaniedbałem? Trochę tak, ale cały czas śledziłem, bo lubię oglądać zdjęcia, które wrzucają ludzie. Fajnie, że rozrastaja sie Wasze kolekcje. RE: Kolekcja Ethana - kulcikriu - 12-08-2026 Gratulacje zakupu, a Lato 84 świetne! Z ciekawości, skąd sprowadzałeś ST? Jak Cię podoba wydanie - nie mówię tu już o samych płytach, ale o ogóle? RE: Kolekcja Ethana - Mefisto - 12-08-2026 To teraz zdjęcia faktycznego domu prosimy
RE: Kolekcja Ethana - Ethan - 12-08-2026 Domu moze nie ale kilku mikro regalikow na pewno. Kupowalem na arrow, bo to jak zabezpiecza r-waves czy amazon to zart. Chociaz i tak troche rozczarowanie, bo dali karton wypelniony papierem. Na plus opcja przekierowania do paczkomatu. RE: Kolekcja Ethana - Mefisto - 12-08-2026 (12-08-2026, 13:00)Ethan napisał(a): Domu moze nie A jak będę przejeżdżał obok, nieświadomy? ![]() (12-08-2026, 13:00)Ethan napisał(a): dali karton wypelniony papierem Teraz wszyscy walą papier w kartonach - ekologia. RE: Kolekcja Ethana - sebas - 12-08-2026 (11-08-2026, 22:42)Ethan napisał(a): Chętnie kupiłbym też ten jedyny sezon Ciemnego Kryształu, ale pewnie nie ma szans.Tutaj pełna zgoda. Znakomita produkcja. Nawet arbooka kupiłem. Magia kina w najczystszej postaci. Biorąc jednak pod uwagę fakt, że wydano tak sztandarową dla Netflixa produkcję jak Stranger Things na BD i UHD, to The Dark Crystal - Age of Resistant na nośniku fizycznym też już jest całkiem możliwy (11-08-2026, 22:42)Ethan napisał(a): trochę pominiętej produkcji z roku 2018 zatytułowanej Lato 84.Kompletnie nie znałem dzięki za Zn.
RE: Kolekcja Ethana - Ethan - 13-08-2026 Jeżeli już jesteśmy przy temacie lego, tym filmowym.. ![]() ![]() ![]() Dwójkę będzie chyba trzeba kupić, ale okładki słabiutkie |