Filmozercy.com | Forum
Reacher - kolekcja - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: Reacher - kolekcja (/watek-reacher-kolekcja)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: Reacher - kolekcja - Reacher - 31-01-2023

Pierwsze zakupy w tym roku. "Przemytnik" to przesiadka z BD, pozostałe dwa tytuły to uzupełnienie kolekcji o filmy, które od dawna planowałem kupić.

[attachment=1697]

RE: Reacher - kolekcja - Reacher - 07-03-2023

Parę kolejnych tytułów do kolekcji. Belfast, Zawrót głowy i Wojna światów to filmy, których nigdy nie widziałem (mimo, że film Hitchcocka miałem już na BD). Barry Seal z francuskiego Amazona razem z Wojną światów w promce minus 5 euro. A V jak Vendetta to film, który lubię na tyle, że postanowiłem zrobić upgrejd do UHD. Żałuję tylko, że drugi sezon Kruka wydano tylko na DVD. Absurdalna polityka wydawców w naszym kraju nie zna granic...

[attachment=1703]

RE: Reacher - kolekcja - Piotrek P - 07-03-2023

(07-03-2023, 18:21)Reacher napisał(a):  Żałuję tylko, że drugi sezon Kruka wydano tylko na DVD. Absurdalna polityka wydawców w naszym kraju nie zna granic...
Jest to tym bardziej absurdalne, że wszystkie sezony były kręcone w 4K - też nie mogę pojąć, czemu potem taka pozycja ukazuje się tylko na DVD, zwłaszcza że to właściwie najlepszy serial polskiego Canal+.
Na marginesie odnośnie wersji 4K - choć HDR w produkcjach Canal+ jest raczej dość subtelny, to jest kilka ujęć (również w drugim sezonie), które dzięki HDR wyglądają naprawdę spektakularnie.

RE: Reacher - kolekcja - Reacher - 07-03-2023

Jakiś rok temu zrezygnowałem z abonamentu Canal+ więc 3 sezon przyjdzie mi obejrzeć na tym co wydadzą. Spodziewam się, że ponownie uraczą nas DVD.

RE: Reacher - kolekcja - Reacher - 02-04-2023

Nie no, nie wierzę. To dzięki mnie dowiedziałeś się dziś w jakiej sytuacji nie używać słowa "przynajmniej" a może nawet zapoznałeś się z jego znaczeniem, a Ty zarzucasz mi, że chcę obrzydzić Ci forum. Co za niewdzięczność. Walić to.

Piti, witam Cię serdecznie w moim wątku. Możesz pisać a nawet go zaśmiecać i obiecuję, że nie zgłoszę tego do moderatora, na policję ani do szeryfa Z.Z. . Wybacz tylko ale dzisiaj nie poświęcę Ci więcej czasu bo za chwilę kolacja z żonką, winkiem i jakimś mam nadzieję dobrym filmem. Mam nadzieję, że zrozumiesz. W kontakcie Smile .

RE: Reacher - kolekcja - Gieferg - 02-04-2023

[Obrazek: what-the.gif]

Dobrze się czujecie tak w ogóle? Smile

RE: Reacher - kolekcja - Reacher - 02-04-2023

Czuję się świetnie, kolega chyba mniej. Ze względu na jego stan i złe samopoczucie jestem gotów to zakończyć. Piti w moim wątku dalej jesteś mile widziany.

RE: Reacher - kolekcja - Mefisto - 02-04-2023

Ja od razu z góry uprzedzam, że od mojego wątku możecie się odpierdolić z podobnymi dysputami Tongue

RE: Reacher - kolekcja - Reacher - 03-04-2023

Przyjąłem Big Grin.
"Przecież kosztuje " przynajmniej" połowę ceny, którą zapłaciłeś Smile" - podobny komentarz w Twoim kierunku przyjąłbyś z uśmiechem ewentualnie wrzuciłbyś celną ripostę, więc taka jałowa dyskusja nie miałaby prawa bytu Tongue

RE: Reacher - kolekcja - Mefisto - 03-04-2023

Jak śmiesz mówić mi ile zapłaciłem?! Tongue