![]() |
|
Fajna kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Fajna kolekcja (/watek-fajna-kolekcja) |
RE: Fajna kolekcja - Filmożerca Alan - 18-06-2017 Nie , seriali nie oglądam (wyjątek to south park) Zapomniałem, kupiłem też kundun-życie Dalajlamy i Kleopatre z Taylor 3DVD RE: Fajna kolekcja - Wolfman - 18-06-2017 (18-06-2017, 11:37)Filmożerca Alan napisał(a): Nie , seriali nie oglądam (wyjątek to south park)Szkoda zobaczyłbyś co wyrosło z dzieciaków, które się na przemoc napatrzyły
RE: Fajna kolekcja - DanSavio - 18-06-2017 Zaczęły kupować niebieskie krążki? RE: Fajna kolekcja - Filmożerca Alan - 18-06-2017 xDDDDDDDDDDDDDDD RE: Fajna kolekcja - Filmożerca Alan - 30-06-2017 Obiecany Up bo wróciłem z wyjazdu Fargo niestety jeszcze nie doszło.3xMistrzowie kina muszę uzbierać tą serię bo książeczka fajna i dobór filmów. Każdy po +/- 6 zł z allegro. Allen i Haneke nowi w folii,a Coenowie używani. To mój 4 Haneke w kolekcji, 2 Allen i 5 film Coenów ![]() ![]() Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie z konkursu na fanpage'u Aurory Moonlight z Vivą za 29.99 w kisoku na wyjeździe Siedmiu samurajów/Rozmowa 16 zł z allegro Kupiłem bo nie podoba mi się wydanie w amarayu samurajów, a Rozmowę trudno dostać. Pierwszy Kurosowa i siódmy film Copolli w kolekcji ![]() Urodzeni mordercy w snapperku 13 zł z allegro. Stan... IDEALNY zarówno płyty jak i opakowania. 3 film Stone'a w kolekcji Ukryte to 5 Haneke (zostało mi tylko Funny Games z 97 i Biała wstążka) 5 zł z allegro Blues brothers i filmy z pozostałych zdjęc po 7 zł z FB Stan każdego idealny <3 ![]() ![]() ![]() I to by było na tyle i nieprędko będzie nowy up bo kasy brak
RE: Fajna kolekcja - Filmożerca Alan - 09-07-2017 Miało nie być UPa a jednak ![]() Te 3 to są już z dawna, ale zapomniałę mfotki. Kundun (12 Scorsese) 8 i Kleopatra 10 CeX Artysta 9.99 MM ![]() Robocop 5 CeX Chinatown 8 CeX Dziewiąte Wrota 12 CeX i mam już 5 filmów Polańskiego w kolekcji ![]() Miasto Boga 10 CeX Aż poleje się krew 10 CeX 1 film Paula Thomasa Andersona w kolekcji Przerwane objęcia 9.99 MM 2 film Almodovara w kolekcji ![]() Tu już wszystko z Tesco Borat 2.40 a, Biblia i Lepiej być nie może po 3.40 ![]() Hitchcock 3.40, Zaginiona dziewczyna niecałe 11zł (-75% rabat był) ![]() ![]()
RE: Fajna kolekcja - kryst007 - 09-07-2017 Fajne zakupy, zarówno na tym jak i na poprzednim upie. Kilka pozycji obowiązkowych na półce kolekcjonera. "Siedmiu samurajow" w amaray'u to poza tym jest dostępne jedynie w pakiecie Kurosawy z czerwoną okładką. RE: Fajna kolekcja - Filmożerca Alan - 09-07-2017 Jest też jako jewel, ale te opakowania mi się nie podobają. No i tu mam Rozmowę więc się nie zastanawiałem
RE: Fajna kolekcja - Szczepan600 - 10-07-2017 Ogółem bardzo spoko, ale To wydanie Samurajów ma te fatalne czarne plansze z napisami, które przysłaniają angielskie napisy :-D RE: Fajna kolekcja - Filmożerca Alan - 20-08-2017 I nowy up ![]() 2xBiedronka, po 9.99 ![]() Drzewo życia około 10 zł, bardzo polecam ode mnie 9/10 i Malick w najlepszej formie McImperium 8/10 z konkursu ![]() Zabawy z Bronią 7/10 i 2 film Moore'a w kolekcji Dzecko Rosemary za 5 zł (6 Polański )![]() Super size me (8/10)za 2zł, wziąłem bo komedie dokumentalne to rigcz LOTR za 15, brakuje mi już tylko Dwóch Wież (DP-8 DW-8 PK-10) ![]() 24z wysyłką Dr Strangelove (8/10) to szósty film Kubricka w kolekcji, a Ewę wziałęm w ciemno, klasyk
|