![]() |
|
CivilWar - Kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: CivilWar - Kolekcja (/watek-civilwar-kolekcja) |
RE: CivilWar - Kolekcja - MasterThief - 25-11-2020 Przynajmniej dostałeś swoje wydanie z Włoch. Moje nie dość, że zaginęło po drodze, to nie chcą także zrobić zwrotu. RE: CivilWar - Kolekcja - CivilWar - 04-12-2020 Na początku wydanie The Before Trilogy od The Criterion Collection. Akurat było ostatnio przecenione, a samo wydanie jest po prostu piękne ![]() W rzeczywistości kolory są lżejsze, nie takie jaskrawe jak na niektórych zdjęciach. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daniel Day-Lewis - jeden z najwybitniejszych aktorów. Naszło mnie również na powtórzenie filmów z jego udziałem. Powoli będę sobie uzupełniał filmografię aktora. ![]() ![]() The Last of the Mohicans PL napisy, wydanie amazon.co.uk Her jeszcze nie widziałem, ale słyszałem o nim wiele dobrego, więc mam nadzieję, że to będzie udany seans. ![]() Jedne z lepszych filmów współczesnych kina kopanego. Czekam na wydanie 1-4 części w 4K. Na Amazon.com był przez chwilę dostępny zacny box, ale już dawno wyprzedany, więc czekamy, aż wypuszczą go w UK/Europie. ![]() ![]() ![]() Z filmów Star Wars, prawie już wszystko. Pozostaje czekać na steelbook Solo, którego pierwsza wysyłka raczej zaginęła. Mają wysłać drugi raz. Dotarł również zastępczy steelbook The Empire Strikes Back od Zavvi. ![]() ![]()
RE: CivilWar - Kolekcja - pearlzfan - 04-12-2020 Nice! Sam się czaję na Before Trilogy i serię Ip Mana. Idealnie by było mieć Ip Mana wszystkie części w steelach. Gdzie kupowaleś oba wydania? RE: CivilWar - Kolekcja - CivilWar - 05-12-2020 The Before Trilogy kupiłem na Amazon.co.uk i widzę, że dalej jest w dobrej cenie. Ip Mana z Allegro. RE: CivilWar - Kolekcja - kulcikriu - 05-12-2020 Gratulacje za Before Trilogy, wydanie piękne, waham się od czasu przecenienia, bo wersji pl na dvd się nie pozbędę mimo wszystko, a miejsca coraz mniej Super!
RE: CivilWar - Kolekcja - truvneeck - 05-12-2020 To wina zdjęcia, czy na okładce Mohikanina Day-Lewis wygląda jak postać z animowanych "Wojen Klonów"..? o.O RE: CivilWar - Kolekcja - Gieferg - 05-12-2020 Ta okładka tak wygląda. RE: CivilWar - Kolekcja - CivilWar - 05-12-2020 Tak, no ta okładka nie wygląda jakoś dobrze, bo jego twarz jest jakby z wosku, czy z filmu animowanego. Dużo bardziej podobają mi się okładki tych wydań mediabooków z Amazon.de, ale bije mnie po oczach tytuł na froncie i grzebiecie. Plus taki, że za to wydanie, dałem grosze. Swoją drogą tak samo niezbyt urokliwie wygląda francuskie wydanie (które mam, ale może je kiedyś wymienię na anglojęzyczne) Unforgiven/Impitoyable 4K Clinta Eastwooda. Niemieckie wydania mediabooków: ![]() ![]() Tu jest chyba jego twarz nieco lepiej oddana ![]() (05-12-2020, 12:26)kulcikriu napisał(a): Gratulacje za Before Trilogy, wydanie piękne, waham się od czasu przecenienia, bo wersji pl na dvd się nie pozbędę mimo wszystko, a miejsca coraz mniej Dzięki Polecam to wydanie
RE: CivilWar - Kolekcja - kulcikriu - 06-12-2020 Zlamalem sie w ostatniej chwili ![]() Tak dla pewności - to jest region B bluray? mozesz prosze potwierdzic, pozdrawiam
RE: CivilWar - Kolekcja - Gieferg - 06-12-2020 Niemiecki (podobnie jak angielski) może być tylko B albo region free. Z mediabooków podobają mi się wszystkie trzy (jest jeszcze czwarty, który mi sie nie podoba), ale nie podoba mi się ich cena. Jakby nie niemiecki tytuł walnąłbym sobie taki t-shirt z tego drugiego, może sam to sobie poprawię. |