Filmozercy.com | Forum
CivilWar - Kolekcja - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: CivilWar - Kolekcja (/watek-civilwar-kolekcja)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: CivilWar - Kolekcja - MasterThief - 25-11-2020

Przynajmniej dostałeś swoje wydanie z Włoch. Moje nie dość, że zaginęło po drodze, to nie chcą także zrobić zwrotu.

RE: CivilWar - Kolekcja - CivilWar - 04-12-2020

Na początku wydanie The Before Trilogy od The Criterion Collection. Akurat było ostatnio przecenione, a samo wydanie jest po prostu piękne Smile
W rzeczywistości kolory są lżejsze, nie takie jaskrawe jak na niektórych zdjęciach.

[Obrazek: qd9TNhB.jpg]
[Obrazek: sVnXLJb.jpg]
[Obrazek: Z7ASDbL.jpg]
[Obrazek: F5zQjwa.jpg]
[Obrazek: ZWU1cQa.jpg]
[Obrazek: PWXhH99.jpg]
[Obrazek: I355Ftj.jpg]
[Obrazek: v75aLvB.jpg]
[Obrazek: dZGk7D4.jpg]
[Obrazek: Bip9DLj.jpg]

Daniel Day-Lewis - jeden z najwybitniejszych aktorów. Naszło mnie również na powtórzenie filmów z jego udziałem.
Powoli będę sobie uzupełniał filmografię aktora.
[Obrazek: 6O3Y5nq.jpg]
[Obrazek: icYULNr.jpg]
The Last of the Mohicans PL napisy, wydanie amazon.co.uk

Her jeszcze nie widziałem, ale słyszałem o nim wiele dobrego, więc mam nadzieję, że to będzie udany seans.
[Obrazek: WxSppVn.jpg]

Jedne z lepszych filmów współczesnych kina kopanego. Czekam na wydanie 1-4 części w 4K. Na Amazon.com był przez chwilę dostępny zacny box, ale już dawno wyprzedany, więc czekamy, aż wypuszczą go w UK/Europie.

[Obrazek: Mz89Vho.jpg]
[Obrazek: ntYjnRJ.jpg]
[Obrazek: XDD4dvH.jpg]

Z filmów Star Wars, prawie już wszystko. Pozostaje czekać na steelbook Solo, którego pierwsza wysyłka raczej zaginęła. Mają wysłać drugi raz.
Dotarł również zastępczy steelbook The Empire Strikes Back od Zavvi.

[Obrazek: GvIZ7GB.jpg]
[Obrazek: 5diIvsJ.jpg]
[Obrazek: iXLY2UN.jpg]

RE: CivilWar - Kolekcja - pearlzfan - 04-12-2020

Nice! Sam się czaję na Before Trilogy i serię Ip Mana. Idealnie by było mieć Ip Mana wszystkie części w steelach. Gdzie kupowaleś oba wydania?

RE: CivilWar - Kolekcja - CivilWar - 05-12-2020

The Before Trilogy kupiłem na Amazon.co.uk i widzę, że dalej jest w dobrej cenie. Ip Mana z Allegro.

RE: CivilWar - Kolekcja - kulcikriu - 05-12-2020

Gratulacje za Before Trilogy, wydanie piękne, waham się od czasu przecenienia, bo wersji pl na dvd się nie pozbędę mimo wszystko, a miejsca coraz mniejWink Super!

RE: CivilWar - Kolekcja - truvneeck - 05-12-2020

To wina zdjęcia, czy na okładce Mohikanina Day-Lewis wygląda jak postać z animowanych "Wojen Klonów"..? o.O

RE: CivilWar - Kolekcja - Gieferg - 05-12-2020

Ta okładka tak wygląda.

RE: CivilWar - Kolekcja - CivilWar - 05-12-2020

Tak, no ta okładka nie wygląda jakoś dobrze, bo jego twarz jest jakby z wosku, czy z filmu animowanego. Dużo bardziej podobają mi się okładki tych wydań mediabooków z Amazon.de, ale bije mnie po oczach tytuł na froncie i grzebiecie. Plus taki, że za to wydanie, dałem grosze.
Swoją drogą tak samo niezbyt urokliwie wygląda francuskie wydanie (które mam, ale może je kiedyś wymienię na anglojęzyczne) Unforgiven/Impitoyable 4K Clinta Eastwooda.

Niemieckie wydania mediabooków:
[Obrazek: 61uXnxT4HvL._SL1000_.jpg]
[Obrazek: 71fRaIWM2iL._SL1000_.jpg]
Tu jest chyba jego twarz nieco lepiej oddana
[Obrazek: 71XtDWJpiuL._SL1000_.jpg]

(05-12-2020, 12:26)kulcikriu napisał(a):  Gratulacje za Before Trilogy, wydanie piękne, waham się od czasu przecenienia, bo wersji pl na dvd się nie pozbędę mimo wszystko, a miejsca coraz mniejWink Super!

Dzięki Smile Polecam to wydanie

RE: CivilWar - Kolekcja - kulcikriu - 06-12-2020

Zlamalem sie w ostatniej chwiliSmile
Tak dla pewności - to jest region B bluray?Smile mozesz prosze potwierdzic, pozdrawiam

RE: CivilWar - Kolekcja - Gieferg - 06-12-2020

Niemiecki (podobnie jak angielski) może być tylko B albo region free.

Z mediabooków podobają mi się wszystkie trzy (jest jeszcze czwarty, który mi sie nie podoba), ale nie podoba mi się ich cena.
Jakby nie niemiecki tytuł walnąłbym sobie taki t-shirt z tego drugiego, może sam to sobie poprawię.