Filmozercy.com | Forum
Zbiór komplementarny - fantastyka - Glaeken - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: Zbiór komplementarny - fantastyka - Glaeken (/watek-zbior-komplementarny-fantastyka-glaeken)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: Kolekcja - Glaeken - shaman72 - 27-06-2020

Za ile wytargałeś z IT Terminatora jeśli można wiedzieć???

RE: Kolekcja - Glaeken - Glaeken - 28-06-2020

(27-06-2020, 21:28)shaman72 napisał(a):  Za ile wytargałeś z IT Terminatora jeśli można wiedzieć???
30,23 euro razem ze wszystkimi opłatami. Sam film 29,90 euro o ile dobrze pamiętam.

Wolfman ja wiem że mam zapełnioną skrzynkę, zażartowałem sobie Wink Wieczorem lub jutro to ogarne.

Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka

RE: Kolekcja - Glaeken - shaman72 - 28-06-2020

Dzięki Wink Fajnie wygląda, będę szperał zatem.

RE: Kolekcja - Glaeken - Glaeken - 23-08-2020

Zakupy z ostatnich 2 miechów (głównie zaavi i amazon uk):

Trochę jestem zaskoczony Pitch Blackiem bo wydawało mi się, że powinna była być jeszcze kartonowa nakładka na plastik.

Mam już drugi film od wydawcy 101 Films (Screamers i teraz Split Second) i wszystko byłoby fajnie gdyby nie marnej jakości slipcase - cienki i bardzo podatny na wgniecenia papier :/

RE: Kolekcja - Glaeken - misfit - 23-08-2020

Co do Pitch Black to z tego co pamiętam to w UK od początku miało nie być slipcovera, w USA był zapowiadany, ale też nie będzie -> click.

A szkoda bo na BD już jest i w dotyku jest podobny do tego z Weird Science.

RE: Zbiór komplementarny - fantastyka - Glaeken - Glaeken - 27-09-2020

Książki z Hiszpańskiego amazon: Udało mi się dorwać niemal biblię dla fanów Sergio Leone... jest to najdroższy making of jaki dotychczas kupiłem a i tak w miarę rozsądnej cenie wyd. w zeszłym roku a cena już zawędrowała dość szybko bardzo wysoko.
Making of Die Hardów dość pozytywne zaskoczył bo jest to wydanie podobne do Terminator:Vault i Alien:Vault ponieważ zawiera dodatki w postaci np.: kopii zarysu scenariusza do trójki, kopii zdjęć z planu itp. Małe rzeczy a cieszą Smile

filmy z francuskiego amazonu + zavvi: kolekcjonerka FG szła w ciul długo (zavvi z Hiszpanii) ale w końcu doszła. Steelbook z FR (nadal poluję na close encounters of the 3rd kind w steelu na UHD). Nie ma w tych zakupach nic nadzwyczajnego poza tym, że Odyseję mam już w 3 wariancie wydawniczym a 5 Element w 2 na tym samym nośniku czyli UHD. Dobrej fantastyki (+ do której mam słabość) nigdy za wiele Wink

p.s.: mam zamiar złożyć gigantyczne (jak na mnie) zamówienie z amazonu UK na książki więc jak ktoś ma jakiś kod zniżkowy to prośba o podzielenie się. Z góry dziękuję.

RE: Zbiór komplementarny - fantastyka - Glaeken - Glaeken - 09-10-2020

Zakupy z amazon.fr i .de oraz alledrogo Smile

Jak już kiedyś pisałem, mój zbiór kręci się wokół sci-fi/fantasy i jest zbiorem komplementarnym więc nie mogło zabraknąć również książek. Fotkać tej części zbioru chyba raczej nie ma sensu bo nieliczni zbierają making ofy a co dopiero zwykłe książki. Zresztą nie jest to odpowiednie forum...

Najbardziej cieszy Rollerball. Szkoda, że niektóre elementy wydania są tylko po niemiecku no ale trudno, takie wydanie pojawiło się tylko w DE.
Horrory rzadko zbieram ale mam słabość do niektórych, np. Johna Carpentera. A Trylogia Czarnoksiężnik to zakup czysto sentymentalno-nostalgiczny Smile Ciekawostką jest, że zanim powstała 3 część z Brucem Payne'em, jako 3 część niesłusznie "doczepiono" film z Julianem Sandsem pt. Opowieść o wampirze z 93 (był nudny i miał g...o wspólnego z poprzednimi dwoma warlockami).

RE: Zbiór komplementarny - fantastyka - Glaeken - Glaeken - 25-10-2020

amazońskie specjały Wink Najbardziej cieszy Making of Aliens Rinzlera.

RE: Zbiór komplementarny - fantastyka - Glaeken - pearlzfan - 26-10-2020

Wrzuć jak możesz kilka fotek BD49 ze środka, bo sam się na to czaję i chętnie bym zobaczył jak się to prezentuje Smile

RE: Zbiór komplementarny - fantastyka - Glaeken - Mierzwiak - 26-10-2020

Po co zdjęcia skoro cały album jest przekartkowany na YT Tongue

https://www.youtube.com/watch?v=Zq3C6Rfhy-4