![]() |
|
Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: O stronie i forum (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-stronie-i-forum) +--- Wątek: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze (/watek-nowa-odslona-filmozercow-opinie-i-komentarze) |
RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - pred895 - 20-10-2016 Może można by pomyśleć o naszych doniesieniach z fizycznych sklepów Empik , Media, Saturn itp. Chodzi mi o nasze konkretne łowy i informacje dotyczące indywidualnych promocji w sklepach w ogóle nie powiązanych z ofertą internetową. Często tak bywa, że akurat w danym markecie można dostać coś w naprawdę dobrej cenie i przekazać takie info dalej. Taki news liczyłby się tylko potwierdzeniem poprzez fotkę z telefonu, ( chyba każdy z nas posiada taką opcję w telefonie), podaniu mniej więcej ile jest jeszcze sztuk na stanie , nazwa konkretnego marketu i lokalizacja. Ceny niekiedy są bardzo atrakcyjne w takim np. Saturnie w Gdańsku od dłuższego czasu można dostać Steelbooki STAR WARS po 39,99 , Spectre amary za 29,99, a nikt o tym nie wie. To są lokalne promocje marketów i myślę, że każdemu by się takie coś przydało. Nieraz zdarza mi się, że widzę coś naprawdę konkretnego, ale tego nie kupię, bo już to posiadam, czemu ktoś inny nie mógłby na tym skorzystać. Tak więc fotka to podstawa weryfikacji, tytuł , potem nazwa marketu i lokalizacja i ilość sztuk na stanie oraz konkretna data - godzina wizyty. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Użytkownik usunięty64562 - 20-10-2016 Post usunięty RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - pred895 - 20-10-2016 Oki zamiast fot mogą być informacje BTW. Z jakiego to marketu fotka ??
RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Użytkownik usunięty64562 - 21-10-2016 Post usunięty RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Wolfman - 21-10-2016 (21-10-2016, 05:09)poral napisał(a): Wrocław Auchan Byłem tam i kupiłem kilka. Większość to stare filmy, które od wieków są na rynku (okładki w języku angielskim). Wygląda jak wietrzenie magazynów. Najbardziej jestem ciekaw promocji Monolith, bo tam często są ich nowości RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Glaeken - 22-10-2016 http://filmozercy.com/wpis/to-stephen-king-steelbook-prezentacja-wydania <-- Fajno ale szkoda, że nie ma porównania wydań steeli i ich cen z innymi krajami.. ja akurat sprowadzę sobie z Czech lub UK... jeszcze się waham. Jest wysyp różnych wydań Dreddów na filmarenie w ramach FAC... trochę jestem zaskoczony, że na głównej jakoś o tym cicho. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mateusz - 22-10-2016 Jak sama nazwa wskazuje, wpis miał ma celu zaprezentowanie tego konkretnego wydania. W Czechach premiera za 47 dni, a nie bardzo widzę sens w porównywaniu cen wydań z Francji, Niemiec czy UK, bo steele są tam przeważnie już niedostępne lub kosztują chore pieniądze. Na chwilę obecną nie ma chyba nawet ofert bezpośrednio od Amazonów, więc wysyłka do Polski nie wchodzi raczej w grę. Odnośnie zgłaszanych wyżej sugestii, wszystkie przyjęliśmy do wiadomości. Z tym informowaniem o promocjach marketów w danych miastach - pomysł dobry, narazie brak pomysłów jak to zrealizować, RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - legolas91 - 22-10-2016 Odnośnie promocji w marketach, można by zrobić odnośnik na głównej w którym byłby podział na sklepy MM , saturn, empik badź też jakiś market, w tym podzielić to również na wszystkie placówki danych sklepów i wygldalo by to na zasadzie iż ktoś ma jakąs informację o promocji szuka swojego sklepu i dodaje posta. Wiem że jest tutaj wiele do wypisana gdyż placówek nie jest mało no ale w takim saturnie to jest ich na całą Polskę z 26 . Mogę zaoferować w tym jakąś pomoc. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Wolfman - 22-10-2016 To wszystko i tak starocia, które im zalegały od lat na półkach , stare wydania z Cdp, albo jeszcze z EU okładkami. Moim zdaniem lepiej to zostawić jak jest, fotka i info z jakiego sklepu i czy ktoś jest chętny by coś kupić dla kogoś. To nawet promocjami nie można nazwać, tylko sprzątaniem śmieci z półek po 5 latach. Promocje to tak naprawdę Monolith i jego okrojone wydania i nowości w krojonych cenach o 50%, 3 w cenie 2 i itp. co z reguły zdarza się w okolicach świąt. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mateusz - 23-10-2016 W promocjach z konkretnych marketów problemem nie jest zrobienie listy wszystkich sklepów, ale brak pomysłu jak informować o tych promocjach. Podstrona z wszystkimi sklepami, gdzie każdy musiałby co jakiś czas wchodzić na swoje miasto i sprawdzać, czy są akurat jakieś promocje mija się z celem. Nie widzę też sensu, żeby na głównej stronie informować o promocji w danym mieście, która zainteresuje dwie osoby. |