![]() |
|
Meaner - Kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Meaner - Kolekcja (/watek-meaner-kolekcja) |
RE: Meaner - Kolekcja - Gieferg - 21-04-2016 Cytat:Steele Batmanów do podmianki płyt z PL. Batmany Burtona na blu mają dupiate tłumaczenie w napisach (a lektor oczywiście zdeformowany), nie wiedzieć czemu nie dali tam napisów z wersji 2DVD tylko te same co w starych wydaniach jednopłytowych. Z tego powodu uzupełniałem je nie tylko o dodatkowych lektorów ale i dodatkowe napisy (po trzy tłumaczenia do każdego -> ze starego DVD/BD, z 2DVD i przepisany lektor z VHS, w przypadku Returnsa to najlepsze tłumaczenie Beksińskiego). Cytat:Na początek Boxik Stevena dorwany na all... po fajnej cenie. I po co tajemnicę z tego robić? Przecież ci już nikt nie zabierze. Cytat:Terminator Genisys - zakup czysto w ciemno. Aż wstyd się przyznać ale jeszcze nie widziałem tej części. I tego się należało trzymać Nie zapomnij podzielić się wrażeniami z seansu.
RE: Meaner - Kolekcja - meaner - 21-04-2016 Mówisz, że dupiate? Jakoś nie zwróciłem uwagi, chociaż dawno temu już oglądałem te części to może już nie pamiętam. Aczkolwiek mam jeszcze te filmy na dvd (box 4 płytowy z Burtonem i Sumacherem) to zobaczę. Co do Stevena to dałem za niego 80zł z wysyłką. Oczywiście po negocjacjach. ![]() Może nie będzie tak źle z Genisysem, zobaczymy.
RE: Meaner - Kolekcja - Wolfman - 21-04-2016 Kupiłeś może Black mass? http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Mass-FA-Blu-Ray-Steelbook-only-200-New-/262390484363?_trksid=p2047675.l2557&autorefresh=true&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&nma=true&si=dBW9rK1MArd6t%252FP5w41yqO%252FAhTs%253D&orig_cvip=true&rt=nc Ten gość ma jcard, a ja go nie mam jak i w trzech innych filmach od nich. No w ..uja lecą. Mam małego fioła, zostało mi to z wydań growych. RE: Meaner - Kolekcja - Gieferg - 21-04-2016 Cytat:Mówisz, że dupiate? Jakoś nie zwróciłem uwagi Rzuciło mi się podczas któregoś seansu Returnsa, że dialogi jakieś nie takie (byłem przyzwyczajony do napisów z 2DVD), potem jeszcze ktoś mi gdzieś o tym przypomniał no i trzeba było coś z tym fantem zrobić. Cytat:Co do Stevena to dałem za niego 80zł z wysyłką. Wow!
RE: Meaner - Kolekcja - meaner - 21-04-2016 No trafiło się. (21-04-2016, 19:34)wolfman napisał(a): Kupiłeś może Black mass?A to ty się lubujesz w jcardach. Każdy ma jakiegoś fioła na jakimś punkcie. Niestety nie, nie zamówiłem go. Jeśli nie miałeś jcarda a powinien być to zapytaj się oto nich poprzez e-maila czy na facebooku. Może po prostu Ci je doślą, ewentualnie dostaniesz je przy następnym zamówieniu. Nie mam pojęcia jak to jest w takim przypadku. Wiadomo, że jak coś powinno być to powinno a nie tutaj damy a tam nie. Walcz o swoje. Chociaż wiem z doświadczenia, że Filmarena to trudny negocjator.
RE: Meaner - Kolekcja - Wolfman - 21-04-2016 Ten najnowszy film to mam w folii wciąż, nie było kiedy go oglądać, mają niby 200 sztuk to wziąłem. J-card to cały opis filmu na małej karteczce. To jakbym kolekcjonerki gier kupował bez wizualizacji całej zawartości z tyłu. Musi być! Zresztą zamierzam przestać podmieniać płyty (użyję czasami kompa do oglądania) , no chyba, że coś kupię tanio i płyta wygląda tak samo , a nawet ładniej np Park jurajski, dokładnie takie same i w dodatku bez oznaczeń wiekowych. Kupiłem zewnętrzną karte muzyczną do laptopa i przymierzam się do napędu blu, ale tu chyba wymienię ten co mam w środku . Przydałby się taki stacjonarny odtwarzacz z takimi możliwościami jak czytanie dodatkowych napisów z pena
RE: Meaner - Kolekcja - meaner - 21-04-2016 Oj przydałby się. Odtwarzacz by się sprzedawał jak ciepłe bułeczki.
RE: Meaner - Kolekcja - Wolfman - 21-04-2016 (21-04-2016, 20:20)meaner napisał(a): Oj przydałby się. Odtwarzacz by się sprzedawał jak ciepłe bułeczki. Żebyś wiedział, ale dystrybucja w Polsce to by padła RE: Meaner - Kolekcja - sin - 22-04-2016 (21-04-2016, 18:49)kryst007 napisał(a): Pakiet Spielberga to jeden z pierwszych BD, na które w przyszłości chcę się załapać po kupnie nowego odtwarzacza. "Pojedynek na szosie" czy "Sugarland Express" na DVD są nawet nie do zdobycia Pojedynek na szosie jest bez problemu do kupienia np na allegro. RE: Meaner - Kolekcja - kryst007 - 22-04-2016 Od czasu do czasu jest dostępny, ale ogólnie zazwyczaj trochę za drogo kosztuje
|