![]() |
|
djgromo - kolekcja 4K + seriale - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: djgromo - kolekcja 4K + seriale (/watek-djgromo-kolekcja-4k-seriale) |
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - misfit - 14-07-2020 djgromo - tym sposobem prawowity właściciel nie otrzyma od Ciebie złamanego grosza. Na Twoim miejscu spiraciłbym pirata i tym samym nie nabijałbym kasy złodziejom
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 14-09-2020 6 filmów z urodzin Zavvi w promocji 3za30 GPB. Doszły po ok 2 tygodniach. Póki co zdążyłem obejrzeć Sonica i nawet mi się podobało. W opakowaniu z Pikachu była też karta do zbierania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 23-10-2020 Oglądam właśnie film 13 Hours The Secret Soldiers of Benghazi w 4K. W kilku scenach pojawiały mi się dziwne plamy zwłaszcza w miejscu występowania flar (poziomych linii) lub w miejscu gdzie jest źródło światła. Testowałem to w Dolby Vision i HDR10. Czy u Was też dzieją się takie dziwne rzeczy w tym filmie czy to u mnie jest coś nie tak?
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - Mierzwiak - 23-10-2020 Podobne artefakty w HDR są na flarach (choć tamte powstały w postprodukcji) w pierwszym Kapitanie Ameryce na UHD. RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 12-12-2020 Zakupy z amazon.de. Jeszcze jeden film z promocji powinien dojść w poniedziałek (Reef). Tam gdzie okładki były dwustronne to obróciłem je żeby nie było widać oznaczeń wiekowych. Jeden film w ekoboxie przyszedł w roztrzaskanym pudełku. Myślicie, że warto się wykłócać o film za ok 20 zł czy da się wywalczyć coś więcej? Za całość zapłaciłem ok 940 zł za 42 filmy. ![]() ![]() ![]() Angel has fallen ![]() Olympus has fallen ![]() London has fallen ![]() White house down ![]() Peppermint ![]() Anna ![]() Midnight run ![]() Killer elite ![]() Accountant ![]() Hell or high water ![]() Hunter killer ![]() Left behind ![]() Frozen ground ![]() Point break ![]() Ghost rider Spirit of vengeance ![]() Act of valor ![]() Twister ![]() Requiem for a dream ![]() Taxi driver ![]() Shutter island ![]() Enemy ![]() Pan's Labyrinth ![]() Under the skin ![]() Sisters brothers ![]() Corellis mandoline ![]() Rampage ![]() 47 meters down Uncaged ![]() It follows ![]() Don't move ![]() 21 Jump street ![]() 22 Jump street ![]() Vice ![]() Girls' night out ![]() Orbiter 9 ![]() I am mother ![]() Gone in 60 seconds ![]() Convoy ![]() November criminals ![]() Salyut 7 ![]() Event horizon ![]() Lockout
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - pred895 - 12-12-2020 (12-12-2020, 10:38)djgromo napisał(a): Za całość zapłaciłem ok 940 zł za 42 filmy. Podsumowując to zamówienie >> Jak to mówił Olo w Psach "Ja to tego nawet w Banku sobie nie wyobrażam". Szacun i przy dzisiejszym zapierdzielającym życiu powodzenia ci życzę abyś w najbliższym czasie miał okazję aby to wszystko obejrzeć >> Od początku do KOŃCA
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 13-12-2020 Tego typu zamówienia zbiorcze to potem oglądam przez następny rok. Z reguły w piątki odpalam sobie coś w 4K, a filmy na Blu-Ray na tygodniu jak mam czas. Dużą część z tej dostawy miałem i tak w dalszych planach kupić w przyszłości. Kupując na promocjach tego typu w ogólnym rozrachunku wychodzi mi taniej niż jakbym miał kupować co trochę po kilka filmów za normalną cenę. RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 19-12-2020 Doszły filmy z Zavvi (jeszcze 4-ech brakuje) i ostatni z amazonu.de na jakie czekałem. ![]() Bad boys for life ![]() Le mans 66 ![]() Days of thunder ![]() Top gun ![]() War of the worlds ![]() Men in black international ![]() Independence day resurgence ![]() Antman ![]() Birds of prey ![]() Three billboards outside Ebbing Missouri ![]() Jaws ![]() Godzilla ![]() Dracula untold ![]() Dracula ![]() Villainess ![]() Aniara ![]() Reef
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - Mr.Hankey - 19-12-2020 W grudniu chyba rozbiłeś bank.
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 18-01-2021 Po przejściach wreszcie doszły brakujące filmy z czarnego piątku. Tym samym udało mi się zebrać całe MCU w 4K. Niedługo dojdzie też Amazing Spider-Man 2 jakiego brakowało mi do kompletu Spider-Manów. Mam też Into the Spiderverse, zapomniałem go dać do zdjęcia bo jest na półce z animacjami. Doctor Strange ![]() Guardians of the Galaxy ![]() Independence Day ![]() Godzilla King of Monsters ![]() Kompletna kolekcja MCU ![]() ![]() Kolekcja DC ![]() ![]() Inne superbohaterskie
|