Filmozercy.com | Forum
Polskie sklepy internetowe - komentarze - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy)
+--- Wątek: Polskie sklepy internetowe - komentarze (/watek-polskie-sklepy-internetowe-komentarze)

RE: Polskie sklepy internetowe - promocje - Mefisto - 29-11-2019

(29-11-2019, 11:16)piti198 napisał(a):  Na dvdmax.pl w ramach promocji Black Friday promocje Blade Runner 2049 steelbook Blu-Ray 4K PL za 89,99 zł.

I to jest bardzo dobra wiadomość.

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - misfit - 09-12-2019

(07-12-2019, 14:10)Verrax napisał(a):  W Empikach w całej Polsce można aktualnie zakupić film "Faworyta" na BD w cenie 29,99 zł (ja swój egzemplarz kupiłem w krakowskiej Galerii Kazimierz, była jeszcze dostępna jedna sztuka). Myślę że to bardzo fajna cena jak za ten film, szczególnie że jest/był on w Polsce dosyć słabo dostępny (nawet w oryginalnej cenie detalicznej).

Dzięki za info. U mnie jak zwykle nie ma - jakby ktoś brał dla siebie i przy okazji wspomógł kolegę filmożercę to będę wdzięczny Smile
Pokrywam w całości koszty wysyłki i dorzucę coś ekstra za fatygę - zapraszam na PW.

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - piti198 - 12-12-2019

Mam problem z przesyłką paczkomatową. Zamówiłem sobie z dvdmax te nowe rekonstrukcje na blu ray i paczka, która miała być tydzień temu jeszcze nie doszła. Dzwoniłem do Inpostu na infolinię, składałem 2 razy skargę i mam wrażenie, że sobie jaja robią, za drugim razem kazali mi dać dane kontaktowe, po czym stwierdzili, że punkt, w którym aktualnie jest paczka ze mną się skontaktuje, bo okazuje się, że paczka tam już sobie tydzień leży. Co jeszcze mogę zrobić, bo zaraz mnie krew chyba zaleje z powodu niekompetencji kuriera Inpostu. Angry

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - gamertr9 - 12-12-2019

Raczej tylko kontakt z inpost, ew. spróbuj skontaktowac się z dvdmax, może coś poradzą.
Czy wysłano komuś rekonstrukcję Nocy i dnie ze Świata książki? Powinny być dziś wysłane, a na ich stronie dostępność produktu jest do 5 do 7 dni, co jest tragicznie śmieszne.

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - pred895 - 12-12-2019

Jop status mojego Kanału i Seksmisji od nich - oczekuje na dostawę więc lipa trzeba czekać Tongue

To anuluję i zamówię na dvdmax, cenowo wychodzi tak samo, a wysyłka niby w 24h.

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - pred895 - 12-12-2019

Nie koniecznie bo w tej chwili płace w świece książki 35 zł za sztukę z odbiorem osobistym tak więc poczekam nie spieszy mi sie Tongue

Mi wyszło w dvdmax tylko 3 zł drożej, ale zamawiałem tylko dwie płyty, więc różnicy dużej mi to akurat nie robi.

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - Remek - 12-12-2019

Ja zamówiłem kilka filmów z tej rekonstrukcji na Świat Książki, które premierę miały 05.12. i do tej pory czekam. Napisali mi w zeszłym tygodniu, że wysyłka się opóźni bo nie mają jeszcze towaru od dostawcy. Na razie cierpliwie czekam bo cenowo wyszło mi najkorzystniej.

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - KaMario - 12-12-2019

Pierwsze 5 filmów z rekonstrukcji z datą premiery na 05.12. Świat Książki ma już z dostępnością 24h, więc raczej niebawem zaczną wysyłać paczki. Też u nich zamówiłem w promocji 50% rabatu na drugi film, ale oprócz tych pięciu mam jeszcze dokooptowaną Seksmisję jako szóstą, dlatego nadal czekam.
W drugim zamówieniu mam Vabank i Vabank II - też czekam jeszcze.