Filmozercy.com | Forum
Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD (/watek-mateusz-kolekcja-blu-ray-i-dvd)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - czuubakka - 05-02-2018

(02-02-2018, 19:14)Mateusz napisał(a):  zadecydował wiadomy dopisek.
[Obrazek: ChukMq3XAAAA_sa.jpg:large]

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Mateusz - 17-02-2018

Dotarła w końcu paczka z Włoch, więc pora na małą aktualizację.

[Obrazek: p1020561.JPG]

Polowałem na ten pakiecik z figurką od dłuższego czasu, aż w końcu się trafił w promocji 50% rabatu na trzy wydania, więc coś musiałem dorzucić i stąd Jupiter i Obcy. Big Grin Nawet nie wiedziałem, że figurka samochodu nie jest na stałe połączona ze statywem. Na żywo wygląda bardzo solidnie. Zakup zdecydowanie na plus.

[Obrazek: p1020558.JPG]

Cztery filmy z promocji drugi za 5 zł. Oglądałem z tego pakietu tylko Surogatów, a pozostałe tytuły miałem na oku już od dłuższego czasu. Zobaczymy, czy były warte tych 20 zł. Dzień świstaka z UK, BR z Polski. Big Grin Dzień świstaka wygląda przepięknie.  Heart

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Wolfman - 17-02-2018

(17-02-2018, 11:36)Mateusz napisał(a):  Dzień świstaka wygląda przepięknie.
Nieźle, jak powtórzę seans za 10 lat to na pewno na remasterze Smile. Niemieckie wydanie jednak najlepsze, to już jest dodruk, bo autka jak zwykle nie były takie limitowane.

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Mateusz - 17-02-2018

Niemieckie wydanie czego? Mad Maxa?

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Wolfman - 17-02-2018

(17-02-2018, 12:49)Mateusz napisał(a):  Niemieckie wydanie czego? Mad Maxa?
Oczywiście, bo w czym więcej masz to autko jak nie w Mad Max. Ładniejszy box z szybką , no i steelbook.

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Mateusz - 22-02-2018

Mają wszyscy, mam i ja. Paczki z Włoch dotarły. Mocowanie płyt w Ojcu chrzestnym faktycznie tragiczne, jedna płyta lata już luźno i nie chce się trzymać. Poza tym wydanie prezentuje się bardzo fajnie, dużo dodatków wrzucili do tej malutkiej kolekcjonerki. Steelbook Wonder Woman jest lepszy, niż się spodziewałem, chyba najlepszy z tych trzech, które mam. Dwa pozostałe steelbooki dorzucone, żeby się załapać do promocji, Gran Torino tak trochę na siłę.

[Obrazek: p1030203-min2.jpg]

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Gieferg - 22-02-2018

Cytat:Steelbook Wonder Woman jest lepszy, niż się spodziewałem, chyba najlepszy z tych trzech, które mam.

Ale ta grafika na froncie, cóż... Nie wiem co powiedzieć :>

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Mateusz - 05-05-2018

Zakupy z ostatnich tygodni. Westworld z niemieckiego Amazonu, Jumanji, Dracula i Most na rzece Kwai z włoskiego Amazonu z promocji 50% przy zakupie trzech wydań. Trzy pozostałe UHD z Anglii. Wojnę bohaterów kupiłem w ramach powtórki przed seansem Infinity War.

[Obrazek: p1070300-min-min.jpg]

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - czuubakka - 05-05-2018

Gejostorm, pierwszy śnieg, pomiędzy i dark tołer? Nie szkoda Ci było kasy na te szmiry?

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Mateusz - 05-05-2018

Geostrom to egzemplarz recenzencki, więc można poczytać, co o tym filmie sądzę. Ogólnie zwykły blockbuster jakich wiele mam na półce. Kiedyś pewnie do niego jeszcze wrócę. Pomiędzy nami góry to również egzemplarz recenzencki, tekst pojawi się na dniach, a jeśli nie dla samego filmu to dla zdjęć zdecydowanie warto sprawdzić ten tytuł. Pierwszy śnieg kupiony tylko ze względu na cenę. Steelbook za 30 zł, więc nie żałuję, a filmu nawet jeszcze nie widziałem. Dark Tower dobrałem do filmu Nolana w promocji 2 za 30 funciaków. Wziąłem go tylko dlatego, że ma PL na płycie.