![]() |
|
Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy) +--- Wątek: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki (/watek-za-garsc-dolarow-za-kilka-dolarow-wiecej-dobry-zly-i-brzydki) |
RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - Ash-9001 - 30-07-2025 (30-07-2025, 18:10)Redrum napisał(a): Arrow właśnie pobrał pieniądze za limitkę "The Good, the Bad and the Ugly" i zgłosił wysyłkę InPostem, tak jak to było w przypadku dwóch poprzednich części. U mnie też. Teraz czekamy, żeby przyszło bez przygód i w całości
RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - kulcikriu - 30-07-2025 U mnie to samo. RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - sydney33 - 07-08-2025 Cześć. Czy ma ktoś na sprzedaż "The Good, the Bad and the Ugly" 4K bo u mnie paczka zaginęła. Arrow wysłał z uk ale paczka zaginęła w Belgii. Może ktoś z was zamówił na wszelki wypadek dwie kopie ? RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - kulcikriu - 07-08-2025 Ja zamawiałem dwie, ale tylko Arrow mi na razie wysłał (druga na amazonie), więc trudno powiedzieć jak będzie. RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - sydney33 - 07-08-2025 Mam olbrzymiego pecha. Paczka od Arrow od niedzieli wisi w Hadze. Na podstawie ostatnich przesyłek od Arrow wychodzi zawsze następnego dnia. To już trwa 4 dni więc paczkę wcięło. Ostatnie zamówienie z WOW.HD paczka z USa też zagubiona w Belgii. Okres wakacyjny widzę. Dzięki za wiadomość. Jeżeli jakimś cudem wyślą, bardzo chętnie odkupię. Na swoją ,że dostanę nie liczę już za bardzo bazując na tym jak to zawsze wyglądało w takich przypadkach. RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - kulcikriu - 08-08-2025 (07-08-2025, 14:07)sydney33 napisał(a): Paczka od Arrow od niedzieli wisi w Hadze. Na podstawie ostatnich przesyłek od Arrow wychodzi zawsze następnego dnia.Może jeszcze dojdzie Z moją paczką jest tak samo - też od niedzieli w Hadze, inpost dostał info o przygotowaniu paczki - widzę w aplikacji - ale nie trafiła jeszcze do nich. Ktoś już dostał od Arrow limitkę?
RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - Ash-9001 - 08-08-2025 Też jeszcze nic nie dostałem, oprócz maili od InPostu że jest w przygotowaniu. Poseidon w międzyczasie przyszedł z Wrocławia
RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - Mefisto - 08-08-2025 (08-08-2025, 06:05)kulcikriu napisał(a): Ktoś już dostał od Arrow limitkę? Jest przepiękna. No i fajny ten dodatkowy dokument, polecam. RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - kulcikriu - 08-08-2025 (08-08-2025, 12:01)Mefisto napisał(a): Jest przepiękna. No i fajny ten dodatkowy dokument, polecam.Skąd zamawiałeś? RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - Mefisto - 08-08-2025 Z Arrow. Czyli z Wrocławia
|