![]() |
|
Gry komputerowe & konsolowe - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie) +--- Wątek: Gry komputerowe & konsolowe (/watek-gry-komputerowe-konsolowe) |
RE: Gry - Jaszczomp89 - 02-08-2015 To całe budowanie swojej bazy lub wręcz całej osady też wypada średnio ale podobno nie jest to wymagane w rozgrywce...Zobaczymy jak będzie, gameplay póki co naprawdę mi się podobał. No i będzie możliwość instalowania modów także na konsolach co jest świetnym pomysłem, tym bardziej, że przed ich instalowaniem będzie możliwość zapisania rozgrywki i wersji podstawowej gry na wypadek gdyby mody nam spierniczyły grę ![]() Znając możliwości graczy czeka nas dużo dobrych modów zmieniających i usprawniających rozgrywkę co miało miejsce w wypadku Fallouta 3 gdzie wersji podstawowej lepiej nie tykać... RE: Gry - Gieferg - 03-08-2015 Cytat:Chciałem wrócić do dwóch pierwszych części Wiedźmina ale za cholerę nie mogę tego odpalić więc wracam do grania na konsoli Ja wróciłem do dwójki i przeszedłem drugą ścieżkę, grało mi się nawet lepiej niż za pierwszym razem, ale w porównaniu do trójki gra jest bardzo krótka (zajęła mi 25% tego czasu co W3). Nie było żadnych problemów z odpaleniem na Windows 8. RE: Gry - Jaszczomp89 - 04-08-2015 Ja posiadam trzy różne laptopy/komputery i na każdym często jest problem z odpaleniem gier, mimo instalowanych sterowników i innych pierdół, olewam już granie na tych platformach i zostaje przy konsoli... A tak btw to w ostatnim bezpłatnym dodatku do Wiedźmina 3 dodali fajne finishery w walce - aż miło patrzeć jak latają wszystkie kończyny w powietrzu i można z jakiegoś obwiesia zrobić kadłubka. RE: Gry - Haqu - 08-08-2015 Ja nigdy nie miałem problemów z odpalaniem gier na PC ![]() W pewnym momencie miałem PS4 i XOne, ale że ta generacja strasznie mnie zawiodła zarówno pod względem sprzętowym jak i do tej pory growym (remastery, fuj), tak więc kupiłem porządnego PC, pozbyłem się jednej konsoli (PS4 bo było rzadziej uruchamiane) podoba mi się polityka Microsoftu obecna, natomiast Sony stoi w miejscu a nawet się cofa
RE: Gry - Mierzwiak - 10-08-2015 (08-08-2015, 15:55)Haqu napisał(a): podoba mi się polityka Microsoftu obecna, natomiast Sony stoi w miejscu a nawet się cofaTo nie Sony robi wielkie halo z racji wstecznej (WSTECZNEJ, to tak w kwestii cofania się ) kompatybilności, a nie Sony
RE: Gry - Haqu - 10-08-2015 Hah, cofa nie w tym sensie ![]() Swoją drogą wolę wsteczną kompatybilność niż kolejne remastery, które są robione po macoszemu i sprzedawane za zbyt wysoką cenę RE: Gry komputerowe & konsolowe - Gieferg - 27-11-2015 Wróciłem do Wiedźmina 3 przy okazji premiery pierwszego dodatku, "Serce z kamienia" - starczy na jakieś 15 godzin grania i daje sporo radochy (i innych emocji również). Jeśli ktoś narzekał, że dziki Gon to niezbyt ciekawy przeciwnik (czemu trudno zaprzeczyć) i wolałby antagonistów z charakterem... tutaj to dostanie. Fakt, że miejscami trochę za dużo do oglądania, a za mało do grania, ale w ogólnym rozrachunku całość wypada na plus, a sama historia ma porównywalnego powera do wątku Krwawego Barona, no, w sumie potrafi dowalić mocniej. Czekam niecierpliwie na Krew i wino (niestety zapowiedź z pierwszego kwartału 2016 zmieniła się w pierwszą połowę tegoż roku). RE: Gry komputerowe & konsolowe - Glaeken - 13-12-2015 Kupiłem w końcu konsolę PS4... z miesiąc temu była fajna promocja w Biedrze 1700 PLN za PS4 1TB + 3 gry. To się skusiłem ![]() Kolekcja już się rozrosła do kilku tytułów: http://i.imgur.com/QV6F5wx.jpg RE: Gry komputerowe & konsolowe - Mateusz - 13-12-2015 Ja też od kilku tygodni ogrywam PS4. Aktualnie jestem pochłonięty przez Wiedźmina, a wcześniej skończyłem Until Dawn. Ciekawa pozycja dla fanów slasherów, warto się zapoznać, zwłaszcza że cena ostatnio mocno spadła. Obcy izolacja z promocji w biedronce? Miałem kupić, ale ogromny świat Wiedźmina i tak pewnie by mi nie zostawił czasu na granie, więc na razie odpuściłem. RE: Gry komputerowe & konsolowe - Jaszczomp89 - 13-12-2015 Po ograniu podstawki Wiedzmina polecam dodatek Serca z Kamienia, naprawde swietny kawalek kodu. |