![]() |
|
CivilWar - Kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: CivilWar - Kolekcja (/watek-civilwar-kolekcja) |
RE: CivilWar - Kolekcja - sebas - 18-10-2021 Bardzo ładna aktualizacja. (15-10-2021, 11:28)CivilWar napisał(a): Top Gun steelbook Zavvi z allegro za free za kupon MyBenefit. Przyjdzie jeszcze czas na 4K.Zdecydowanie. Na UHD ten film wreszcie wygląda jak należy. RE: CivilWar - Kolekcja - CivilWar - 27-02-2022 Nowe tytuły i nowe edycje tych, które już mam w kolekcji ![]() John Wick 3 Parabellum 4K z UK ![]() ![]() ![]() ![]() The Matrix 4K z Amazon.co.uk ![]() ![]() ![]() ![]() Avengers Endgame 4K z Amazon.fr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Black Widow i Shang Chi 4K z Amazon.it, a Eternals 4K z Zavvi. ![]() ![]() W tym roku dopiero obejrzałem po raz pierwszy obie części A Quiet Place. Kupiłem i do końca nie wiedziałem, czego się mogę spodziewać.. Kurczę, jakie to są dobre filmy! Zabawnie było je oglądać z dziewczyną, kiedy ściskała poduszkę i podskakiwała w niektórych momentach xD![]() Poniżej różne gatunki, trochę nostalogii, tytułów, które bardzo lubię i również nowych, których nie widziałem jeszcze, ale są w moich klimatach. Zakupy z allegro i olx. Do Brothers mam jakiś sentyment, ale sam film mi się bardzo podoba. Tobey tutaj również zagrał coś, czego wcześniej u niego nie widziałem aktorsko. ![]() Disturbia wydanie zagraniczne z PL lektorem i napisami - duży sentyment i dobry thriller. Wrath of Man - jeszcze nie wiedziałem, ale jeśli nawet to słabszy Ritchie to warto sprawdzić. ![]() Enter the Dragon - za każdym razem jak oglądam z tatą to wspomina mi, że był z 14 razy w kinie na tym i chodził na sztuki walk. Pewnie dlatego zaraził mnie do kina kopanego. Last Man Standing - to tak zerżnięty film od Sergio Leone (Za garść dolarów), który sam wziął pomysł od Kurosawy i jego Yojinbo Mimo to, lubię ten hołd reżysera do klasyków kina. Willis jeszcze występował w dobrych filmach.![]() Amelia <3 - Moja mama uwielbia ten film od czasów premiery i przez to, że z siostrą zawsze to z nią oglądaliśmy, to sam również lubię do niego wracać. ![]() Trochę obrazów z pozytywnymi wibracjami w tym A Good Year z pięknymi widokami.My Cousin Vinny - Wybuchłem śmiechem jak Joe Pesci wszedł na salę sądową w swoim nowym stroju, bo inny pobrudził On i Marisa Tomei są tutaj cudni.![]() Co tu mówić, lubię Chrisa Evansa. ![]() Upatrzyłem w końcu Tarzana z dubbingiem i napisami PL. Turbo dostałem za free. Justice League Unlimited - to kontynuacja serialu animowanego Justice League z początku lat 2000.
RE: CivilWar - Kolekcja - Wolfman - 27-02-2022 Już jest na amazon fr zapowiedz antologii Matrix w ładnych steelach i boxie RE: CivilWar - Kolekcja - CivilWar - 28-02-2022 Tak, pewnie mówisz o tym zestawie? Ładne, schludne. Na Amazon.fr nie widziałem jeszcze tej zapowiedzi.
RE: CivilWar - Kolekcja - Mefisto - 28-02-2022 Widzę, że zaczyna się robienie kolekcji na jedno kopyto. RE: CivilWar - Kolekcja - CivilWar - 28-02-2022 Rozwiń myśl? RE: CivilWar - Kolekcja - Mefisto - 28-02-2022 A co tu rozwijać? Dokładnie takie samo pudełko jak w przypadku Mad Maxa, Marvela, Godzilli, Gry o tron i paru innych ostatnio wypuszczonych kolekcji. Kolejna taśmówka, tylko z innym nadrukiem
CivilWar - Kolekcja - RylandGrace - 28-02-2022 Sorki, że tak się tu wbijam z tym pytaniem, ale ma ktoś linka do tego zbiorczego wydania Matrixa w steelbookach? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: CivilWar - Kolekcja - CivilWar - 27-03-2022 Tym razem wydania od Hdzeta, Filmarena i Manta Lab. The Dark Knight Hdzeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joker Filmarena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Godzilla vs Kong Manta Lab ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: CivilWar - Kolekcja - Reacher - 27-03-2022 U Ciebie jak zwykle full wypas. Tylko pogratulować! |